הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יותר מדי חזרות?

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
טוב אז ככה אני מתאמן מתחיל אני מתאמן משהו כמו שבועיים.. עכשיו הלכתי למאמן של המכון בתקווה שילמד אותי SS והוא אמר שזה טוב לי אחלה תוכנית וכוס אמק.. בקיצור הוא עשה לי תוכנית כל הגוף להתחזק חודש כי הוא אמר לי שילדים בגילי בדרך כלל לא מצליחים לעמוד במשקלים האלו (אני גם רציתי להתחזק לפני) אחרי התוכנית שנסיים אותה ב15 נעשה AB חודש ואז SS. בקיצור לדוגמה בבנץ' שאני עושה הוא נתן לי 3 סטים של 15 חזרות, עכשיו אני חושב שזה לא מועיל וזה סתם יותר מדי חזרות לעומת הSS למשל. אני בן 14 והבנץ' שלי מין הסתם נמוך רק מוט וכל צד 2.5 קילו.. לאט לאט אני מעלה.
רציתי לדעת מה לעשות עם החזרות..
תודה 😃

5 זה על גבול הכח וגם עליה במאסת שריר תעשה מס' חזרות שיתאים לתוכנית שאתה עושה אם זה AB (אם הבנתי נכון תעשה 8-12 חזרות ו7-9 סטים שריר גדול 2-3 שריר קטן אם אני זוכר נכון ככה בנויה AB תריץ חיפוש על תוכניות AB מקס' .. ) וזה התורה גבר שיהיה בהצלחה בSS עוד כמה חודשים

מה זה השטויות האלה
גם אם זה AB אל תעשה כלכך הרבה חזרות ובמיוחד לחזה
תעשה 5 חזרות בתרגילים מורכבים
ו 8 בשאר ..

עד ה15. המאמן שלו נתן לו לעשות שבועיים בסך הכל אימונים עם מספר חזרות גבוהה.. יש בזה רעיון..
אם תיפלו עליו ישר עם משקל גבוהה הוא לא ירוויח כלום.. אבל אם הוא יעשה משקל נמוך אז האימון בקושי אפקטיבי..
אז הגדלת מספר החזרות והקטנת המשקל זאת אחלה דרך.. ככה גם מרוויחים תנועה נכונה.. גם קצת סיבולת שריר.. גם מרגילים את השרירים לתנועות השונות..
אני חושב שהמדריך היה בסדר גמור.

זה שיטה ידועה של מאמנים
לייאש אותך חודש ואם אתה מתמיד אז הם לא מתעלמים ממך

יש עוד שיטה לשלוח את המתאמן לשבועיים רק אימוני אירובי כדי ל"הזרים דם"

תהיה עקשן
תעלה לפה סרטונים לביקורת

אין דבר כזה משקל כבד, תמיד אפשר להתחיל ממוט ריק

• פותח/ת השרשור
רן, למען האמת לא הצלחתי פרס לדוגמא רק עם מוט בגלל זה אני מעדיף להמשיך ככה. וסרטונים אני יעלה כמובן.
היום האימון ואני צריך לראות מה אני יעשה.. רן אז להוריד חזרות?

עד ה15. המאמן שלו נתן לו לעשות שבועיים בסך הכל אימונים עם מספר חזרות גבוהה.. יש בזה רעיון..
אם תיפלו עליו ישר עם משקל גבוהה הוא לא ירוויח כלום.. אבל אם הוא יעשה משקל נמוך אז האימון בקושי אפקטיבי..
אז הגדלת מספר החזרות והקטנת המשקל זאת אחלה דרך.. ככה גם מרוויחים תנועה נכונה.. גם קצת סיבולת שריר.. גם מרגילים את השרירים לתנועות השונות..
אני חושב שהמדריך היה בסדר גמור.

מה הקשר משקלים גבוהים, הוא יכול להתחיל ממקל של מטאטא.
ללמוד את התנועות אי אפשר עם 15 חזרות, ההפך עדיף סביב 3-5 שהמתאמן באמת
יכול להיות מרוכז בכולן.

לא רואה שום רווח בסיבולת שריר לעשייה של 15 חזרות עם משקל אפסי.

מה הקשר משקלים גבוהים, הוא יכול להתחיל ממקל של מטטא.
ללמוד את התנועות אי אפשר עם 15 חזרות, ההפך עדיף סביב 3-5 שהמתאמן באמת
יכול להיות מרוכז בכולן.

לא רואה שום רווח בסיבולת שריר לעשייה של 15 חזרות עם משקל אפסי.
יש עוד כמה סיבות שהטווח של 3-5 הוא אידיאלי אבל אתה צודק

רן, למען האמת לא הצלחתי פרס לדוגמא רק עם מוט בגלל זה אני מעדיף להמשיך ככה. וסרטונים אני יעלה כמובן.
היום האימון ואני צריך לראות מה אני יעשה.. רן אז להוריד חזרות?

תנסה כל אימון כמה סטים שאתה יכול עם מוט ריק
ואחר כך תעבור לדאמבלים בעמידה, אתה תתחזק די מהר ותגיע לעבוד עם מוט ריק

כמה חזרות זה אימון על כח?

אתה לא צריך חזרות לכוח / היפוטרפיה, אתה צריך חזרות בשביל NOVICE, וכרגע זה 5.

אני לא מצליח להבין איך יש אנשים שחושבים ש12- 15 חזרות בתרגיל כמו דד ליפט למשל יכול להיות יותר יעיל מבחינה היפוטרפית מ-3 חזרות לדוגמא בשביל NOVICE....

אתה לא צריך חזרות לכוח / היפוטרפיה, אתה צריך חזרות בשביל NOVICE, וכרגע זה 5.

אני לא מצליח להבין איך יש אנשים שחושבים ש12- 15 חזרות בתרגיל כמו דד ליפט למשל יכול להיות יותר יעיל מבחינה היפוטרפית מ-3 חזרות לדוגמא בשביל NOVICE....
כי ככה השריר שורףףףףףףףףףףףףףףף, אז זה אומר שאני מאמן אותו הרבה יותר טוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית