עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה יהיו הבדלים מסויימים בהסתמכות רק על סוכרים פשוטים כמקור פחמימה מבחינה בריאותית, וזה עוד בלי להתחשב בויטמינים וסיבים שמגיעים ממקורות עם פחמימות מורכבות. מה יקרה בידיוק זה נושא שלא נחקר בצורה יותר מדי טובה, אבל נראה שזה לא הכי משהו לבריאות
לא, כל מה שלא נחשב סוכרים פשוטים מוגדר כפחמימה מורכבתועמילן לא נחשב 'פשוט', לצורך העניין?
לא אמרת בעבר שאין בעיה תיאורטית (כמובן שאני אהיה רעב) לאכול שוקולד כל היום ורק שוקולד בתנאי שאני מתסף במספיק חלבון ויטמינים מינרלים וסיבים?כנראה יהיו הבדלים מסויימים בהסתמכות רק על סוכרים פשוטים כמקור פחמימה מבחינה בריאותית, וזה עוד בלי להתחשב בויטמינים וסיבים שמגיעים ממקורות עם פחמימות מורכבות. מה יקרה בידיוק זה נושא שלא נחקר בצורה יותר מדי טובה, אבל נראה שזה לא הכי משהו לבריאות
רק מבחינת התוצאות, לא מבחינה בריאותיתלא אמרת בעבר שאין בעיה תיאורטית (כמובן שאני אהיה רעב) לאכול שוקולד כל היום ורק שוקולד בתנאי שאני מתסף במספיק חלבון ויטמינים מינרלים וסיבים?
לא יודע איפה למצוא את זה אבל אני זוכר שאמרת שכן תיאורטית זה אפשרי גם מבחינה ביראותיתרק מבחינת התוצאות, לא מבחינה בריאותית
תיאורתית זה לא נחקר הרבה, למרות שלא מזמן נתקלתי בכמה ראיות שיכול להיות שיש לזה השפעה בריאותיתלא יודע איפה למצוא את זה אבל אני זוכר שאמרת שכן תיאורטית זה אפשרי גם מבחינה ביראותית
כןפסטה/לחם לבן, נחשב מורכבת?
זה קרוב מבחינת אינדקס גליקמי, אבל הוא לאחשבתי שלחם לבן זה ממש כמו סוכר...