הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות סוף מסה

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
אעלה תמונות מסוף חיטוב תודה רבה על הפרגונים ותמשיכו להתאמן גם בהסגר

נערך לאחרונה:
תשמע אז קבל את זה כמחמאה
יש לך בגיל 22 הורמונים שעדיין יוצרים לך פצעים זה יפה . שוב זה לא שאתה מזוהם לא יעזור כאן היגיינה .
יש שיטה להפחית את זה אם זה לא מקריאטין , יש גנטיקה שקריאטין תורם לחצ'קונים , אם זה לא המקרה שלך ותרצה לנסות את מה שאני אומר- זה עם כל האימוניי כוח שלך לא לשנות בהם כלום לתת גם אירובי כסאח 🚴 אירובי חולני , דוגמא לא סתם לצאת לריצה אלא - ריצה קלה למרחקים וכל כמה מאות מטרים ספרינט עד כמה שאתה יכול וחוזר לריצה קלה שאני אומר לך היא כבר תהיה יותר מהירה מהקלה שהיתה לפני הספרינט וככה עד שאתה נגמר , מודד הכל קילומטרים וזמן ותמיד רוצה לעלות קילומטרים ולשפר זמן .. זה סתם דוגמא למה אני מתכוון בדוגמה של ריצה, אתה יכול לקחת את זה לכל מה שאתה אוהב באירובי .. ודבר איתי עוד חודש וחצי .

אתה בגובה 1.78 ושוקל 96
במסה שכזאת אתה צובר מסת שריר וזה בא עם שינויים הורמונלים, בנוסף הרבה דברים ומזון שהגוף צריך לעכל ובהתאם להפריש רעלים, פה ושם חצ'קונים זה לא כזה חריג, אתה יכול לשים איזה קרם מיוחד או משהו מרופא עור אם זה מדאיג אותך , לגבי רקוטאן וכאלה, ממליץ שלא, לפי מה ש' חינכו' אותי עדיף כבר דיבול או הלוסטין מבחינת מה שזה עושה לכבד
כמה גרם קריאטין אתה לוקח כל יום ?
וכמה זמן כבר ?

• פותח/ת השרשור
וכמה זמן כבר ?
לא לוקח כלום
אתה בגובה 1.78 ושוקל 96
במסה שכזאת אתה צובר מסת שריר וזה בא עם שינויים הורמונלים, בנוסף הרבה דברים ומזון שהגוף צריך לעכל ובהתאם להפריש רעלים, פה ושם חצ'קונים זה לא כזה חריג, אתה יכול לשים איזה קרם מיוחד או משהו מרופא עור אם זה מדאיג אותך , לגבי רקוטאן וכאלה, ממליץ שלא, לפי מה ש' חינכו' אותי עדיף כבר דיבול או הלוסטין מבחינת מה שזה עושה לכבד
הזוי שאני כזה כבד יחסית חטוב נראלי אחטב עד העצם
וכמה זמן כבר ?
רק אוכל אח,שוקל את האוכל ומתאמן כמו פריק.

• פותח/ת השרשור
אם לא מפריע לך אז צלם רגליים, ושתף משקלי עבודה עבודה
אצלם ואעלה בהזדמנות.
לגבי השאלה השנייה,מה שאני הולך לכתוב זה יהיה תקף לכולם כי הרבה לא יודעים,מתנצל אם אני נשמע מתנשא,מבטיח שאני לא כזה,לשאול בן אדם שמתאמן למטרות פיתוח גוף בלבד מה המשקלי עבודה לא יתנו שום תשובות לשואל,יש פה המון פרמטרים שצריך לקחת בחשבון,אחד מהם הוא נפח עבודה,טמפו,mind muscle connection שאנשים צוחקים לי בפנים שאני אומר להם את זה.
עוד דבר זה כיווץ בסוף תנועה, מאז שהתחלתי להתאמן בצורה הזו משקלי העבודה דיי צנחו,אבל משם טיפסו חזרה ודיי מהר.
דדליפט לא עושה
בנץ לא עושה
סקואט כרגע לנפח גבה 140 קילו,וחזה עליון כרגע עברתי לדאמבלים של 46
אצלם ואעלה בהזדמנות.
לגבי השאלה השנייה,מה שאני הולך לכתוב זה יהיה תקף לכולם כי הרבה לא יודעים,מתנצל אם אני נשבע מתנשא,מבטיח שאני לא כזה,לשאול בן אגם שמתאמן למטרות פיתוח גוף בלבד מה המשרלי עבודה לא יתנו שום תשובות לשואל,יש פה המון פרמטרים שצריך לקחת בחשבון,אחד מהם הוא נפח עבודה,טמפו,mind muscle connection שאנשים צוחקים לי בפנים שאני אומר להם את זה.
עוד דבר זה כיווץ בסוף תנועה, מאז שהתחלתי להתאמן בצורה הזו משקלי העבודה דיי צנחו,אבל משם טיפסו חזרה ודיי מהר.
דדליפט לא עושה
בנץ לא עושה
סקואט כרגע לנפח גבה 140 קילו תרגיל שני,וחזה עליון כרגע עברתי לדאמבלים של 46

אני עדיין לא מבין מה זה קשור לפורום .
בכל אופן לגבי הפצעים חפש קוסמטיקה פרא רפואית ירקחו לך משחה שתייבש הכל בלי לפגוע בעור .

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא מבין מה זה קשור לפורום .
בכל אופן לגבי הפצעים חפש קוסמטיקה פרא רפואית ירקחו לך משחה שתייבש הכל בלי לפגוע בעור .
יש פה חברה ברמה יחסית גבוה ורציתי לשמןע את דעתם,אם זה מפריע מצטער לא אפרסם פה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית