עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכי על זה! ✌️חחחחחחחחח 😛😆
אוי חח באמת תמיד היה יוצא לי מרקם משונה.... אבל מה שהכי הפריע לי היה הטעם... זה הרגיש לי כמו להרוס טעם ילדות קדוש!
יודע מה, אני אנסה בראשון בבוקר לפי המתכון שכתבת!
ואצרף תמונה שתשלים את המתכון שלך 😆😉
לא,האמת שטעמתי רק פעם אחת כי היה לי גם רק דוגמית אחת של הלאטה אבל נהנתי ממנו.יאווו מתה שהמשלוח יגיע כבררר חחחח
הוא אמור להגיע בין 5/8 ל5/13.
אז בטח יגיע רק עוד חודש 🥷
אין ללאטה טעם לוואי חבוני? :S
התראת מחיר חיסול!!!
תשלובת חלבון מאסל פארם, בטעם קרם עוגיות מארז 2.275 ק"ג, 140 קלוריות ו-25 ג' חלבון במחיר שערורייתי של 98.4 ש"ח!!! ( לאחר כל ההנחות בסל)
וואו, אני חושב אני מזמין זה יותר זול מMY PROTEIN
התראת מחיר חיסול!!!
תשלובת חלבון מאסל פארם, בטעם קרם עוגיות מארז 2.275 ק"ג, 140 קלוריות ו-25 ג' חלבון במחיר שערורייתי של 98.4 ש"ח!!! ( לאחר כל ההנחות בסל)
וואו, אני חושב אני מזמין זה יותר זול מMY PROTEIN
כתוב שם מה התוקף שלהן? אולי זה תוקף קצר בגלל הם מעיפיםמה??? אמיתי??
עדכון, יש במלאי הזמנתי
01 2021כתוב שם מה התוקף שלהן? אולי זה תוקף קצר בגלל הם מעיפים
לשיבולת שועל(עדיף גרוסה ולא שלמה - אני משתמש בקוואקר) מוסיפים מים עד שהמים עוברים קצת אותה, מכניסים למיקרו 2-3 דקות(תלוי איך אתה אוהב את המרקם) ובין לבין עוצרים ומערבבים.איך אתה מכין? אין פעם שניסיתי ולא זרקתי לפח
יש משלוח חינם מעל 210 שקל. להזמין מתחת לזה לא שווה. אני דחפתי 2 חפיסות חטיפים יצא לי 250 שקל.משום מה יוצא לי משלוח כמעט במחיר של האבקות 😲 ואין אפשרות לבחור משלוח אחר
באמת המשלוח כזה יקר? אין מצב, זה הופך את זה ללא שווה
לא נותן לי, שמתי עוד שני שייקרים יצא 216, כשאני מנסה לבחור ישראל בחישוב משלוח זה נותן שגיאה של תקלה טכנית כל פעם, מה שיש בתמונה.יש משלוח חינם מעל 210 שקל. להזמין מתחת לזה לא שווה. אני דחפתי 2 חפיסות חטיפים יצא לי 250 שקל.
אה שניה הזמנת פח אחד ושתי חבילות חטיפים? כי אני ניסיתי שני פחים כנראה בגלל זה לא יכלתי כי זה חורג במשקל המותר לשילוחיש משלוח חינם מעל 210 שקל. להזמין מתחת לזה לא שווה. אני דחפתי 2 חפיסות חטיפים יצא לי 250 שקל.
כן פח אחד אי אפשר 2 פחיםלא נותן לי, שמתי עוד שני שייקרים יצא 216, כשאני מנסה לבחור ישראל בחישוב משלוח זה נותן שגיאה של תקלה טכנית כל פעם, מה שיש בתמונה.
נכנסתי דרך האתר אם אני עובר 60 דולר זה משלוח חינם אבל כותב לי שאני חורג מהמגבלה לשילוח ב 4 פאונד... קיצר לא מצליח להנות מהמבצע ונראה לי תכף שוב נגמר המלאי (נגמר לפני זה ועכשיו חזר) 🤬🤬🤬
כשהלכתי לקופה בלי לבחור במשלוח אז יצא לי 120 שקל משלוח
אה שניה הזמנת פח אחד ושתי חבילות חטיפים? כי אני ניסיתי שני פחים כנראה בגלל זה לא יכלתי כי זה חורג במשקל המותר לשילוח
כן הבנתי כבר שאי אפשר שני פחים בגלל המשקל. אני לא אוכל חטיפי חלבון ולא צריך כרגע שום תוספים אחרים, רציתי את האבקה בגלל המחיר הנמוך ואני יודע שהיא טעימה, לא משנה נסתדר בלי.כן פח אחד אי אפשר 2 פחים
אז איפה הקאץ'?
העניין שאין אפשרות להזמין 2 מארזים מכיוון שהמשקל עולה על 5 ק"ג וכך המשלוח אפשרי עם DHL בלבד בעלות יקרה ביותר.
מה עושים?
משלבים מארז של תשלובת החלבון במחיר מגוחך עם פרטים נוספים במשקל קטן יותר ומגיעים ל-60$![]()
קחו לדוגמה מארז של תשלובת החלבון עם 2 מארזי חטיפי החלבון של BSN, עם 12 יח' במארז ( 24 יח' סה"כ) בטעם חמאת בוטנים קראנץ שנמצאים גם הם במבצע ומקבלים מחיר סופי של 239 ש"ח בלבד כולל משלוח חינמי!!!
זה בבוקסיט. בDHL ההגבלה היא 12 ק"ג נראלי אבל הם משום מה נהיו יקרים ממש.כן הבנתי כבר שאי אפשר שני פחים בגלל המשקל. אני לא אוכל חטיפי חלבון ולא צריך כרגע שום תוספים אחרים, רציתי את האבקה בגלל המחיר הנמוך ואני יודע שהיא טעימה, לא משנה נסתדר בלי.
אגב זה משהו חדש באייהרב הקטע של ההגבלת משקל במשלוח? כי הזמנתי שם לפני איזה חצי שנה פח של 5 פאונד ופח של 4 פאונד עם משלוח ממש זול
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACKתוך כמה זמן הגיע אליכם המשלוח?
כבר שבוע וחצי שאני לא מוצאת שום תיעוד שלו... הפעם האחרונה הייתה ב 1/5...
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
תשימי פה את המספר מעקב הישראלי
אם כתוב לך Leaving the Exchange Office, The shipment has left the international logistics centre of origin and is en route to its destination
החבילה בארץ ותקועה במיון חבילות בנתב"ג, גם שלי מה5.5 תקוע
בדיוק באותו מצב כמוך. הזמנו באותו היום.הממ יש שם עדכון מה2.5....
בכל אופן, הוא אמור היה להגיע בין 8.5 ל13.5, אז ניתן לו עד סוף השבוע....
אחים למסע... חחבדיוק באותו מצב כמוך. הזמנו באותו היום.