הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר בפסח

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
המשפחה שלי שומרת כשרות . ובעיקרון אני יודע שבחיים לא יהיה כתוב על גיינר של דיימטיז כשר כי זה מיוצר בחול אבל אמא שלי הסכימה לי לקחת בפסח אם אני יברר שבאמת אין בזה שום דבר לא בסדר.
אז מה אומרים ?תכלס לא אמורה להיות לזה בעיה עם כשרות לפסח?

למוצרים של דיימטיז אין אף גוף כשרות שמשגיח עליהם ולכן לא ניתן לדעת בשום מצב אם הם כשרים בכללי ובטח לא אם הם כשרים לפסח.
ובלי קשר פסח זה כולה שבוע, תאמין לי שגם אם לא תשתה את הגיינר בשבוע הזה לא יקרה כלום. אולי תרד 100 גרם.

למוצרים של דיימטיז אין אף גוף כשרות שמשגיח עליהם ולכן לא ניתן לדעת בשום מצב אם הם כשרים בכללי ובטח לא אם הם כשרים לפסח.
ובלי קשר פסח זה כולה שבוע, תאמין לי שגם אם לא תשתה את הגיינר בשבוע הזה לא יקרה כלום. אולי תרד 100 גרם.
אני בפסח, אין פחמימות בשבילי כי זה קטניות יענו אין אורז, אין שיבולת שועל
צריך להגיע ל4000 קלוריות
מבחינת חלבון, פנאן, אבקת חלבון, בשר, ביצים, אפשר לסגור שם פינה
אבל קלוריות באוברול, אין לי מושג איך עושים את זה, מצה בודדת זה 34 גרם עם ערכים של 76 פחמימות גרם שומן ו12 גרם חלבון פר 3 מצות (100 גרם)
ולאכול יותר ממצה זה סיפור כי זה כמו לאכול עץ..

כנראה אצטרך לעשות עוגות מצה עם שוקולד ועל מיני המצאות, הפסח הזה יהיה קשוח או שאצא ממנו חטוב אש אבל זה לא באלי בטוב, אני צריך לעלות במשקל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית