עמילן = גלוקוז?

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
האם יש הבדל בריאותי לאורך זמן, לאדם בריא, בין צריכה גבוהה של עמילן/גלוקוז/פרוקטוז? יש יתרון בריאותי לזה שעמילן צריך לפרק?

כנראה יהיו הבדלים מסויימים בהסתמכות רק על סוכרים פשוטים כמקור פחמימה מבחינה בריאותית, וזה עוד בלי להתחשב בויטמינים וסיבים שמגיעים ממקורות עם פחמימות מורכבות. מה יקרה בידיוק זה נושא שלא נחקר בצורה יותר מדי טובה, אבל נראה שזה לא הכי משהו לבריאות

• פותח/ת השרשור
כנראה יהיו הבדלים מסויימים בהסתמכות רק על סוכרים פשוטים כמקור פחמימה מבחינה בריאותית, וזה עוד בלי להתחשב בויטמינים וסיבים שמגיעים ממקורות עם פחמימות מורכבות. מה יקרה בידיוק זה נושא שלא נחקר בצורה יותר מדי טובה, אבל נראה שזה לא הכי משהו לבריאות

ועמילן לא נחשב 'פשוט', לצורך העניין?

לא אמרת בעבר שאין בעיה תיאורטית (כמובן שאני אהיה רעב) לאכול שוקולד כל היום ורק שוקולד בתנאי שאני מתסף במספיק חלבון ויטמינים מינרלים וסיבים?

לא אמרת בעבר שאין בעיה תיאורטית (כמובן שאני אהיה רעב) לאכול שוקולד כל היום ורק שוקולד בתנאי שאני מתסף במספיק חלבון ויטמינים מינרלים וסיבים?
רק מבחינת התוצאות, לא מבחינה בריאותית

לא יודע איפה למצוא את זה אבל אני זוכר שאמרת שכן תיאורטית זה אפשרי גם מבחינה ביראותית
תיאורתית זה לא נחקר הרבה, למרות שלא מזמן נתקלתי בכמה ראיות שיכול להיות שיש לזה השפעה בריאותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית