עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטחמה החשיבות לחרוג מאימונים קלאסיים של 6-12 חזרות ולבצע פעם ב אימון של 20-25 חזרות.
זה נותן משהו מבחינת גירוי לצרכי גדילת שריר ?
כן,מה החשיבות לחרוג מאימונים קלאסיים של 6-12 חזרות ולבצע פעם ב אימון של 20-25 חזרות.
זה נותן משהו מבחינת גירוי לצרכי גדילת שריר ?
עשית פעם 40 חזרות בתרגיל שגם ביצעת בו 8 חזרות RP7?לא יודע עד כמה המדע בידיוק יתמוך במה שאגיד
אבל להגיע ל40 חזרות שאתה קרוב לכשל עדיף מ8 שאתה ב7rpe בו
במילים אחרות זה איך אתה עושה ואיך אתה מתקדם פחות הטווח חזרות זה האישו
מיותר לעשות דדליפט להרבה חזרות באופן גורף,אני אומר הרבה זה בסביבות ה15עשית פעם 40 חזרות בתרגיל שגם ביצעת בו 8 חזרות RP7?
עשיתי דדליפט לחזרה בודדת, ל10 חזרות ל15 חזרות ול80 חזרות.
הכשל ב15 וב80 חזרות כל כך לא ברור שנראה לי שעדיף 8 חזרות.
והכשל היה מסחרחורת וכאבים באזורים בגוף שלא ידעתי שקיימים. הצימאון היה הגורם העיקרי נראה לי לעזיבת המוט ולא הכשל עצמו.
טווח חזרות בין 1-10 חזרות יותר כל לדעתי למדוד כשל אמיתי.
אני חושב שהשאלה היא לא מה החשיבות של הטווח הזה אלא מה החשיבות של לחרוג בכוונה מהטווח שהוא חושב שהוא אידיאל.כן,
כל טווח חזרות יתן גירוי כל עוד מגיעים לחזרות אפקטיביות (החזרות האחרונות צריכות להיות קשות וקרובות לכשל)
אז רק תוודא שאתה מגיע לחזרות אפקטיביות\קרוב לכשל.
צודק ! זו בדיוק הכוונה, ואם נרד לרמת המיקרו אתן דוגמא לאימון ידיים שזה בא יותר לידי ביטוי להבדיל מדדליפט שאין הצדקה (לדעתי לפחות) לעשות 30 חזרות...אני חושב שהשאלה היא לא מה החשיבות של הטווח הזה אלא מה החשיבות של לחרוג בכוונה מהטווח שהוא חושב שהוא אידיאל.
עוזר בעיקר לפיתוח סיבולת שריר.
אגב, ה"חוק" של 8-12 חזרות להיפרטרופיה אידיאלית תקף אם כל חזרה אורכת 4 שניות, משמע - 32 עד 48 שניות לכל סט זה האידיאל. ובגלל שלרוב אנשים נוטים לעשות חזרות סופר מהירות גם 20-25 חזרות יכולים ליפול על טווח הזמן הזה.
מתי יצא לך לעשות דדליפט ל80 חזרות, ולמה?עשית פעם 40 חזרות בתרגיל שגם ביצעת בו 8 חזרות RP7?
עשיתי דדליפט לחזרה בודדת, ל10 חזרות ל15 חזרות ול80 חזרות.
הכשל ב15 וב80 חזרות כל כך לא ברור שנראה לי שעדיף 8 חזרות.
והכשל היה מסחרחורת וכאבים באזורים בגוף שלא ידעתי שקיימים. הצימאון היה הגורם העיקרי נראה לי לעזיבת המוט ולא הכשל עצמו.
טווח חזרות בין 1-10 חזרות יותר כל לדעתי למדוד כשל אמיתי.
היה תחרות שעשיתי משקל גוף לחזרות.מתי יצא לך לעשות דדליפט ל80 חזרות, ולמה?
ואגב כמה משקל זה היה?
כל חזרה בהיפרטרופיה חייבת להיות 4 שניות?
לא ידעתי את זה עד עכשיו
?