הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון קורונה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
בגלל הקורונה עשיתי איזה אימון מאולתר עם מתח מקבילים בעיקר של אלן שראיתי ביוטיוב
ועוש כמה תרגילים עם משקולות בודדות שיש בבסיס

החליטו להחזיר את הציוד אבל עדין לא לפתוח את החדכ
ככה שיש לי כרגע די הרבה משקולות חופשיות כלומר עד 30 קילו כל יד
שתי ספות, מוט אולימפי, ובערך 130 קילו מצטבר במשקולות +-
ומתח מקבילים ורצועה למשקל

הבעיה העיקרית שאין לי איך לעשות סקוואט ופרס ( מעל 40 קילו) כי אין כלוב

לפני הקורונה הייתי עושה 531, ועם כל מיני אילתורים וקצת גמישות אצליח לעשות את היום של הבנצ' ואולי גם הדדליפט ( במקום סקוואט של BBB) אבל לא את היום של הסווקאט והפרס
השאלה מה לדעתכם הכי כדאי לעשות
אולי דווקא upper lower?

ואם כן איזה תרגילים?
ואיך לעשות רגליים? רוב התרגילים שלי ברגליים היו משקל גוף ( פיסטול סקוואט, סקוואט נורדי, כפיפה נורדית ולאנצ'ים)

@kotzer @MasterSplitter
אשמח לשמוע את דעתכם!

קח 2 דאמבלים כבדים ותעשה מכרעים.
לא רואה איך דדליפט ומכרעים לא יספקו לך מה שאתה צריך.
ופרס גם כן תעשה בישיבה עם דאמבלס, לא אמורה להיות בעיה להרים 20-22.5 קילו כל יד(מניח שאתה באיזור הזה), מקסימום תיעזר בחבר.
ולמה upper-lower? נראה לי מיותר כשיש יותר דרכים לאמן את הפלג גוף עליון מאשר פלג גוף תחתון +פלג גוף תחתון לא צריך דגש מיותר עקב פיגור, לעשות פיצול שכזה.

ספליט סקוואט / גובלט סקוואט יש הרבה דרכים.
בודדים האנשים היום שיכולים לבצע את המשקלים שהם מרימים בשגרה.

• פותח/ת השרשור
קח 2 דאמבלים כבדים ותעשה מכרעים.
לא רואה איך דדליפט ומכרעים לא יספקו לך מה שאתה צריך.
ופרס גם כן תעשה בישיבה עם דאמבלס, לא אמורה להיות בעיה להרים 20-22.5 קילו כל יד(מניח שאתה באיזור הזה), מקסימום תיעזר בחבר.
ולמה upper-lower? נראה לי מיותר כשיש יותר דרכים לאמן את הפלג גוף עליון מאשר פלג גוף תחתון +פלג גוף תחתון לא צריך דגש מיותר עקב פיגור, לעשות פיצול שכזה.

ספליט סקוואט / גובלט סקוואט יש הרבה דרכים.
בודדים האנשים היום שיכולים לבצע את המשקלים שהם מרימים בשגרה.

אענה לשניכם, קודם כל תודה
דבר שני, הכוונה לפלג גוף עליון תחתון בימיים נפרדים
כלומר על בסיס AB
פשוט איך אעשה את הנפח של ה 531 בלי הכלוב שהסקוואט שלי יהיה הרבה יותר נמוך, וגם הפרס?

אין בעיה להרים את המוט עם חמש או עשר כל צד אבל שאצטרך לעשות חמישים שישים? יהיה לי בעייתי להרים

גובלט סקוואט לא יעיל לי ככ, עשיתי עד עכשיו עם ג'אמפ סקוואט.. אבל מה אצליח להחזיק? 30 קילו? הסקוואט שלי על 140 זה לא יתן את אותו אפקט

אולי ספליט יהיה יותר יעיל

אענה לשניכם, קודם כל תודה
דבר שני, הכוונה לפלג גוף עליון תחתון בימיים נפרדים
כלומר על בסיס AB
פשוט איך אעשה את הנפח של ה 531 בלי הכלוב שהסקוואט שלי יהיה הרבה יותר נמוך, וגם הפרס?

אין בעיה להרים את המוט עם חמש או עשר כל צד אבל שאצטרך לעשות חמישים שישים? יהיה לי בעייתי להרים

גובלט סקוואט לא יעיל לי ככ, עשיתי עד עכשיו עם ג'אמפ סקוואט.. אבל מה אצליח להחזיק? 30 קילו? הסקוואט שלי על 140 זה לא יתן את אותו אפקט

אולי ספליט יהיה יותר יעיל

סקוואט בולגרי(רגל אחת על ספסל) עם 2 דאמבלס של 30 לחזרות גבוהות יתן אחלה של אפקט.
פרס גם כן, כמו שאמרתי, תעשה עם דאמבלס. אתה עושה כולה 50 במוט... אל תחשוב כל כך.קדימה ופשוט תדאג להתקדם עם דאמבלס.

הבנתי מה רשמת וזה עדיין תקף מה שאמרתי לגביי הפיצול, בחירה שלך.

אפשר לעשות פרונט סקוואט (תלוי כמה אתה יכול לעשות קלין...).

אבל ברצינות, אני רואה כל כך הרבה אילתורים פה באוסטרליה לבנץ׳ / סטנדים לסקוואט שבהחלט אפשר לבנות / למצוא משהו סביר שיחזיק משקל הגיוני.

Fig-2.jpg

572489493f2421c5731437828a5a5fdc.jpg

upload_2020-4-12_11-42-32.jpeg

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות פרונט סקוואט (תלוי כמה אתה יכול לעשות קלין...).

אבל ברצינות, אני רואה כל כך הרבה אילתורים פה באוסטרליה לבנץ׳ / סטנדים לסקוואט שבהחלט אפשר לבנות / למצוא משהו סביר שיחזיק משקל הגיוני.

Fig-2.jpg

572489493f2421c5731437828a5a5fdc.jpg

צפה בקובץ המצורף 54462

אתה צודק אם הייתי בבית. בצבא זה לא עובר ולא יתנו לי לאלתר משהו כזה כי זה לא בטיחותי מספיק
יש לך רעיון אחר? כי הסווקאט הכי תוקע אותי
ולשים על המקבילים אני לא ממש יכול כי המוט מתגלגל למטה

אתה יכול לעשות סקווט עם חגורה על הגבהה. סקווט בולגרי עם לנדמיין, או עם 60 קילו דאמבלים פלוס משקל בתרמיל. אם יש אופציה לקנות גומיות רציניות אתה יכול לחבר גם אותן בנוסף לכל הקונסטלציה. אפשר גם לעשות סקווט בולגרי בדפיציט, לזרוק טמפו לעניין ולעשות שמח. במקום לחפש "סקווט" 1:1 תחשוב על איך אתה יכול לחדש את הארסנל שלך. יש אינסוף דרכים לתכנן. בסופו של דבר זה יקדם אותך כי יש לזה carryover מטורף לסקווט וזה לא עובד להיפך, אז תהנה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות סקווט עם חגורה על הגבהה. סקווט בולגרי עם לנדמיין, או עם 60 קילו דאמבלים פלוס משקל בתרמיל. אם יש אופציה לקנות גומיות רציניות אתה יכול לחבר גם אותן בנוסף לכל הקונסטלציה. אפשר גם לעשות סקווט בולגרי בדפיציט, לזרוק טמפו לעניין ולעשות שמח. במקום לחפש "סקווט" 1:1 תחשוב על איך אתה יכול לחדש את הארסנל שלך. יש אינסוף דרכים לתכנן. בסופו של דבר זה יקדם אותך כי יש לזה carryover מטורף לסקווט וזה לא עובד להיפך, אז תהנה.

אחי תודה רבה אבל אשמח קצת להסבר מושגים
מה הכוונה חגורה עם הגבהה?
מה זה לנדמיין?
מה זה דפיציט?
ומה הכוונה לטמפו?
אבל אתה בהחלט צודק שצריך גם לגוון ובאיזה מתכונת של חמש חזרות כמו סווקאט רגיל?

שמע ראיתי כל כך הרבה אלתורים... החל מלשים את המוט על פחי זבל, כסאות ומה לא. תעשה גוגל ותקבל רעיונות. אני לא מבטיח שמה שתמצא יוכל להחזיר 200 קילו, אבל גם 60+ קילו זה משהו.

• פותח/ת השרשור
שמע ראיתי כל כך הרבה אלתורים... החל מלשים את המוט על פחי זבל, כסאות ומה לא. תעשה גוגל ותקבל רעיונות. אני לא מבטיח שמה שתמצא יוכל להחזיר 200 קילו, אבל גם 60+ קילו זה משהו.
נניח ולא עם מוט, יש רעיון אחר?

• פותח/ת השרשור
לצערי לא, בלי מוט יהיה קשה לעשות סקוואט כלשהו, במקרה הטוב דמבל כבד מאוד.
לדעתך ההצעות שהיו למעלה לא מספיק יעילות? אנסה לקמבן משהו אבל יהיה לי קשה להאמין שיאשרו את זה בטיחותית בכלל

אחי תודה רבה אבל אשמח קצת להסבר מושגים
מה הכוונה חגורה עם הגבהה? לקחת חגורה של מקבילים עם משקל ולעשות סקווט
מה זה לנדמיין? זה אומר להשתמש בצד אחד של המוט
מה זה דפיציט? זה אומר להגדיל את טווח התנועה בעזרת מדרגה
ומה הכוונה לטמפו? קצב ביצוע התרגיל מבחינת השלבים האקסצנטרי, פאוז וקונצנטרי
אבל אתה בהחלט צודק שצריך גם לגוון ובאיזה מתכונת של חמש חזרות כמו סקוואט רגיל? זה כבר תכנון תכנית ותלוי מטרה. שוב, האפשרויות בלתי מוגבלות, כל עוד אתה לא מצפה מזה להיות סקווט, כי זה לא.

אני בניתי בולגרי עד ל100 קילו ואז התחלתי לשלב יום נוסף של בולגרי עם דפיציט 10x10 פירמידה עולה עד ל50% מה5RM עם דקה מנוחה בין סטים. היה מאוד כיף. אחר כך גם שילבתי גומיות.

• פותח/ת השרשור
תודה על כל ההשקעה אחי! עזרת לי מאודאני בהחלט חושב שאעשה עם חגורה וגם סקוואט בולגרי זה רעיון מעולה
תודה!!
כמובן שאני לא מצפה שזה יהיה כמו הסקוואט הרגיל שלי, אבל לשמר עד שיגמר הקורונה

תודה על כל ההשקעה אחי! עזרת לי מאודאני בהחלט חושב שאעשה עם חגורה וגם סקוואט בולגרי זה רעיון מעולה
תודה!!
כמובן שאני לא מצפה שזה יהיה כמו הסקוואט הרגיל שלי, אבל לשמר עד שיגמר הקורונה
בבקשה, שיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית