עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה היה ביום העצמאות שהיה 1 ק"ג ב50 שקל. עכשיו זה יותר יקרהיי איך הצלחת להשיג 5 שקים של קילו ב- 250 שקל? הכנסתי את כל הקופונים האפשריים ולא יצא לי 250 שקל 🫤
יצא לי הכי נמוך 288 ש"ח ובגלל שזה יוצא יותר מ- 75 דולר צריך להוסיף מע"מ של עוד 49 שקל אז יוצא מחיר סופי של 337 שקל - באיזה קופון אתה משתמש?
לא, שילמת 250למישהו יש מושג לגבי החבר מביא חבר במיי פרוטאין?
השתמשתי ב-30 שקלים ב-check out ובאמת מראה לי שניצלתי (זאת אומר שזה נעלם לי מהדף של החבר מביא חבר), אבל ב-total cost מראה 280 במקום 250. האם יגבו לי מכס?
??לא, שילמת 250
תכנס למייל ששלחו לך. אמור להיות שם המחיר פחות 30.
במייל עצמו יש מחיר של כמה פריטים וקישור לאתר שלהם לראות את ההזמנה.תכנס למייל ששלחו לך. אמור להיות שם המחיר פחות 30.
כן כבר 3 פעמים. החיוב באשראי הוא של 250?במייל עצמו יש מחיר של כמה פריטים וקישור לאתר שלהם לראות את ההזמנה.
דווקא עכשיו שילמתי עם האשראי ולא דרך פייפאל לראות מחיר מלא, באסה.
שלחתי להם הודעה.
יצא לך להשתמש ב-30 שקלים של חבר מביא חבר?
וכשהשתמשת ב-total cost היה מופיע המחיר ללא החבר מביא חבר? כמו בתמונה שילמתי?כן כבר 3 פעמים. החיוב באשראי הוא של 250?
כן. במייל של ההזמנה למטה אמור להיות לךוכשהשתמשת ב-total cost היה מופיע המחיר ללא החבר מביא חבר? כמו בתמונה שילמתי?
בדקתי באפליקציה של מזרחי, לא מופיע עדיין.
אה צודק... כשלוחץ על "הורד את ההודעה כולה" באמת מופיע 250, תודה.כן. במייל של ההזמנה למטה אמור להיות לך
Order Summary
עם הקוד value6010% נוספים בקניה מעל 60$,
אני לא יודע לגבי כל הטעמים, אבל אני קונה אבקת סויה שכשרה, ואני חושב שגם האבקת גבינה כשרה.סליחה על הבורות כאן אבל האם חלבון myprotein היא כשרה?
אחלה תודה. אני אבדוקאני לא יודע לגבי כל הטעמים, אבל אני קונה אבקת סויה שכשרה, ואני חושב שגם האבקת גבינה כשרה.
אבל באתר שלהם רשום איזה מוצרים כשרים ספציפית אני חושב.
אין לי נסיון איתה. אני רק קניתי של מייפרוטאין.אחלה תודה. אני אבדוק
מה תאמר לגבי תשלובת חלבונים של olimp לעומת חלבון myprotein? אמרו לי ש olimp היא הכי טובה שיש
אוקיי תודהאין לי נסיון איתה. אני רק קניתי של מייפרוטאין.
אחלה תודה. אני אבדוק
מה תאמר לגבי תשלובת חלבונים של olimp לעומת חלבון myprotein? אמרו לי ש olimp היא הכי טובה שיש
רובם כשרים "חלב נוכרי". יש רשימה בנושא איפשהו ברשת מטעם איזה ועד כשרות בריטי.סליחה על הבורות כאן אבל האם חלבון myprotein היא כשרה?
דורשים ממני מכס 50 שקלים wtfכן. במייל של ההזמנה למטה אמור להיות לך
Order Summary
שלח להם במייל את הקבלה שלךדורשים ממני מכס 50 שקלים wtf