הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת דקה לסייקל של בולדנון

• פותח/ת השרשור ka4uk
  • פורסם בתאריך

ka4uk

מושעה
276
85
נק' מוניטין:
413
276
85
שלום כלום,

מריץ סייקל של 2 cc טסט ו4 בולדנון בשבוע, ומתאמן מעל כמה שנים טובות ומרגיש שצצות לי כל מני פציעות חניות שקרו לי בעבר, בלטי דיקס עם הקרנות, כאבים בברך שנובעים ממניסקוס קרוע ועוד.
חשבתי להוסיף 1cc של דקה בלבד לכדי לתת התאוששת טובה יותר למפרקים.

האם השילוב של דקה ובולדנון אפשרי?
במינון של 250 צריך להוריף דוסטינקס?

תודה לעוזרים

אתה לא רושם נכון את המינונים, למשל אם בכל ויאל טסט יש ב 1ml כ 250 מ״ג אז ב 2 יש 500 מ״ג שבוע
כנל לגבי הבולד
לגבי הדקה, לפי מה שאני יודע ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא מהמומחים פה, ננדרולון מעודד הפרשת נוזל סינוביאלי למפרקים. לא חושב שיעזור לך לפציעות קיימות כמו בלטי דיסק ומיניסקוס קרוע.
אולי הטכניקה שלך לא טובה מספיק בתרגילים מסויימים ואולי המשקלים שאתה מרים כבדים מידי ביחס לפציעות שלך.
ממליץ לך להוריד משקלים ולהעלות חזרות ונפח אימון.
מהניסיון שלי בעבר הייתי מעמיס משקלים לא הגיוניים במטרה להוכיח לעצמי שאני מר עולם, גדלתי יפה אבל גם פצעתי את עצמי הרבה, הורדתי משקלים משמעותית ועובד יותר טכני ויותר חזרות/סטים, הרגשה מצויינת פאמפ של אלוהים ישמור

אתה לא רושם נכון את המינונים, למשל אם בכל ויאל טסט יש ב 1ml כ 250 מ״ג אז ב 2 יש 500 מ״ג שבוע
כנל לגבי הבולד
לגבי הדקה, לפי מה שאני יודע ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא מהמומחים פה, ננדרולון מעודד הפרשת נוזל סינוביאלי למפרקים. לא חושב שיעזור לך לפציעות קיימות כמו בלטי דיסק ומיניסקוס קרוע.
אולי הטכניקה שלך לא טובה מספיק בתרגילים מסויימים ואולי המשקלים שאתה מרים כבדים מידי ביחס לפציעות שלך.
מהניסיון שלי בעבר הייתי מעמיס משקלים לא הגיוניים במטרה להוכיח לעצמי שאני מר עולם, גדלתי יפה אבל גם פצעתי את עצמי הרבה, הורדתי משקלים משמעותית ועובד יותר טכני ויותר חזרות/סטים, הרגשה מצויינת פאמפ של אלוהים ישמור
לאיזה משקלים הגעת בתור מר עולם

• פותח/ת השרשור
כנל לגבי הבולד
לגבי המינ
כנל לגבי הבולד
בקשר למינון אתה צודק זה טעות שלי ,
טסט 500 שבוע.
בולד 800 שבוע.
דקה 250 בשבוע. (רוצה להוסיף)

בעקרון כמו שציינתי אלה הם פציעות חרוניות שמלוות אותי שנים, כמובן שבצוע הפקות לקחים לאימונים ולתכניקה. אבל זה לא המטרה של הפוסט.

השאלה אם ניתן לשלב בין בולד לדקה במינונים שציינתי.

תודה

190 דדליפט
140 בנץ
160 סקוואט
מה הגובה משקל שלך ובאיזה סייקלים?
לפי דעתי המינונים הם יוצר מדי ועם זאת יש אנשים שחושבים אחרת כמו במקרה כאן
ייעוץ - אננתת+דקה+בולדנון
לעניות דעתי יותר מדי טסט עלול לעזור עם דקה דיק אבל גם עלול לגרוע מהאפקט שדקה אמור לתת

• פותח/ת השרשור
מה הגובה משקל שלך ובאיזה סייקלים?
לפי דעתי המינונים הם יוצר מדי ועם זאת יש אנשים שחושבים אחרת כמו במקרה כאן
ייעוץ - אננתת+דקה+בולדנון
לעניות דעתי יותר מדי טסט עלול לעזור עם דקה דיק אבל גם עלול לגרוע מהאפקט שדקה אמור לתת
אם כבר ההפך, יותר מדי דקה ביחס לטסט, בסייקל שלי הטסט הוא פי 2 מדקה.

לפי מה שאני מבין ממולץ להוסיף פרווירון?

לא יודע מה התאוריה שהפרווירון מצליח , אכן עוזר בסייקלים של ננדרולון . הרגשה טובה .. ואיכשהו 🫤 עוזר באנבוליות .
פרווירון זה מסטרון אוראלי, ככה כתוב בעמוד של הפרופילים של הסטרואידים

לא לא 😛
זה מסטרולון אבל שהוציאו לו את היכולת לאנבוליות .
האנבוליות שאני התכוונתי זה הבדל ממש קטן בין עם או בלי .. התמיכה שהוא נותן בעזרת הDHT כשמסתובב בגוף DHN .
עכשיו אין לזה תאוריה רפואית מה שאמרתי זה ממה שראיתי עם השנים .

פרווירון זה מסטרון אוראלי, ככה כתוב בעמוד של הפרופילים של הסטרואידים
זה ממש לא נכון... מאסטרון אוראלי זה סופרדרול!!! תסתכל על המבנה הכימי...
פרוירון זה פרוירון.......
פרווירון עובד דרך קישור לSHBG ככה שאנדרוגנים ואסטרוגנים חופשיים יותר לעבוד על רצפטורים, זה אחד האפקטים שאנחנו יודעים.

פציעה נובעת מטכניקה לא נכונה - תבדוק את זה לעמוק יש המון מתאמנים וותיקים שלא יודעים טכניקה נכונה למגון תרגילים וזה מוביל לפציעות.
פיזיאוטרפיס ספורט טוב יכול לעזור
מסג'ים מועיל.
בקיצור צריך למצוא סיבה לפציע.
לגבי הוספה של חומר - תעשה מה שבא לך אבל המטרה להוסיף חומר כדי למנוע פציעות אז אתה מפספס את המטרה.

לגבי המינ

בקשר למינון אתה צודק זה טעות שלי ,
טסט 500 שבוע.
בולד 800 שבוע.
דקה 250 בשבוע. (רוצה להוסיף)

בעקרון כמו שציינתי אלה הם פציעות חרוניות שמלוות אותי שנים, כמובן שבצוע הפקות לקחים לאימונים ולתכניקה. אבל זה לא המטרה של הפוסט.

השאלה אם ניתן לשלב בין בולד לדקה במינונים שציינתי.

תודה
הטסט חיב להיות יותר מהחומר האחר בו נגיד טסט ודקה טסט 2 וחצי דקה שתיים

פרווירון משחרר לך יותר טסט חופשי בדם ואכן מקשיח תגוף יופי יופי לא כמו הבולדנון כמובן,
מניסיון שלי הפרויירון הוסיף לי המון בעניין החשק המיני במצבים של סייקלים מורכבים
אבל אל תוסיף גבר אז הכול עניין של יחס בין דקה לטסט אם תעשה את זה נכון לא יהיה לך בעיות בזיקפה במהלך הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית