עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסו מנגו!
למה אנשים מפחיד מטעמים חדשים?
הטעם הזה לא מוכר ולכן גם אין המלצות עליו!
מנגו זה מהדורה מוגבלת. הולך מעולה עם מים (לא ניסיתי עם חלב).
תראי זה מוזר... כל אחד כותב משהו שונה על כל טעם. אני למשל הקאתי פעמיים מהוניל ויש כאלה שנורא טעים להם... גם הללא טעם מגעיל לי.האמת שטעמי הפירות נשמעים מעניינים!
התות / בננה וכל אלה נשמעים הגיוני, כי יש נגיד שוקו תות/בננה...
אבל מנגו נשמע משונה.
בעצם יש יוגורט מנגו, לא? :0
טעמתי קצת ממה שקיבלתי אתמול, וגם ערבבתי עם שיבולת שועל וטעמתי, וואלה נראה לי טעם פצצהקרמל מלוח - נפץ של הנפצים, שותה אותו רק ככה עם מים קומנדו וואלה לא נמאס ממנו.
מלכת אנגליה?נחשו מי קיבלה הודעה לבוא ולאסוף את חבילת הדואר שממתינה לה במכולת הקרובה לביתה אבל ממש אין לה כח להתלבש ולצאת כרגע כי היא עוד בפיג'מה והשנייה סיימה לשתות את הנסקפה שלה ?? 🤯
מלכת אנגליה?
אני מתיאש, אין לי מושג.חחח קרוב, אבל לא! 🤣
יש לך עוד 7.8 מליארד ניחושים כמניין דיירי העולם.
נצמצם בחצי כי גיליתי לכם שזו בת. (תראה איך אני עושה חיים קלים!)
יש לך 3.9 ניחושים 😛
פששש החיים שלך דבש, חלקינו כבר 3 שעות בעבודה מנסים להעמיד פני עובדים 😛😁ממש אין לה כח להתלבש ולצאת כרגע כי היא עוד בפיג'מה והשנייה סיימה לשתות את הנסקפה שלה ??
אני מתיאש, אין לי מושג.
פששש החיים שלך דבש, חלקינו כבר 3 שעות בעבודה מנסים להעמיד פני עובדים 😛😁
את האמת שלא הכי אהבתי. מרגישים שזה מלאכותי.תנסו מנגו!
למה אנשים מפחיד מטעמים חדשים?
הטעם הזה לא מוכר ולכן גם אין המלצות עליו!
מנגו זה מהדורה מוגבלת. הולך מעולה עם מים (לא ניסיתי עם חלב).
לא יודע איך זה באתר הבריטי, בישראלי (myprotein.co.il) מעל 250 שקל יש משלוח חינםמנסה להזמין עכשיו מ myprotein חמישים פאונד ל 2.5 ק"ג ומשלוח עוד 30 פאונד, זה סביר או שאני מפספס משהו ?
~ 350 ש"ח כולל משלוח
תיקון ל 5 ק"ג..
טוב בדקתי, זה משלוח חינם רק בתוך אנגליה מעל 40 פאונד, בקיצור לא רלוונטי, חבל דווקא יש שם אחלה מבצע כרגע 5 ק"ג ב 50 פאונד.לא יודע איך זה באתר הבריטי, בישראלי (myprotein.co.il) מעל 250 שקל יש משלוח חינם
תבדוק, אולי גם שם מ 60 פאונד או משהו, ואז תוסיף לך משהו לקניה בשביל לקבל משלוח חינם
אז תזמין מכאןטוב בדקתי, זה משלוח חינם רק בתוך אנגליה מעל 40 פאונד, בקיצור לא רלוונטי, חבל דווקא יש שם אחלה מבצע כרגע 5 ק"ג ב 50 פאונד.
עם קופון dream10myprotein.co.il
הוזמן, תודה.אז תזמין מכאן
עם קופון dream10
במקום לקנות בדרים נוטרישן 5 ק"ג ב260 קניתי 5 שקים של קילו באתר הרשמי ב250 שקל, לפחות אני יכול לגוון אותו טעם 5 קג זה נמאס