הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאולד או להעלות נפח?

• פותח/ת השרשור gprh
  • פורסם בתאריך

gprh

משתמש מתחיל
137
2
נק' מוניטין:
2
137
2
אהלן,
משרת בתור לוחם כרגע בקו ככה שיש זמן פנוי להתאמן ואוכל ברמה מספקת אבל קשה מאוד להגיע לפלוס קלורי משמעותי
גובה 175
משקל 70

קשה לי להחליט איזה תוכניות אימונים לעשות
אני מתאמן הרבה זמן אבל משקלי עבודה לא גבוהים
בנצ 75*6
דדליפט 100*5
סקוואט לא מצליח ללמוד את הטכניקה וכרגע נפצע בכל פעם שמנסה להעלות משקלים .

חשוב לציין שהמטרה העיקרית שלי היא פיתוח גוף
בגדול לא מצליח להתקדם במשקלים אפילו בקושי ברמה שבועית השאלה שלי היא עם ממליצים לי לעשות דיאולד רציני ולהתחיל לעבוד על משקלים (בגלל שהם יחסית נמוכים )
או לעשות תוכניות עם יותר נפח ושהמשקלים יעלו בהתאם . (וכמה נפח מומלץ בגדול)
בנוסף אשמח לעצה לגביי תחליף לסקוואט (כל סוגיו)

נערך לאחרונה:
אם המטרה העיקרית שלך זה פיתוח גוף תבצע תוכנית עם נפח שיהיה מותאם למטרות .
10-20 סטים לפי כל המחקרים זה כמות הנפח שצריך לשריר בשבוע.
תחליף לסקוואט , לאנגים ,בולגריין סקוואט ,לג פרס
הכי חשוב שיהיה לך פרוגרסיב אוברלאוד כלומר להתקדם בפרק זמן הגיוני אם זה במשקל , בחזרות , יותר סטים, טווח תנועה ,

בהצלחה

אתה צריך ללמוד טכניקה מ0. ללמוד לאכל ולנוח. אתה לא יודע לעשת סקוואט ומדבר על דילואד זה אומר שהבסיס לא שם אתה רץ מהר מדי

• פותח/ת השרשור
אתה צריך ללמוד טכניקה מ0. ללמוד לאכל ולנוח. אתה לא יודע לעשת סקוואט ומדבר על דילואד זה אומר שהבסיס לא שם אתה רץ מהר מדי
כרגע אין לי את היכולת ללמוד סקוואט זה אחת הבעיות שדיברתי עליה
אבל לא באמת ענית לי לגביי השאלה
להתייחס לעצמי כמתאמן מתחיל ולעשות תוכנית כח או שזה לא רלוונטי כי אני לא מצליח לעלות במשקלי עבודה בתידירות שנדרשת לתוכנית כזאת כרגע

כרגע אין לי את היכולת ללמוד סקוואט זה אחת הבעיות שדיברתי עליה
אבל לא באמת ענית לי לגביי השאלה
להתייחס לעצמי כמתאמן מתחיל ולעשות תוכנית כח או שזה לא רלוונטי כי אני לא מצליח לעלות במשקלי עבודה בתידירות שנדרשת לתוכנית כזאת כרגע

מה מונע ממך ללמוד טכניקה בסקוואט? אני (וכנראה רבים אחרים) מלמד את עצמי בעזרת האינטרנט ולפעמים מתייעץ עם אנשים לגבי דברים שיש לי בעיה איתם והטכניקה השתפרה פלאים.

נערך לאחרונה:
עם אני יגיד לך שתלמד סקוואט מושלם תוך 5 ימים ותקבל מיליון דולר בתמורה, אתה בטוח שלא תצליח?
זה הגישה בתחום עם זה לא הראש אתה לא תתקדם רחוק. ולפי הנתונים אתה עוד בהתחלה אז בזמן הזה אתה אמור להיות ההפך מפוצץ מוטיבציה...

עם אני יגיד לך שתלמד סקוואט מושלם תוך 5 ימים ותקבל מיליון דולר בתמורה, אתה בטוח שלא תצליח?
זה הגישה בתחום עם זה לא הראש אתה לא תתקדם רחוק. ולפי הנתונים אתה עוד בהתחלה אז בזמן הזה אתה אמור להיות ההפך מפוצץ מוטיבציה...
תקופה ארוכה באמת פחדתי וויתרתי על התרגיל, הכנסתי לעצמי לראש שאני "לא בנוי" לסקוואט. כאבים, הייתי עקום ועוד.
הרוב חרטא וכמו שאתה אומר, בראש.

• פותח/ת השרשור
מה מונע ממך ללמוד טכניקה בסקוואט? אני (וכנראה רבים אחרים) מלמד את עצמי בעזרת האינטרנט ולפעמים מתייעץ עם אנשים לגבי דברים שיש לי בעיה איתם והטכניקה השתפרה פלאים.
כנראה שאתם צודקים , מאמין שאני עושה סקוואט כמו שצריך למדתי מהסרטון של ריפטו,
אבל איך שאני מתחיל יש לי כאבים בברכים וכאב עמוק כזה שאני לא יודע להסביר אותו בחלק הפנימי של הירך החיבור בן הירך לבטן כזה בכל מקרה אני יעלה סרטון ..

כנראה שאתם צודקים , מאמין שאני עושה סקוואט כמו שצריך למדתי מהסרטון של ריפטו,
אבל איך שאני מתחיל יש לי כאבים בברכים וכאב עמוק כזה שאני לא יודע להסביר אותו בחלק הפנימי של הירך החיבור בן הירך לבטן כזה בכל מקרה אני יעלה סרטון ..
מתיחה במפשעה? אולי אתה עושה רחב מדי.. לגביי כאב ברכיים, אתה בטוח שאתה מתחמם נכון, שובר מקביל, מוציא ברכיים החוצה שולט בתנועה?

חימום טוב טוב ולא ללמוד מריפטו ולא יכאב הברך.
יש המון צורות לסקוואט תמצא מה נח לך זה שרשום x לעשות לא תמיד יעבוד אתה צריך להתאים הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית