הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התכנית הזאת טובה (אימון ביתי ללא ציוד)

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אין לי ציוד בכלל חוץ מגומייה שאפשר לעשות איתה תרגילי כתפיים.
חזרות בכל תרגיל לא רשמתי כי אני יחליט כבר לפי הקושי.

שכיבות סמיכה רגילות: 4 סטים
שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי(חזה עליון) : 4 סטים
שכיבות סמיכה יהלום: 4 סטים
גקסונים: 3 סטים
שכיבות סמיכה על הקיר(כתפיים): 4 סטים
הרחקה לצדדים עם הגומיה: 3 סטים
רגליים: סקוואטים ולאנצים
יד קדמית אין לי ממש תרגיל כרגע.
וגב גם אין לי כרגע תרגיל.
כמה שאלות:
בקשר לגב אם יש לי מתח בעבודה(כן אני עדיין עובד) זה בסדר לעשות רק 4 סטים של מתח בעבודה ואת שאר האימון בבית?
ובקשר לשכיבות סמיכה בהתחלה לעשות בנפרד או לעשות את כל השלושה ביחד וזה יחשב סט אחד?

היי
התוכנית בסדר גמור, אולם אתה חייב התנגדות כלשהי..
קח תיק גב ותכניס בקבוקי מים מלאים של 1.5ליטר ותתרגל שכיבות שמיכה ובנוסף אתה יכול לעבוד על יד קדמית
יש הרבה סרטונים ביוטיוב במידה ותרצה לגוון..

• פותח/ת השרשור
היי
התוכנית בסדר גמור, אולם אתה חייב התנגדות כלשהי..
קח תיק גב ותכניס בקבוקי מים מלאים של 1.5ליטר ותתרגל שכיבות שמיכה ובנוסף אתה יכול לעבוד על יד קדמית
יש הרבה סרטונים ביוטיוב במידה ותרצה לגוון..
אוקי ובקשר לגב מה ששאלתי שלעשות מתח בעבודה ואת כל האימון בבית זה בסדר?
והשכיבות סמיכה בנפרד או לעשות את כל השלושה וזה יחשב סט וככה 4 פעמים?

יד קדמית וגב אתה יכול גם לעשות עם גומיה

אתה יכול לקשור את הגומיה למשהו ולעשות חתירה כמו חתירה בפולי

וביד קדמית אתה דורך על הגומיה ועושה כפיפות מרפק למיניהם, אתה יכול לעלות רמת קושי בכך שתקצר את האורך של הגומיה שאתה מושך

• פותח/ת השרשור
יד קדמית וגב אתה יכול גם לעשות עם גומיה

אתה יכול לקשור את הגומיה למשהו ולעשות חתירה כמו חתירה בפולי

וביד קדמית אתה דורך על הגומיה ועושה כפיפות מרפק למיניהם, אתה יכול לעלות רמת קושי בכך שתקצר את האורך של הגומיה שאתה מושך
מה זאת אומרת לקצר את האורך של הגומיה פשוט ניסיתי לעשות חתירה לגב וזה הרגיש שאין בכלל התנגדות כי גב בדרך כלל עושים משקלים גבוהים

מה זאת אומרת לקצר את האורך של הגומיה פשוט ניסיתי לעשות חתירה לגב וזה הרגיש שאין בכלל התנגדות כי גב בדרך כלל עושים משקלים גבוהים
אתה פשוט מקצר את החלק שאתה מושך, קושר חלק יותר גדול מהגומיה סביב מה ששמת אותה ואז החלק שנשאר לך למשוך מתקצר

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט מקצר את החלק שאתה מושך, קושר חלק יותר גדול מהגומיה סביב מה ששמת אותה ואז החלק שנשאר לך למשוך מתקצר
האמת ליפפתי סביב היד זה טוב? ליד הקדמית זה סבבה אבל לגב לא משנה כמה אני מקצר עדיין קל לי ממש כי בגב מרימים לרוב יותר משקל.
לעשות מתח בנפרד בעבודה לא יהיה אפקטיבי?
ובקשר לשכיבות סמיכה לעשות את כל ה3 שבהתחלה ביחד וזה יחשב סט או לעשות כל אחד בנפרד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית