הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזו שטיחי הגנה לרצפה עדיף, מסוג PVC או גומי? יש עוד סוגים?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
היי חבר'ה.
אז אני מתאמן בבית כבר תקופה ואני שם ממש בגדים ישנים על הרצפה כדי לא להרוס אותה (למרות שהרצפה מאוד ישנה חחח) ורציתי את עזרתכם בייעוץ איזה מגן רצפה לקנות.

שאלה ראשונה:
מסוג PVC או מסוג גומי?

שאלה שנייה:
ואיזה עובי כדאי:
2 ס''מ או יותר?

שאלה שלישית:
והאם יש לכם המלצה מאיפה לקנות שייצא כמה שיותר זול?

תודה רבה לכם
ורק בריאות!!!!

עריכה כדי שאנשים יוכלו למצוא את זה בעתיד: שטיח רצפה, אריח רצפה, אריח גומי, אריח PVC, שטיח PVC. מגן רצפה.

1. משטחי גומי רגילים, מחיר נע בין 100-120 שח למטר על מטר, בעובי 20 מ"מ

יש אופציה לקנות משטחי סוסים, שלא יצע לי לברר מחיר.

2. עובי זה תלוי עומסים ותלוי תקציב. אני אישית באזור שאני מרים משקלים בו בניתי פלטפורמה של 2X3.2 , בעובי של 40מ"מ. ליתר הביטחון. באזור שאני מתאמן בו לתרגילים עם משקל יותר נמוך, או עם פיזור אנרגיה יותר רחב על הקרקע שמתי 20ממ (שקי חול, חתירות וכו')

3. העצה שלי זה לא לחפש זול לחפש טוב. זה לא אומר שזה יצא יקר אבל עדיין. הייתי מנצל את המצב ומזמין מ SAL SPORT, משלוחים חינם וזה.

בכללי כדאי לבנות פלטפורמה להגנת הרצפה, ויותר חשוב שיהיה מקום מוגדר לעבודה עם מוט

d184730c236f32a03d0b9676338991c5.jpg

תמונה להמחשה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. משטחי גומי רגילים, מחיר נע בין 100-120 שח למטר על מטר, בעובי 20 ס"מ

יש אופציה לקנות משטחי סוסים, שלא יצע לי לברר מחיר.

2. עובי זה תלוי עומסים ותלוי תקציב. אני אישית באזור שאני מרים משקלים בו בניתי פלטפורמה של 2X3.2 , בעובי של 40מ"מ. ליתר הביטחון. באזור שאני מתאמן בו לתרגילים עם משקל יותר נמוך, או עם פיזור אנרגיה יותר רחב על הקרקע שמתי 20ממ (שקי חול, חתירות וכו')

3. העצה שלי זה לא לחפש זול לחפש טוב. זה לא אומר שזה יצא יקר אבל עדיין. הייתי מנצל את המצב ומזמין מ SAL SPORT, משלוחים חינם וזה.

בכללי כדאי לבנות פלטפורמה להגנת הרצפה, ויותר חשוב שיהיה מקום מוגדר לעבודה עם מוט

d184730c236f32a03d0b9676338991c5.jpg

תמונה להמחשה
קודם כל תודה רבה על התגובה אחי. דבר שני איזה יופי!!!
אוף חיפשתי באתר של salsport אבל אין מחיר כאילו נגמר להם האריחי גומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית