הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם קינמון יכול לסייע בירידה במשקל?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
Adding cinnamon to your favorite sweet treat may help to moderate the insulin response and lessen the rise in blood sugar. This will help reduce the likelihood that the sugar is stored as body fat. Insulin is heavily influenced by carbohydrate intake

נתקל בלא מעט מקומות שאומרים על קינמון שיש לו אפקטים על רגישות לאינסולין ותמיכה בירידה באחוזי שומן

למישהו יש תובנות או ביסוס מחקרי על הנושא?

לא הורדה במשקל חד משמעית אבל טוב לבאדיבילדינג. תחשוב שהרגישות לאינסולין בתאי שריר יורדת כלומר תאי שריר יותר רגישים לאינסולין כלומר פחות אינסולין להשיג תגובה חזקה יותר = יותר גלוקוז בשריר = לבלב עובד פחות קשה.

אני אישית מוריד 2.5 גרם קינמון בכל ארוחה > בוקר עם דייסת שיבולת שועל > שייק אחרי אימון > צהריים עוף וכרובית עם קינמון > ערב שייק קזאין עם קינמון לצד שאר הדברים שאני אוכל בערב.

תנסה את זה שבועיים...תראה איך אתה מרגיש.

זה נכון כן. אבל עד כמה זה ישפיע עלינו שאנחנו עושים כבר המון דברים כדי להוריד רמות סוכר ולשמור על רגישות אינסולין.

• פותח/ת השרשור
בזמנו שהיה חדר כושר הייתי שם בפרה וורקאאוט שלי כמות יפה של קינמון בקבוע כדי להתמודד עם הטעם, משער שהיה אפרט חיובי

מה המקור שלך לקינמון? תבלין או שיש דרך אחרת יותר מרוכזת, כמה זה 2.5 גרם שלו, מה ההמלצה בכמויות עבורו מדי יום?

והרגישות לאינסולין זה לא תמיד דבר טוב...

זוכר שהייתי נמנע מסוכר יענו שיבולת שועל ואבקת חלבון כמעט ולא סוכר ואז פתאום שאני אוכל משהו מתוק איזה גלידה או שוקולד או משהו אתה מקבל אורגזמה כמעט זה טו מאץ'

וזה נשמע כמו מוצר מאסט מתי שמתעסקים עם דברים שקשורים להורמון גדילה כמו mk677 פפטידים למינהם או טרן שמפריש הרבה ממנו כדי לחוס על הלבלב
להבהרה המטרה שלי זה לעלות במשקל לצבור מסת שריר, חיטוב מגיע מלבד מתי שאני לא אוכל מספיק שזה לא אידאלי עבורי...

פשוט מה שנתקלתי בו על קינמון מדבר על ירידה במשקל, תמיד ידעתי שזה עם אפקטים בריאים אף פעם לא הבנתי איך בדיוק להתייחס אליו

בזמנו שהיה חדר כושר הייתי שם בפרה וורקאאוט שלי כמות יפה של קינמון בקבוע כדי להתמודד עם הטעם, משער שהיה אפרט חיובי

מה המקור שלך לקינמון? תבלין או שיש דרך אחרת יותר מרוכזת, כמה זה 2.5 גרם שלו, מה ההמלצה בכמויות עבורו מדי יום?

והרגישות לאינסולין זה לא תמיד דבר טוב...

זוכר שהייתי נמנע מסוכר יענו שיבולת שועל ואבקת חלבון כמעט ולא סוכר ואז פתאום שאני אוכל משהו מתוק איזה גלידה או שוקולד או משהו אתה מקבל אורגזמה כמעט זה טו מאץ'

וזה נשמע כמו מוצר מאסט מתי שמתעסקים עם דברים שקשורים להורמון גדילה כמו mk677 פפטידים למינהם או טרן שמפריש הרבה ממנו כדי לחוס על הלבלב
להבהרה המטרה שלי זה לעלות במשקל לצבור מסת שריר, חיטוב מגיע מלבד מתי שאני לא אוכל מספיק שזה לא אידאלי עבורי...

פשוט מה שנתקלתי בו על קינמון מדבר על ירידה במשקל, תמיד ידעתי שזה עם אפקטים בריאים אף פעם לא הבנתי איך בדיוק להתייחס אליו
ceylon cinnamon מאיי הארב. אין קשר חיטוב או מסה. שרירים יותר רגישים לאינסולין זה תמיד טוב (שוב תמיד טוב בקונטקסט של מסה או חיטוב). 2.5 גרם זה כפית בערך ממליץ לך לקנות כפות מדידה בחנות אפיה. מבחינת המלצה 5 גרם זה מה שקראתי.

• פותח/ת השרשור
ceylon cinnamon מאיי הארב. אין קשר חיטוב או מסה. שרירים יותר רגישים לאינסולין זה תמיד טוב (שוב תמיד טוב בקונטקסט של מסה או חיטוב). 2.5 גרם זה כפית בערך ממליץ לך לקנות כפות מדידה בחנות אפיה. מבחינת המלצה 5 גרם זה מה שקראתי.
יש לי מד משקל של סמים אז אני סבבה מהבחינה הזאת
אגב 5 גרם זה ההמלצה היומית? מי שבסייקל כדאי לו קצת יותר? כמה העסק הזה עולה?

יש לי מד משקל של סמים אז אני סבבה מהבחינה הזאת
אגב 5 גרם זה ההמלצה היומית? מי שבסייקל כדאי לו קצת יותר? כמה העסק הזה עולה?
גרושים...
Frontier Natural Products, אבקת קינמון ציילוני אורגני, 453 גר' (16 oz)
יש לך 454 גרם ב76 שקל אם זה 5 גרם ליום יש לך פה 90 מנות ב76 שקל כלומר כמעט פחות משקל ליום.

• פותח/ת השרשור
אם אני מתסף אני ארצה אפקט משמעותי איזה 10 גרם של זה ליום, אני אבדוק אולי בעליבאבא אפשר להביא כמות יפה של זה בזול
יש הבדל בין הקינמון בארץ (קאסיה) לעומת סיילון.
אין בארץ ציילון?
מה הבדל זה הכל קינמון לא?

אם אני מתסף אני ארצה אפקט משמעותי איזה 10 גרם של זה ליום, אני אבדוק אולי בעליבאבא אפשר להביא כמות יפה של זה בזול

אין בארץ ציילון?
מה הבדל זה הכל קינמון לא?
לא, תחפש את ההבדל בגוגל אני לא מאכיל בכפית. הקינמון שאני מביא מחול, כל מותג אני משווה אותו לטעם המקומי (4 מקומות שונים) כולם שמיים וארץ

• פותח/ת השרשור
לא, תחפש את ההבדל בגוגל אני לא מאכיל בכפית. הקינמון שאני מביא מחול, כל מותג אני משווה אותו לטעם המקומי (4 מקומות שונים) כולם שמיים וארץ
שוקל לקנות מעליבאבא
Wholesale FDA Approved Wholesale Coumarin Ceylon Cinnamon Powder Price From m.alibaba.com

הבדל מחיר די רציני
והאם עדיף את המקלות ולטחון או אבקה ולא להסתבך?
והאם המקלות קינמון שיש בארץ זה צייטלין או קאסיה ותכלס אם אתה לוקח את זה בכמויות מה ההבדל כ"כ מבחינת האפקט בין הסוגים?

שוקל לקנות מעליבאבא
Wholesale FDA Approved Wholesale Coumarin Ceylon Cinnamon Powder Price From m.alibaba.com

הבדל מחיר די רציני
והאם עדיף את המקלות ולטחון או אבקה ולא להסתבך?
והאם המקלות קינמון שיש בארץ זה צייטלין או קאסיה ותכלס אם אתה לוקח את זה בכמויות מה ההבדל כ"כ מבחינת האפקט בין הסוגים?
הסיילון בלבד מכיל את מה שאנחנו רוצים לצרוך, קאסיה לפי המחקרים לא הראה שום תועלת.
Cassia cinnamon does not change the insulin sensitivity or the liver enzymes in subjects with impaired glucose tolerance

• פותח/ת השרשור
הסיילון בלבד מכיל את מה שאנחנו רוצים לצרוך, קאסיה לפי המחקרים לא הראה שום תועלת.
Cassia cinnamon does not change the insulin sensitivity or the liver enzymes in subjects with impaired glucose tolerance
תודה על המידע

אשקול להזמין מעלי אקספרס כמה ק"ג במחיר אטרקטיבי במקום חצי ק"ג מiherb מקווה שכולל דמי המשלוח זה ייצא משתלם ושאין בעיות עם ייבוא קינמון מחו"ל

רק ידוע לי שאם ההזמנה עוברת את ה10 ק"ג, בארץ תופסים טרמפ על החבילה שלך ושודדים ממך עוד כמה שקלים יפים

קינמון לא עוזר בירידה במשקל. בכמויות גדולות הוא יכול לשפר רגישות לאינסולין, במיוחד אצל מי שיש לו בעיה של רגישות לאינסולין, אבל זה לא אומר שזה תורם לירידה במשקל, גם שומן הוא רקמה רגישה לאינסולין

תודה על המידע

אשקול להזמין מעלי אקספרס כמה ק"ג במחיר אטרקטיבי במקום חצי ק"ג מiherb מקווה שכולל דמי המשלוח זה ייצא משתלם ושאין בעיות עם ייבוא קינמון מחו"ל

רק ידוע לי שאם ההזמנה עוברת את ה10 ק"ג, בארץ תופסים טרמפ על החבילה שלך ושודדים ממך עוד כמה שקלים יפים
יש לך נסיון מאליבאבא? הייתי מזמין בכיף אבל המחיר נראה כמו חתול בשק

אני ניסיתי תקופה ארוכה ולא ראיתי השפעה, הייתי שותה כל יום שייק חלבון עם כף גודשה של קינמון(כ20 גרם) בתוספת חומץ תפוחים לא מפוסטר במשך כארבעה חודשים.
קשה לראות שינויים במשקל כיוון שזה תלוי בהרבה משתנים.
מבחינת השפעה אין הבדל בין קינמון מסוג ציילון לקאסה, הסיבה היחידה שקאסה לא ממולצת כיוון שהיא מכילה חומר רעיל שפוגע בכבד (בכמויות קטנות הוא לא משפיע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית