הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

כן, טעמתי, נחמד מאוד.
ממליץ על מוקה(טעים מאוד, טעם של מוקה), בננה, שוקולד קוקוס, עוגת גבינה ואוכמניות.
לא משהו - שוקולד חמאת בוטנים/בראוניז/לבן.
אם אתה מזמין פעם ראשונה יש 2 קודים של 10% ו10% יצא לך סביב ה250 שקל ל6 קילו.

טעם הוא אצל כל אחד אחרת (על טעם וריח...) לכן עדיף לטעום קודם ולא לקנות על עיוור. במצב הנוכחי עדיף ללכת על טעמים שקיבלו דירוג גבוה, כגון שוקולד סמוט ועוגיות וניל. אם אתה אוהב טעמי פירות קרם תות ובננה טבעי (אישית לא אהבתי).

מוקה
שוקולד סמוט
עוגת גבינה אוכמניות
תות

זה לדעתי הנורמלים שם
וניל
קרמל מלוח
שוקולד שהוא לא סמוט
לא ממליץ

מישהו ניסה להוסיף את האבקה לשיבולת שועל מבושלת? יש טעם מומלץ שהולך ככה? לפני כמה ימים ימים התחלתי לאכול ככה בבוקר, עם הטעמים בבנה וקרם עוגיות של מאסל פארם יוצא מעולה.
על איזה טעמים אתם ממליצים?
לא טעמתי טעם שלהם שהוא יותר מנחמד מבחינתי. טירמיסו, שוקולד בראוניז נחמד. שוקולד בננה, קרם עוגיות סביר מינוס, הקרם עוגיות יותר דומה לווניל. שוקולד מנטה לא משהו (מישהו הביא לי, לא הייתי קונה טעם כזה) רוקי רואד היה לי מגעיל ברמות.

מיי פרוטאין מומלץ לאנשים שאבד להם חוש הטעם בעקבות הקורונה... 🤣
אני רוצה להזמין חלבון ובינתיים מתלבט עם מיי פרוטאין בגלל המחיר או לשלם יותר ולהזמין מאסל פארם ולהנות מהאבקה

אני הכי מסתדר עם הstrawberry cream אבל הרבה לא חברים שלו
מצד שני המליצו לי על כרמל מלוח וזה גועל נפש עבורי

משער שעל טעם וריח אין להתווכח

קרם עוגיות לא אהבתי כ"כ דווקא
ושוקולד לבן זרם לי

במאסל פארם אין טעויות...
במיי פרוטאין זה רולטה רוסית..
אולי אחכה ואקווה שיהיו שוב קופונים עם הנחות מטורפות לאיי הרב, פעם שעברה יצא לי פח של 5 פאונד ופח של 4 פאונד (4 קילו ביחד) ב 240 שקלים עם משלוח, וממש טעים

מישהו ניסה להוסיף את האבקה לשיבולת שועל מבושלת? יש טעם מומלץ שהולך ככה? לפני כמה ימים ימים התחלתי לאכול ככה בבוקר, עם הטעמים בבנה וקרם עוגיות של מאסל פארם יוצא מעולה.

לא טעמתי טעם שלהם שהוא יותר מנחמד מבחינתי. טירמיסו, שוקולד בראוניז נחמד. שוקולד בננה, קרם עוגיות סביר מינוס, הקרם עוגיות יותר דומה לווניל. שוקולד מנטה לא משהו (מישהו הביא לי, לא הייתי קונה טעם כזה) רוקי רואד היה לי מגעיל ברמות.
הוספתי פעם אחת סקופ של אבקה בטעם תות.
יצא לי שיבולת שועל בטעם סירופ נגד שיעול.
לא יודע איך זה עם טעמים אחרים, אבל תות בכללי טעם דוחה.

• פותח/ת השרשור
הזמנתי לאטה ומוקה
סה"כ 10 ק"ג. ב400 שח
(איפה הימים שהייתי משלם 450 על 2.3 איזו)
מקווה שעד שייגמר החלבון גם ארד את ה10, שאני צריך:)

תודה רבה חברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית