עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזמנתי עשרות חבילות, בחיים לא הגיע לי לחנות..זה חדש לך? זה יותר נורמלי כשזה מגיע לחנות מאשר כשזה מגיע לדואר.
אצלי זה במעלות, ברגל יקח לו יותר מדי זמן ממודיעין 😁
העיקר שהמשלוח יגיע אלי בסוף, כע?
לא אשקר שזה לא קצת מסטריס (לשון סטרס) שאין לי מושג איפה הוא כרגע... 😳
זה יגיע אליכם מחר/מחרתיים גג.היי גם אצלי משו זז! 😄
וכן זה במודיעין,
אוקיי, שמע, הוא עשה 95% מהדרך. זו התקדמות, לא?
אם הוא יבוא ממודיעין ברגל יש סיכוי שיגיע עד מחר.
הזמנתי עשרות חבילות, בחיים לא הגיע לי לחנות..
זה יגיע אליכם מחר/מחרתיים גג.
עכשיו התעדכן לי שזה נמצא במודיעין (העיר מודיעין, לא info) במרכז מיון 🤯
במייל שקיבלתי כשהחבילה נשלחה היה רשון שזה צפוי להגיע ב 7-12/5, שזה היום, זה כבר לא יקרה אבל אין לי בעיה בינתיים
גם אצלי.היי גם אצלי משו זז! 😄
וכן זה במודיעין,
אוקיי, שמע, הוא עשה 95% מהדרך. זו התקדמות, לא?
אם הוא יבוא ממודיעין ברגל יש סיכוי שיגיע עד מחר.
כתוב באתר של הדואר שזה הגיע לנקודת חלוקה ושנשלחה לי הודעה 🤯 (עוד לא קיבלתי את ההודעה אבל כתוב שם מספר מדף שזה נמצא)עכשיו התעדכן לי שזה נמצא במודיעין (העיר מודיעין, לא info) במרכז מיון 🤯
במייל שקיבלתי כשהחבילה נשלחה היה רשון שזה צפוי להגיע ב 7-12/5, שזה היום, זה כבר לא יקרה אבל אין לי בעיה בינתיים
כתוב באתר של הדואר שזה הגיע לנקודת חלוקה ושנשלחה לי הודעה 🤯 (עוד לא קיבלתי את ההודעה אבל כתוב שם מספר מדף שזה נמצא)
😆שלי עדיין שותה קפה במודיעין 🙁
אתה חושב ששלך באמת החליט ללכת ברגל? :0
😆
אולי הנהג בדרך והוא עצר לשתות קפה בכניסה לנס ציונה (צדקתי לגבי העיר? חח)
כתוב באתר של הדואר שזה הגיע לנקודת חלוקה ושנשלחה לי הודעה 🤯 (עוד לא קיבלתי את ההודעה אבל כתוב שם מספר מדף שזה נמצא)
גם אני קיבלתי הודעה שהגיע ליחידת הדואר. אסע להביא עוד מעט.שלי עדיין שותה קפה במודיעין 🙁
אתה חושב ששלך באמת החליט ללכת ברגל? :0
אל תשכחו לעדכן באיזה מצב הסחורה, שלי יצא חבוט לגמרי. אני מקווה ששלכם הגיע במצב טוב יותר משלי.גם אני קיבלתי הודעה שהגיע ליחידת הדואר. אסע להביא עוד מעט.
המשלוח שקיבלתי לפני חודש הקופסא הייתה קרועה אבל הכל בפנים היה בסדר, המשלוח שלקחתי אתמול היה יותר טוב, הקרטון לא נפתח בכלל.אל תשכחו לעדכן באיזה מצב הסחורה, שלי יצא חבוט לגמרי. אני מקווה ששלכם הגיע במצב טוב יותר משלי.
תגיד לי מה אתה חי רק על אבקת חלבון וחטיפי חלבון או שאתה צורך גם אוכל לפעמיםהמשלוח שקיבלתי לפני חודש הקופסא הייתה קרועה אבל הכל בפנים היה בסדר, המשלוח שלקחתי אתמול היה יותר טוב, הקרטון לא נפתח בכלל.
תגיד לי מה אתה חי רק על אבקת חלבון וחטיפי חלבון או שאתה צורך גם אוכל לפעמים
צפה בקובץ המצורף 55100
קניתי חלבון שיהיה מוכן גם לגל השני 😃
סתם, אני אוכל 2 חטיפי חלבון ביום ושותה 2 שייקים חחחח
צפה בקובץ המצורף 55100
קניתי חלבון שיהיה מוכן גם לגל השני 😃
סתם, אני אוכל 2 חטיפי חלבון ביום ושותה 2 שייקים חחחח
אגב מישהו קנה בארץ את החמאת בוטנים 100% הירוקה הזאת? החמאת בוטנים של MP גן עדן, חיסלתי חצי חבילה בשבוע, יחסית ל100% בוטנים היא יותר טעימה לי מסקיפי הזבל הזה. מצר על זה שלא קניתי עוד
טעמת גם את של MP? וואלה אז אני אקנה את זאת פעם הבאה.למה השמיכות למעלה לא מקופלותתת???!!! 🤯🤯🤯
ולמה המעיל לא בתלייה???? 🤯🤯🤯🤯
ולמה החלבון מסודר בשלשות מופתיות לפי גודל???? 🤣🤣🤣
אתה מתכוון לזה ?
![]()
היא מושלמממממממתתתתתתתתת
טעמתי כמה חמאות בוטנים טבעיות - היא הכי טעימה בפעררר!!
טעמת גם את של MP? וואלה אז אני אקנה את זאת פעם הבאה.
ויש לי 7 טעמים שונים של אבקת חלבון, צריך לעשות סדר 😃
מאיי פרוטאיןוואלה לא טעמתי את של MP. אבל אין צורך, אני חצי שנה מנסה לגמור את הB&D (ואני אוכלת ממנה כל יום!!!!!!!!11 (בערך 4-5 גרם. פרט שולי) )
אגב, אתה מתכוון למאסלפארם או למייפרוטאין? 😅
אפשר לשאול למה כזה הרבה? זה כמעט 100 גרם חלבון ביום מזה, כמה חלבון אתה אוכל סה"כ?סתם, אני אוכל 2 חטיפי חלבון ביום ושותה 2 שייקים חחחח
את האמת שזה 80 ואני לא סופר כל כך, אני לא אוכל בשר בזמן האחרון ורק עוד איזה 2 קופסאות קוטג' אז יוצא סביב ה150.אפשר לשאול למה כזה הרבה? זה כמעט 100 גרם חלבון ביום מזה, כמה חלבון אתה אוכל סה"כ?
אתה גםצ לוקח גיינר ומולטי וויטמינים?את האמת שזה 80 ואני לא סופר כל כך, אני לא אוכל בשר בזמן האחרון ורק עוד איזה 2 קופסאות קוטג' אז יוצא סביב ה150.
אתה גםצ לוקח גיינר ומולטי וויטמינים?
אתה איש העתיד, בלי אוכל, רק פורמיולות 😆