הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת א״ש + יעוץ

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
אני מתאמן קרוב לשנה וכבר מרגיש תקופה שאני נראה אותו הדבר למרות העלייהשצברתי, מתלבט אם לעשות חיטוב או להמשיך במסה, אני כבר מרגיש שהגוף שלי מאבד מהצורה המועטה שיש לי. תודה לכולם.

משקל התחלתי : 77.5

משקל נוכחי : 89-88

גובה - 1.87

א״ש לא ידוע.

קבצים מצורפים

• FF6C4855-6A0F-492F-BB87-EB387C5D0C11.jpeg
    FF6C4855-6A0F-492F-BB87-EB387C5D0C11.jpeg
    KB 111.4 · צפיות: 360
  • 4EEE8B30-CA23-4942-A255-EB666EC82E27.jpeg
    4EEE8B30-CA23-4942-A255-EB666EC82E27.jpeg
    KB 112.3 · צפיות: 379
  • 320F2C3F-D9D7-47F7-B17B-E4D0D52E889F.jpeg
    320F2C3F-D9D7-47F7-B17B-E4D0D52E889F.jpeg
    KB 106.2 · צפיות: 377
  • 17A8A0F0-A31B-4D47-8FAB-EFFE9962A332.jpeg
    17A8A0F0-A31B-4D47-8FAB-EFFE9962A332.jpeg
    KB 103.8 · צפיות: 423
  • CC4E167F-6141-4A2A-BD2D-82F91AE5CFC7.jpeg
    CC4E167F-6141-4A2A-BD2D-82F91AE5CFC7.jpeg
    KB 102 · צפיות: 424
  • 238448DE-4106-4EB3-9686-BA1CB3251DD3.jpeg
    238448DE-4106-4EB3-9686-BA1CB3251DD3.jpeg
    KB 107.6 · צפיות: 323
מבחינת אחוזי שומן אתה לדעתי באחוז סביר מאוד והייתי ממליץ לך להמשיך לגדול ולבנות את עצמך כי אין מה למהר לאף מקום,במיוחד שאתה גבוה וזה מאוד קשה לבנות שריר ולהיראות גדול ביחס לאנשים נמוכים יותר וברגע שאתה מתחיל תהליך חיטוב אתה מתערער על עצמך אם זה נכון או מוקדם מידי (מדבר מניסיון אני 1.94)

מבחינת תיאבון איך אתה?

חיטוב יביא אותך לגוף מרשים גם אם תחליט לבצע אותו מעכשיו,
אבל אתה צריך להבין שהכל זה תלוי מטרה שלך, אם מספיק לך המסת שריר הזו או שאתה רוצה לגדול עוד,
חיטוב איכותי יורד אותך לסביבות ה83-82 ק"ג להשערתי.

• פותח/ת השרשור
מבחינת אחוזי שומן אתה לדעתי באחוז סביר מאוד והייתי ממליץ לך להמשיך לגדול ולבנות את עצמך כי אין מה למהר לאף מקום,במיוחד שאתה גבוה וזה מאוד קשה לבנות שריר ולהיראות גדול ביחס לאנשים נמוכים יותר וברגע שאתה מתחיל תהליך חיטוב אתה מתערער על עצמך אם זה נכון או מוקדם מידי (מדבר מניסיון אני 1.94)

מבחינת תיאבון איך אתה?

אין ספק שקשה לגבוהים בפער, אבל אני באמת מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ושאני ״חצי קלאץ׳״ נראה כמו מישהו שמתאמן, אני מתאמן בשביל עצמי רק בשביל להבהיר, פשוט רוצה את הבונוס הזה.

מבחינת תיאבון אין בעיה וכנל לגבי אוכל בכללי, אני מחשב קלוריות, חלבון ופחמימה ומגיע ליעד. מגיע ל4,000 קלוריות ביום, מעל 200 חלבון וסביבות ה350 פחמימה.
אני אוכל ארוחות גדולות ומשתדל לשמור על מסה נקייה ככל האפשר. כמה היית ממליץ לי להעלות במידה ואני ממשיך במסה?
חיטוב יביא אותך לגוף מרשים גם אם תחליט לבצע אותו מעכשיו,
אבל אתה צריך להבין שהכל זה תלוי מטרה שלך, אם מספיק לך המסת שריר הזו או שאתה רוצה לגדול עוד,
חיטוב איכותי יורד אותך לסביבות ה83-82 ק"ג להשערתי.
אני לא רוצה ״לסיים״ את תקופת האימונים ככה, אני מאמין ויודע שיש עוד דרך ארוכה, פשוט נכון לעכשיו אני מרגיש שהגוף שלי לא יפה. האם לדעתך לאחר חיטוב איראה שחיף? פשוט כרגע אני לא בדיוק ״גדול״ או קרוב לזה, אני מרגיש די מצומק וסתם גבוהה.

אין ספק שקשה לגבוהים בפער, אבל אני באמת מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ושאני ״חצי קלאץ׳״ נראה כמו מישהו שמתאמן, אני מתאמן בשביל עצמי רק בשביל להבהיר, פשוט רוצה את הבונוס הזה.

מבחינת תיאבון אין בעיה וכנל לגבי אוכל בכללי, אני מחשב קלוריות, חלבון ופחמימה ומגיע ליעד. מגיע ל4,000 קלוריות ביום, מעל 200 חלבון וסביבות ה350 פחמימה.
אני אוכל ארוחות גדולות ומשתדל לשמור על מסה נקייה ככל האפשר. כמה היית ממליץ לי להעלות במידה ואני ממשיך במסה?

יש כאן מבינים ממני אבל אני חושב שכולם באותה דעה שאי אפשר לדעת במדוייק , יש אנשים שיהיו מרוצים מעצמם בx משקל וx אחוזי שומן ויהיה להם מטרה אחת ועד שלא יגיעו אליה לא יפסיקו , ויהיו כאלו שהמוטיבציה שלהם תירד עם הזמן כי ההפרדות נעלמות והשינויים פחות ויזואליים לעין אז נוטים לשכוח את המטרה הסופית ושזהו עוד שלב בדרך (כמוני לדוגמא) למרות שאני נוטה להסכים עם האנשים מהסוג הראשון.
לדעתי היית ממשיך עוד בפלוס קלורי מתון ולא ממהר לאף מקום ושיגיע הרגע שתיהנה נעול על עצמך תחתוך לחיטוב בינתיים יש עוד זמן
אני מציין שאני בעצמי עברתי את אותם מחשבות כמוך וחברי הפורום עזרו לי לגבש החלטה נכונה ועד עכשיו נעזר בהם ומשתף אותם ובהחלט זה מניב תוצאות @orazriel
כמו שכתבו לך אם אחרי חיטוב תיהיה מרוצה ממשקל 82 לך על זה אם לא אז אתה בכיף יכול להמשיך לגדול

• פותח/ת השרשור
אני מציין שאני בעצמי עברתי את אותם מחשבות כמוך וחברי הפורום עזרו לי לגבש החלטה נכונה ועד עכשיו נעזר בהם ומשתף אותם ובהחלט זה מניב תוצאות @orazriel
כמו שכתבו לך אם אחרי חיטוב תיהיה מרוצה ממשקל 82 לך על זה אם לא אז אתה בכיף יכול להמשיך לגדול
באיזה משקל תמליץ לי לעשות חיטוב במידה ואמשיך בעוד חודשיים - 3 של מסה?

• פותח/ת השרשור
מסה לנצח 😋🍴
באיזה שלב היית מגדיר אותי מלא קרוב לחיטוב ועד יאללה לחיטוב?
אני מתאמן קרוב לשנה ואף פעם לא עשיתי חיטוב, בגלל זה אני מרגיש שהגוף צריך איזה רענון לשייפ..

באיזה שלב היית מגדיר אותי מלא קרוב לחיטוב ועד יאללה לחיטוב?
אני מתאמן קרוב לשנה ואף פעם לא עשיתי חיטוב, בגלל זה אני מרגיש שהגוף צריך איזה רענון לשייפ..
אני קצת מבולבל, אני בעד מסה לנצח, ואתה שואל אותי מתי להתחטב?
תתחטב לתחרות הקרובה שלך אם יש צורך בכך. או תתחטב ברגע שנופל לך בראש שמתחשק לך להתחטב.
אין ספר או כללים זה, זה לפי מה שמתחשק לך.

לי אישית לעולם לא בא לי להתחטב. אלא אם כן יהיה לי סיבה ממש טובה לכך.

אני קצת מבולבל, אני בעד מסה לנצח, ואתה שואל אותי מתי להתחטב?
תתחטב לתחרות הקרובה שלך אם יש צורך בכך. או תתחטב ברגע שנופל לך בראש שמתחשק לך להתחטב.
אין ספר או כללים זה, זה לפימה שמתחשק לך.

לי אישית לעולם לא בא לי להתחטב. אלא אם כן יהיה לי סיבה ממש טובה לכך.

לגבי דעתי בנושא,אז אחד לאחד כמו הבחור כאן
דרך אגב הוא אחת הסיבות שאני ממשיך לגדול ולנסות לבנות את עצמי כמה שאפשר,אם אין תחרות באופק או סיבה ספציפית אז לא רואה סיבה שתתחיל אלא אם כן יימאס לך ותרצה שינוי שיגרום לך להנות יותר

באיזה משקל תמליץ לי לעשות חיטוב במידה ואמשיך בעוד חודשיים - 3 של מסה?

אישית הייתי מושך עד 93-95 ק״ג,
מראה החיטוב אח״כ ישכיח את כל הבאסה שלך מזה שאתה עולה במשקל כרגע.
חוץ מזה שכמו שאתה מחליט להיכנס לחיטוב אתה יכול להחליט לצאת ממנו באותו רגע, זו לא חתונה קתולית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית