הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות סוף מסה

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
אעלה תמונות מסוף חיטוב תודה רבה על הפרגונים ותמשיכו להתאמן גם בהסגר

נערך לאחרונה:
תודה רבה!
יש לך טיפים לפצעים האיומים האלה בגב?
להוציא סוכר וחלב מהתפריט, ולהקפיד על הגיינה ואם צריך להתארגן על משהו שיעזור למרוח ולשפשף על זה את הסבון במקלחת, יש את הסבונים האלה עם הפחם, עושים אחלה עבודה

• פותח/ת השרשור
להוציא סוכר וחלב מהתפריט, ולהקפיד על הגיינה ואם צריך להתארגן על משהו שיעזור למרוח ולשפשף על זה את הסבון במקלחת, יש את הסבונים האלה עם הפחם, עושים אחלה עבודה
לא אוכל סוכר וחלב,אעשה מה שאמרת,מה דעתך על הפיזיק אח

תודה רבה!
יש לך טיפים לפצעים האיומים האלה בגב?

היגנייה אח. לך לסופר פארם בטוח יש שם איזה סבון שיעזור לך, זה יכול להיגרם מזיעה שנשארת על הגוף אז תדאג להחליף חולצה ישר אחריי האימון, ושוב לשמור על היגנייה עד כמה שניתן.

אל תשתגע יותר מידי עם ההייגנה, זה יכול לשגע .. אני רואה הרבה כאן בפורום כותבים לאחרים הגיינה שטוף ידיים .. סבון .. אל תיגע . . תתקלח כל שעתיים..
וכאלה שעושים את כל זה מבינים מהר מאוד שנילחמים בטחנות רוח .. ונשארים עם הפצעים וצלקות ,זה לא עזר אף פעם לאף אחד .
זה שינויים הורמונליים בקפיצות גבוהות מידי לגוף (שלך, יכול להיות ל1 אחר יתקבל טוב) ..
אתה יכול לרקח את זה רק בשינויים פחות דרסטיים של הורמונים . הרבה לא מוכנים לא מקשיבים לי כי מתבאסים לקחת פחות חומר ניראה להם שזה סוף הגיינז שלהם .

קודם כל אחלה מסה שאפו !
איזה סייקל עשית? מבחינת מינונים חומרים וכ'ו
איזה תוכנית עבדת? כמה עלית במשקל
משקלי עבודה סקוואט בנץ דדליפט אם אתה עושה

• פותח/ת השרשור
אל תשתגע יותר מידי עם ההייגנה, זה יכול לשגע .. אני רואה הרבה כאן בפורום כותבים לאחרים הגיינה שטוף ידיים .. סבון .. אל תיגע . . תתקלח כל שעתיים..
וכאלה שעושים את כל זה מבינים מהר מאוד שנילחמים בטחנות רוח .. ונשארים עם הפצעים וצלקות ,זה לא עזר אף פעם לאף אחד .
זה שינויים הורמונליים בקפיצות גבוהות מידי לגוף (שלך, יכול להיות ל1 אחר יתקבל טוב) ..
אתה יכול לרקח את זה רק בשינויים פחות דרסטיים של הורמונים . הרבה לא מוכנים לא מקשיבים לי כי מתבאסים לקחת פחות חומר ניראה להם שזה סוף הגיינז שלהם .
איך הגעת למסקנה שאני על חומרים
קודם כל אחלה מסה שאפו !
איזה סייקל עשית? מבחינת מינונים חומרים וכ'ו
איזה תוכנית עבדת? כמה עלית במשקל
משקלי עבודה סקוואט בנץ דדליפט אם אתה עושה
תודה רבה!!
ממשיך טבעי עד שאפסיק להתקדם

• פותח/ת השרשור
חיובי. אתה נראה יותר טוב מכאלה שמזרקים חח
מהמגזימים? תודה רבה!
כמה ליייקים אתה מקבל חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית