עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה!אחלה גב!
תראה קצת רגליים, אל תתבייש 😉
להוציא סוכר וחלב מהתפריט, ולהקפיד על הגיינה ואם צריך להתארגן על משהו שיעזור למרוח ולשפשף על זה את הסבון במקלחת, יש את הסבונים האלה עם הפחם, עושים אחלה עבודהתודה רבה!
יש לך טיפים לפצעים האיומים האלה בגב?
לא אוכל סוכר וחלב,אעשה מה שאמרת,מה דעתך על הפיזיק אחלהוציא סוכר וחלב מהתפריט, ולהקפיד על הגיינה ואם צריך להתארגן על משהו שיעזור למרוח ולשפשף על זה את הסבון במקלחת, יש את הסבונים האלה עם הפחם, עושים אחלה עבודה
אחלה פיזיקס, מה גובה גיל משקללא אוכל סוכר וחלב,אעשה מה שאמרת,מה דעתך על הפיזיק אח
עבודה יפה22
96
1.78
כיף לשמוע!עבודה יפה
תודה רבה!
יש לך טיפים לפצעים האיומים האלה בגב?
איך הגעת למסקנה שאני על חומריםאל תשתגע יותר מידי עם ההייגנה, זה יכול לשגע .. אני רואה הרבה כאן בפורום כותבים לאחרים הגיינה שטוף ידיים .. סבון .. אל תיגע . . תתקלח כל שעתיים..
וכאלה שעושים את כל זה מבינים מהר מאוד שנילחמים בטחנות רוח .. ונשארים עם הפצעים וצלקות ,זה לא עזר אף פעם לאף אחד .
זה שינויים הורמונליים בקפיצות גבוהות מידי לגוף (שלך, יכול להיות ל1 אחר יתקבל טוב) ..
אתה יכול לרקח את זה רק בשינויים פחות דרסטיים של הורמונים . הרבה לא מוכנים לא מקשיבים לי כי מתבאסים לקחת פחות חומר ניראה להם שזה סוף הגיינז שלהם .
תודה רבה!!קודם כל אחלה מסה שאפו !
איזה סייקל עשית? מבחינת מינונים חומרים וכ'ו
איזה תוכנית עבדת? כמה עלית במשקל
משקלי עבודה סקוואט בנץ דדליפט אם אתה עושה
אם יש לך אקנה ואתה מפרסם בסטרואידים ותרופות הנחתי שאתה משתמש בכל מקרה עבודה טובה !איך הגעת למסקנה שאני על חומרים
תודה רבה!!
ממשיך טבעי עד שאפסיק להתקדם
גב מעולה!
מזומורף?גב מעולה!
גם הפרונט בכלל לא על אחוז גבוה, יהיה לך חיטוב זריז. תוצאות יפות מאוד , תמשיך טבעי , נראה שיש לך כמות טובה של טסט טבעי בגוף 👏
חיובי. אתה נראה יותר טוב מכאלה שמזרקים חחמזומורף?
מהמגזימים? תודה רבה!חיובי. אתה נראה יותר טוב מכאלה שמזרקים חח
כמה ליייקים אתה מקבל חחחחאל תשתגע יותר מידי עם ההייגנה, זה יכול לשגע .. אני רואה הרבה כאן בפורום כותבים לאחרים הגיינה שטוף ידיים .. סבון .. אל תיגע . . תתקלח כל שעתיים..
וכאלה שעושים את כל זה מבינים מהר מאוד שנילחמים בטחנות רוח .. ונשארים עם הפצעים וצלקות ,זה לא עזר אף פעם לאף אחד .
זה שינויים הורמונליים בקפיצות גבוהות מידי לגוף (שלך, יכול להיות ל1 אחר יתקבל טוב) ..
אתה יכול לרקח את זה רק בשינויים פחות דרסטיים של הורמונים . הרבה לא מוכנים לא מקשיבים לי כי מתבאסים לקחת פחות חומר ניראה להם שזה סוף הגיינז שלהם .