עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה גרם קריאטין אתה לוקח כל יום ?
וכמה זמן כבר ?
לא לוקח כלוםכמה גרם קריאטין אתה לוקח כל יום ?
וכמה זמן כבר ?
הזוי שאני כזה כבד יחסית חטוב נראלי אחטב עד העצםאתה בגובה 1.78 ושוקל 96
במסה שכזאת אתה צובר מסת שריר וזה בא עם שינויים הורמונלים, בנוסף הרבה דברים ומזון שהגוף צריך לעכל ובהתאם להפריש רעלים, פה ושם חצ'קונים זה לא כזה חריג, אתה יכול לשים איזה קרם מיוחד או משהו מרופא עור אם זה מדאיג אותך , לגבי רקוטאן וכאלה, ממליץ שלא, לפי מה ש' חינכו' אותי עדיף כבר דיבול או הלוסטין מבחינת מה שזה עושה לכבד
רק אוכל אח,שוקל את האוכל ומתאמן כמו פריק.כמה גרם קריאטין אתה לוקח כל יום ?
וכמה זמן כבר ?
אם לא מפריע לך אז צלם רגליים, ושתף משקלי עבודה עבודהלא לוקח כלום
הזוי שאני כזה כבד יחסית חטוב נראלי אחטב עד העצם
רק אוכל אח,שוקל את האוכל ומתאמן כמו פריק.
אצלם ואעלה בהזדמנות.אם לא מפריע לך אז צלם רגליים, ושתף משקלי עבודה עבודה
אצלם ואעלה בהזדמנות.
לגבי השאלה השנייה,מה שאני הולך לכתוב זה יהיה תקף לכולם כי הרבה לא יודעים,מתנצל אם אני נשבע מתנשא,מבטיח שאני לא כזה,לשאול בן אגם שמתאמן למטרות פיתוח גוף בלבד מה המשרלי עבודה לא יתנו שום תשובות לשואל,יש פה המון פרמטרים שצריך לקחת בחשבון,אחד מהם הוא נפח עבודה,טמפו,mind muscle connection שאנשים צוחקים לי בפנים שאני אומר להם את זה.
עוד דבר זה כיווץ בסוף תנועה, מאז שהתחלתי להתאמן בצורה הזו משקלי העבודה דיי צנחו,אבל משם טיפסו חזרה ודיי מהר.
דדליפט לא עושה
בנץ לא עושה
סקואט כרגע לנפח גבה 140 קילו תרגיל שני,וחזה עליון כרגע עברתי לדאמבלים של 46
יש פה חברה ברמה יחסית גבוה ורציתי לשמןע את דעתם,אם זה מפריע מצטער לא אפרסם פה יותראני עדיין לא מבין מה זה קשור לפורום .
בכל אופן לגבי הפצעים חפש קוסמטיקה פרא רפואית ירקחו לך משחה שתייבש הכל בלי לפגוע בעור .
לא חשבתי שאתה מנהל לרגע אני יודע שרגילים פה בישראל להתנהגות של לעשות דווקא אני לא כזה אל תדאגאני לא מנהל אחי .
הכל טוב