הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה מתכננים לאחר הקורונה?

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
טוב חברים, אני חייב לשתף שלמרות שאני מצליח לגרד 3 אימונים בשבוע בחדר כושר פרטי + 2 אימונים קלים בבית + הליכות מידי יום בבריזה בערב, אני מרגיש שהמוטיבציה שלי חזרה ובגדוח, אני מת כבר לטרוף את המכון מידי יום ולתת בראש, בינתיים אני מקפיד על חלבון ולא סופר קלוריות ומרשה לעצמי נשנושים מול הנטפליקס אבל עקב האירובי אני כנראה בניטרלי כי המשקל לא זז לםה ולשם. ביום הראשין שנחזור לשיגרה אני מתחיל חיטוב קטלני.

הסייקל המתוכנן הוא:
טסט קצר
Lgd
אנאבר או ויני
קלן לקראת סיום
כמובן פי סי טי וכו

שתפו מה אתם מתכננים

• פותח/ת השרשור
מסטרון קצר+ארוך+טסט קצר.
טורינבול/דיבול שבועיים, הפסקה מאוראלי, ואז וויני. אם מדדים של בדיקות דם יהיו טובים, אז גם טרן קצר ו-pct.

נראה לי אתה תחזור עם מוטיבצית שיא

וואו... גם אני כבר עם קוצים בתחת.
יש לי טסט פרופ ל12 שבועות
6שבועות טרן קצר 6 שבועות וינסטרול.
פי סי טי עדיין לא קניתי.
אומנם מתאמן בחדר כושר ביתי מאובזר היטב + ארובי 30דקות.
כמו כן שומר על גרעון קלורי קל .
מתלבט עם להתחיל עכשיו או להמתין

שאלה
מה הייתם עושים אם הייתם מעוניינים להכניס בולדנון לאורך כל הסייקל של בלאסט אנד קרוז, ?
הפסקתם איתו בגשר? איבדתם את האפקטיביות של הבולד והרמות שלו בדם (8 שבועות - גשר - 8 שבועות)
המשכתם איתו בגשר? איבדתם את האפקטיביות של הגשר, והפכתם את זה לסייקל אחד ארוך מאוד
@Gnfit
@Pharmacist

שאלה
מה הייתם עושים אם הייתם מעוניינים להכניס בולדנון לאורך כל הסייקל של בלאסט אנד קרוז, ?
הפסקתם איתו בגשר? איבדתם את האפקטיביות של הבולד והרמות שלו בדם (8 שבועות - גשר - 8 שבועות)
המשכתם איתו בגשר? איבדתם את האפקטיביות של הגשר, והפכתם את זה לסייקל אחד ארוך מאוד
@Gnfit
@Pharmacist
לוקח זמן לאבד את הeq כי לוקחים מינונים גבוהים יחסית ממנו בגלל אופי החומר ולוקח הרבה זמן עד שהוא מתפנה מהגוף

איזה סייקל אתה מתכנן ומה אתה מגדיר כגשר?

לוקח זמן לאבד את הeq כי לוקחים מינונים גבוהים יחסית ממנו בגלל אופי החומר ולוקח הרבה זמן עד שהוא מתפנה מהגוף

איזה סייקל אתה מתכנן ומה אתה מגדיר כגשר?
הנקודה שגם לוקח לו הרבה זמן לטפס לרמות גבוהות בדם ולכן הפסקה של גשר תגרום לחומר להיות לא אפקטיבי,
מה אני מגדיר גשר? גשר זה בערך 5 שבועות בין הסייקלים שבהם אתה על מינון שדומה לטי אר טי
לדוגמא
טסט אנתת-250 לשבוע/
טסט פרופ-150 לשבוע(במקרה שלי)

בהם הגוף נח יחסית, המדדים מתאזנים יחסית, והגוף לוקח נשימה
במצב שאתה עושה סייקל מסה ואז חיטוב אז גשר נותן לך גם את האופציה להוריד את המאזן קלוריות לנייטרלי-
ומשם אתה ממשיך עם החיטוב

הנקודה שגם לוקח לו הרבה זמן לטפס לרמות גבוהות בדם ולכן הפסקה של גשר תגרום לחומר להיות לא אפקטיבי,
מה אני מגדיר גשר? גשר זה בערך 5 שבועות בין הסייקלים שבהם אתה על מינון שדומה לטי אר טי
לדוגמא
טסט אנתת-250 לשבוע/
טסט פרופ-150 לשבוע(במקרה שלי)

בהם הגוף נח יחסית, המדדים מתאזנים יחסית, והגוף לוקח נשימה
במצב שאתה עושה סייקל מסה ואז חיטוב אז גשר נותן לך גם את האופציה להוריד את המאזן קלוריות לנייטרלי-
ומשם אתה ממשיך עם החיטוב

שאלה - אם תכננתי סייקל מסה של 12 שבועות, ואני מתכנן גם סייקל חיטוב. ממליץ על גשר או לחבר את הסייקלים יחדיו ל20 שבועות? הפיסיטי יהיה אגרסיבי יותר?

יש לי קרוב ל20 טסט סיפיונט ו3 טרן אנטט

נראה מה נעשה,אני בpct כרגע
(למרות שהקורונה לא משפיע עלי,אני מתאמן בבית).

סך הכל עירני,אשכים גדלים לאט לאט,יש ליבידו..
אם עוד חודש הכל תקין אני רץ על 6 חודשים 750מג טסט

שאלה - אם תכננתי סייקל מסה של 12 שבועות, ואני מתכנן גם סייקל חיטוב. ממליץ על גשר או לחבר את הסייקלים יחדיו ל20 שבועות? הפיסיטי יהיה אגרסיבי יותר?
תלוי בן כמה אתה?
כמה סייקלים בארסנל עשית ואיזה?
איך ההתאוששות שלך מחומרים?

אם כל התשובות תקינות
זה אפילו מומלץ
8שבועות מסה
5 שבועות גשר- ירידה למאזן נייטרלי תוך כדי בהדרגה
8 שבועות חיטוב
חומרים קצרים כמובן
סיבות
1)אתה לא תשלוט בעצמך ותיכנס לעוד סייקל בלי לנוח כמו שצריך
2) אם לא תשמור כמו שצריך על המסה תמצא את עצמך מתכנן שוב סייקל מסה כי הרבה אבד במנוחה, סייקל בלאסט אנד קרוז ואז מנוחה ארוכה של לפחות חצי שנה
זו דעתי

טוב אז אחרי שהקורונה went Harvey Weinstein on my cycle והייתי צריך לחתוך חודשיים מוקדם יותר כי אין לי שום דרך להתאמן ברצינות וחבל ממש נהנתי מהאנאבר (הרבה פחות מהויני למרות שאני יכול להעריך את היתרונות) אני הולך על טסט מסטרון טרן וסופר דרול.

תלוי בן כמה אתה?
כמה סייקלים בארסנל עשית ואיזה?
איך ההתאוששות שלך מחומרים?

אם כל התשובות תקינות
זה אפילו מומלץ
8שבועות מסה
5 שבועות גשר- ירידה למאזן נייטרלי תוך כדי בהדרגה
8 שבועות חיטוב
חומרים קצרים כמובן
סיבות
1)אתה לא תשלוט בעצמך ותיכנס לעוד סייקל בלי לנוח כמו שצריך
2) אם לא תשמור כמו שצריך על המסה תמצא את עצמך מתכנן שוב סייקל מסה כי הרבה אבד במנוחה, סייקל בלאסט אנד קרוז ואז מנוחה ארוכה של לפחות חצי שנה
זו דעתי

18 לפני תחרות
אין ארסנל (הייתי מתוכנן להיות באמצע, חולה קורונה כרגע)

אתם חושבים שמתי שישחררו את הסגר בהדרגה הדרי כושר יחזרו לשגרה או שתם עידן חדרי הכושר?
ראש הממשלה לא רוצה בבלפור הפגנה של מפתחי גוף:sarcastic:🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית