הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן.

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אהלן אני בן 21 מתאמן בערך 4-5 חודש רציני רצוף מאז השחרור
הגובה שלי בערך 1.75 אני לא יודע מדויק.
תחילת המסה משקל 63
כרגע שוקל 70(הייתי 71 אבל ירדתי קילו וגם שבועיים בערך כבר לא התאמנתי)
כל התמונות מעכשיו לא צילמתי תמונה בתחילת מסה.
כמה לדתעכם להמשיך במסה? צריך עוד הרבה לעלות בשריר בשביל חיטוב?
Untitled.png
Untitled3.png
Untitled1.png
Untitled2.png
Untitled.png Untitled3.png Untitled1.png Untitled2.png Untitled1.png
אשמח לחוות דעת בבקשה

א"ש בסביבות 15-16
לגבי ההמשך, הרגשה אישית שלך, בנקודה בה אתה נמצא הייתי מושך עוד 2-3 ק"ג במסה.
זה צריך להיות ביחד עם התקדמות במשקלי עבודה או בפרמטרים אחרים ,אם אתה לא מתקדם אל תרוץ קדימה עם המשקל.

• פותח/ת השרשור
א"ש בסביבות 15-16
לגבי ההמשך, הרגשה אישית שלך, בנקודה בה אתה נמצא הייתי מושך עוד 2-3 ק"ג במסה.
זה צריך להיות ביחד עם התקדמות במשקלי עבודה או בפרמטרים אחרים ,אם אתה לא מתקדם אל תרוץ קדימה עם המשקל.
התקדמות במשקלי עבודה הייתה התקדמות ממש טובה כשהייתי בחדר כושר נגיד בבנץ כשהתחלתי רק הרמת 55 ל8 ואחרי בערך חודשיים כבר הגעתי לאיזה 80+ גם ל8 חזרות אבל כרגע אין חדר כושר אז זה לא רלוונטי. וכן ברור שאני רוצה עוד קצת מסה.
ובעיקרון בסוף החיטוב אני לא רוצה לשקול מתחת ל70 ובנוסף להיות על בערך 10-11% שומן שניראה לי סבבה לאיזה משקל בערך אני יצטרך להגיע במסה בשביל זה? ואגב רואים שיש מסת שריר סבירה למשקל שלי?

לגבי משקל מטרה לסוף מסה ואיך החיטוב יראה אחריה,זו שאלה שקשה לענות עליה (לי לפחות)
תלוי עד כמה תקפיד על תפריט מתאים בחיטוב ותכנית אימונים, בהתאם לזה גם יהיו התוצאות.
כנ"ל גם לגבי מסה,זה עניין אישי של כל אחד עם הדימוי גוף שלו עד לאן נוח לו למשוך את המסה.
לא הייתי מתמקד במשקל מסוים אלא בכמה אני "שמן" או "חטוב" עבור עצמי ולהתקדם בהתאם.

לגבי מסת השריר הנוכחית שלך בשביל כמה חודשי אימון אני חושב שאתה במצב טוב סה"כ.

• פותח/ת השרשור
לגבי משקל מטרה לסוף מסה ואיך החיטוב יראה אחריה,זו שאלה שקשה לענות עליה (לי לפחות)
תלוי עד כמה תקפיד על תפריט מתאים בחיטוב ותכנית אימונים, בהתאם לזה גם יהיו התוצאות.
כנ"ל גם לגבי מסה,זה עניין אישי של כל אחד עם הדימוי גוף שלו עד לאן נוח לו למשוך את המסה.
לא הייתי מתמקד במשקל מסוים אלא בכמה אני "שמן" או "חטוב" עבור עצמי ולהתקדם בהתאם.

לגבי מסת השריר הנוכחית שלך בשביל כמה חודשי אימון אני חושב שאתה במצב טוב סה"כ.
אוקי תודה אני ימשיך עוד טיפה במסה
אבל ברמת העיקרון כן יש שריר בשביל שהחיטוב יצא טוב? נגיד אם אני רוצה להגיע ל10-11%?

מבחינתי טובה או רעה?
וכן אתה לא צריך לספר לי על זה אני שעיר בטירוף
כשאני אומר מניסיוני כנראה שגם אני דיי שעיר 🤣
לטובה, אני אשכרה הופתעתי לגלות שאני יותר חטוב ממה שאני חושב בסוף חיטוב קודם שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית