עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה מביאים את הקודים?אם אתה מזמין פעם ראשונה יש 2 קודים של 10% ו10% יצא לך סביב ה250 שקל ל6 קילו.
יש לי 12 קילו של חלבון, 6 קילו זה לאטה:lol:קפה לאטה אחי.. אחד לאחד טעם של אייס קפה שקונים בשוק
@ליאמוש
קפה לאטה אחי.. אחד לאחד טעם של אייס קפה שקונים בשוק
@ליאמוש
על מה את מדברת, אני שותה את זה ומרגישה מינימום בארומהבלי טעם לוואי חלבוני ודוחה?
קרם עוגיות טעם טובאהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?
על איזה טעמים אתם ממליצים?
יש להם הנחות אוטומטיות באתר. הזמנתי עכשיו 5 קילו קרם עוגיות, קילו קריאטין ויצא 290 שקלמאיפה מביאים את הקודים?
לא טעמתי טעם שלהם שהוא יותר מנחמד מבחינתי. טירמיסו, שוקולד בראוניז נחמד. שוקולד בננה, קרם עוגיות סביר מינוס, הקרם עוגיות יותר דומה לווניל. שוקולד מנטה לא משהו (מישהו הביא לי, לא הייתי קונה טעם כזה) רוקי רואד היה לי מגעיל ברמות.על איזה טעמים אתם ממליצים?
אני רוצה להזמין חלבון ובינתיים מתלבט עם מיי פרוטאין בגלל המחיר או לשלם יותר ולהזמין מאסל פארם ולהנות מהאבקהמיי פרוטאין מומלץ לאנשים שאבד להם חוש הטעם בעקבות הקורונה... 🤣
אני רוצה להזמין חלבון ובינתיים מתלבט עם מיי פרוטאין בגלל המחיר או לשלם יותר ולהזמין מאסל פארם ולהנות מהאבקה
אולי אחכה ואקווה שיהיו שוב קופונים עם הנחות מטורפות לאיי הרב, פעם שעברה יצא לי פח של 5 פאונד ופח של 4 פאונד (4 קילו ביחד) ב 240 שקלים עם משלוח, וממש טעיםבמאסל פארם אין טעויות...
במיי פרוטאין זה רולטה רוסית..
הוספתי פעם אחת סקופ של אבקה בטעם תות.מישהו ניסה להוסיף את האבקה לשיבולת שועל מבושלת? יש טעם מומלץ שהולך ככה? לפני כמה ימים ימים התחלתי לאכול ככה בבוקר, עם הטעמים בבנה וקרם עוגיות של מאסל פארם יוצא מעולה.
לא טעמתי טעם שלהם שהוא יותר מנחמד מבחינתי. טירמיסו, שוקולד בראוניז נחמד. שוקולד בננה, קרם עוגיות סביר מינוס, הקרם עוגיות יותר דומה לווניל. שוקולד מנטה לא משהו (מישהו הביא לי, לא הייתי קונה טעם כזה) רוקי רואד היה לי מגעיל ברמות.
🤮🤢יצא לי שיבולת שועל בטעם סירופ נגד שיעול.