הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון במבצע ב iHerb

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
סביר להניח טעות מחיר באתר, אבל תהנו מזה כל עוד אתם יכולים.

קישור להוספה לעגלה:

https://iherb.co/cvYnyCFX

חטיף חלבון קומבט טעם חמאת בוטנים החדש (הטעם הכי טעים בסידרה שלא דומה לחמאת בוטנים הישן שהיה צריך ללעוס חצי שעה) בעלות של 5.04-5.23 ש"ח (כולל כל עלויות המשלוח ואין מיסים או מע"מ) לחטיף בהזמנה של 6 קופסאות (72 חטיפים). 50% הנחה מהמחיר המקורי.

לשם השוואה חטיף כזה בארץ עולה 12-15 שקל לחטיף בודד.

אין עלויות מכס ומע"מ נוספים ב-iHerb. מה שמופיע בעגלה זה מה שתשלמו כמחיר סופי.

מחירים כאלו לא היו מאז הטירוף ש-iHerb חגגו יום הולדת לפני חצי שנה. המשלוח מגיע תוך 3-7 ימי עסקים עם שליח עד הדלת של הבית.

אפשר כמובן להזמין פחות חטיפים, אבל זה הסך הכי משתלם מבחינת עלות משלוח ועלות החטיף. יש לבחור משלוח DHL - רק הוא יעבוד במינון שכזה.

בתאבון 😃

1.jpg
2.jpg

צריך לשחק עם הכמות ומוצרים אחרים כדי שיצא מתחת ל-11 ליברות ומעל ל-60$, במקום לשלם 100 שקל ל-DHL. למי שיש כוח לחטט, להתעסק ולהיות יהודי/ישראלי אמיתי חח

הוזמן, תודה לך.

שאלה של תם - כשיגיעו החבילות של החטיפים, האם זה תקין לשמור אותם במגירה כלשהי בבית (ז"א לא בקירור כלשהו) למשך תקופה של כמה שבועות-חודשים?

הוזמן, תודה לך.

שאלה של תם - כשיגיעו החבילות של החטיפים, האם זה תקין לשמור אותם במגירה כלשהי בבית (ז"א לא בקירור כלשהו) למשך תקופה של כמה שבועות-חודשים?
החטיפים האלו כל הזמן שכבו אצלי במגירה סגורה ולא במקרר והיה בסדר. גם הייתי לוקח אותם איתי ללימודים והם עמדו בזה, רק הציפוי נמס ממש טיפה.

• פותח/ת השרשור
אז תיחנק עם אותו הטעם למשך חודשיים? 😅🤣

סתם חח... אם מישו ממש אוהב את הטעם הזה אז זה אחלה בשבילו 😃
ספציפית יש לי אופי שאני נתקע על משהו אחד לזמן מסוים ואז עוזב אותו ולא יכול לראות אותו יותר (בהרבה תחומין בחיים בלי קשר לחטיפי חלבון). בכללי יש להם תוקף ארוך עד אפריל 2021 ככה שלא חייבים לאכול רק את הטעם הזה כל היום.

כך או כך נראה לי ששוב שברתי את איהרב וכרגע המוצר אזל מהמלאי ‍🥷

אז תיחנק עם אותו הטעם למשך חודשיים? 😅🤣

סתם חח... אם מישו ממש אוהב את הטעם הזה אז זה אחלה בשבילו 😃
להגיד את האמת למי שאוהב חמאת בוטנים זה חטיף ממכר, אני יכול לסיים חבילה ביום חחח אז אותו טעם זה לא בעיה
ספציפית יש לי אופי שאני נתקע על משהו אחד לזמן מסוים ואז עוזב אותו ולא יכול לראות אותו יותר (בהרבה תחומין בחיים בלי קשר לחטיפי חלבון). בכללי יש להם תוקף ארוך עד אפריל 2021 ככה שלא חייבים לאכול רק את הטעם הזה כל היום.

הביאו עוד מלאי עם תוקף יוני 2020, נראלי המפעל שלהם ב200% תפוקה

מצטערת אבל רשמית אני שונאת את הכוח שלך במדיה. הצלחתי להניח את היד רק על 2, רציתי לעשות עוד הזמנה היום אבל אזל המלאי,אני אגיד אותך ליוסי:whip:

כשכתבת שהביאו מלאי נוסף עם תוקף קרוב יותר התחלתי לחשוד שזה מכוון.
אלה "טעויות" שיווק כנראה...
המחיר הזה כבר מעל שבוע ספציפית על 2 טעמים, מוזר.. וזה הכי זול שהיה אי פעם. פחות מ4 שקל לחטיף(לא כולל משלוח) זה מחיר לא הגיוני

המחיר הזה כבר מעל שבוע ספציפית על 2 טעמים, מוזר.. וזה הכי זול שהיה אי פעם. פחות מ4 שקל לחטיף(לא כולל משלוח) זה מחיר לא הגיוני
אולי הם מכירים מבצעים שאתרים אחרים מתכוונים לעשות לקראת יום העצמאות או משהו אז גומרים לנו תכיס.
תכלס, אין מצב שזו טעות.

אולי הם מכירים מבצעים שאתרים אחרים מתכוונים לעשות לקראת יום העצמאות או משהו אז גומרים לנו תכיס.
תכלס, אין מצב שזו טעות.
יום העצמאות? זה אתר מארצות הברית לא אכפת להם מהמחירים בארץ חחח

• פותח/ת השרשור
יום העצמאות? זה אתר מארצות הברית לא אכפת להם מהמחירים בארץ חחח
תתפלא אבל הם התלבשו חזק על השוק הישראלי בדומה ל MyProtein ויודעים בדיוק אילו חגים יש פה ומה הולך כאן. הם לא סתם תירגמו את האתר שלהם לעברית. הכוח הישראלי ברכישות באינטרנט הוא מאוד משמעותי ביחס למספר האנשים שחיים בישראל. אחד מהפרמטרים זה יוקר המחייה והפרמטר השני, בניגוד לדעה הרווחת, שיש לנו מספיק כסף לבזבז בניגוד להרבה מאוד מדינות אחרות בעולם (לדוגמה שכר מינימום וכו').

תתפלא אבל הם התלבשו חזק על השוק הישראלי בדומה ל MyProtein ויודעים בדיוק אילו חגים יש פה ומה הולך כאן. הם לא סתם תירגמו את האתר שלהם לעברית. הכוח הישראלי ברכישות באינטרנט הוא מאוד משמעותי ביחס למספר האנשים שחיים בישראל. אחד מהפרמטרים זה יוקר המחייה והפרמטר השני, בניגוד לדעה הרווחת, שיש לנו מספיק כסף לבזבז בניגוד להרבה מאוד מדינות אחרות בעולם (לדוגמה שכר מינימום וכו').
בוא נגיד שגם במחיר של 80 שקל לחבילה זה חצי מהמחיר בארץ, אז אין פה תחרות בכלל, אבל כן, אני זוכר את המבצע של ה30% של המאסל פארם, הגעתי לקחת את החבילה שלי מתנת דלק והיו שם כל כך הרבה חבילות מIHERB שלקח למוכר שעה לחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית