עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצלי בדיוק אותו דבר רק יום לפני 😲הממ יש שם עדכון מה2.5....
בכל אופן, הוא אמור היה להגיע בין 8.5 ל13.5, אז ניתן לו עד סוף השבוע....
לפי מה שראיתי פה ממוצע ההגעה הוא 3-4 שבועות,אצלי בדיוק אותו דבר רק יום לפני 😲
כן אני לא דואג בינתיים. אמנם כתוב במייל שהזמן הצפוי הוא 7-12/5 אבל לא הייתי אופטימי לגבי התאריכים האלה מהתחלהלפי מה שראיתי פה ממוצע ההגעה הוא 3-4 שבועות,
אז יש לנו עוד שבוע לחכות בכיף 🥷
עודלא עברו אפילו שבועיים מאז ההזמנה...
נשלח מספרד? שלי נשלח דרך ספרד ולפני שבוע נאמר שיצא מספרד לכיוון ישראל.שלי נסרק היום במודיעין ושלחו אותו ב6.5. תבדקו את שלכם
שלי נסרק היום במודיעין ושלחו אותו ב6.5. תבדקו את שלכם
כן כל המשלוחים מספרד.. כתוב לי "התקבל מספרד ומועבר להמשך מיון:נשלח מספרד? שלי נשלח דרך ספרד ולפני שבוע נאמר שיצא מספרד לכיוון ישראל.
אלוהים יודע איך דואר ישראל עובד מה שהולך שם זה בזיון אחד גדולוואלה, עדיין מראה לי ב2.5...
אני היחיד שקיבל משלוח dhl אקספרס בגלל העיכוב?
כן כל המשלוחים מספרד.. כתוב לי "התקבל מספרד ומועבר להמשך מיון:
אלוהים יודע איך דואר ישראל עובד מה שהולך שם זה בזיון אחד גדול
זה כי אני מזמין מדרים נוטרישן ואתם משום מה ממשיכים להזמין מהאתר הרשמי. לא ברור לי למה אני היחיד שהתפקח פה.זה רק כי אתה שמן, obviously 🥷
גם אצלי היה רשום שזה מגיע מספרד.כן כל המשלוחים מספרד.. כתוב לי "התקבל מספרד ומועבר להמשך מיון:
אלוהים יודע איך דואר ישראל עובד מה שהולך שם זה בזיון אחד גדול
כמה שילמת על זה? אולי פעם הבאה זה מה שאני אעשה.אני היחיד שקיבל משלוח dhl אקספרס בגלל העיכוב?
זה כי אני מזמין מדרים נוטרישן ואתם משום מה ממשיכים להזמין מהאתר הרשמי. לא ברור לי למה אני היחיד שהתפקח פה.
מפה לשם קיבלתי 10 קילו, גם את האקספרס שהוציאו לי במיוחד וגם את ההוא שהתעכב
כלום ושום דבר,זה נקרא שירות לקוחות כי המשלוח לא הגיע בזמןכמה שילמת על זה? אולי פעם הבאה זה מה שאני אעשה
אותו דבר בדיוק של כמה שקליםזה לא יקר פי כמה וכמה ?
טכנית יש להם עוד יומיים 🙄כלום ושום דבר,זה נקרא שירות לקוחות כי המשלוח לא הגיע בזמן
אותו דבר בדיוק של כמה שקלים
הם מוכרים קילו ב120 שקל כשקניתי מהאתר הרשמי ב50.. איך כמה שקלים חחחכלום ושום דבר,זה נקרא שירות לקוחות כי המשלוח לא הגיע בזמן
אותו דבר בדיוק של כמה שקלים
5 קילו ב299 כרגעהם מוכרים קילו ב120 שקל כשקניתי מהאתר הרשמי ב50.. איך כמה שקלים חחח
5 קילו ב299 כרגע
רוב הזמן יש הנחה אז זה 260
אבל כיף לזרוק תגובות חסרות ביסוס נכון ?
אולי,אבל למה שתקני קילו אם יש טעם שאת אוהבת?כן, אבל אם אני רוצה לקנות רק קילו זה לא משתלם לי....
אולי,אבל למה שתקני קילו אם יש טעם שאת אוהבת?
יש לו תוקף של שנה וחצי קדימה לפחות