הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך את עזרתכם בפרויקט

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
אני גר מטר ליד פארק עם מלא חצץ
מילאתי שק של אדמה שהיה בלי אדמה בחצץ סה"כ 45 ק"ג, שקלתי, רוצה להביא עוד שקים למלא אותם בחצץ ולבנות לי מערך של משקלים
יש לי פה גם מוט של מתח

צריך את עזרתכם בתכנון של איך לעבוד עם זה
בנתיים מה שיש לי בראש זה שכיבות שמיכה שהשק הזה על הגב

אשמח לרעיונות נוספים וגם איך להשתמש במשאב הטבע הזה, החצץ לצורך פיתוח גוף, בקרוב נכנס לסייקל...

15885114539972291308702253617259.jpg

משאב הטבע
1588511504444838904986140120355.jpg

צריך רגליים גב, בטן כל מיני תרגילים ורעיונות, חשבתי על מתח עם משקל, צריך את היצירתיות לכם למען הפרויקט..

הייתי קונה קצת פלטות בשביל המתח עם משקל בנוסף לדבר הזה שמלבישים עליך ומחברים אליו עם דרשרת צלחות כדי לעשות מתח עם משקל אבל כרגע אין באופק פלטות במחיר נורמלי

אשמח לעזרתכם במימוש הפרויקט, אם זה יעבוד כמו שצריך, אשתף פה תמונןת של איך זה עובד ואיך אני מתקדם עם זה
15885116590264008444568136926855.jpg
15885116792031919301043587699045.jpg

זה שק אגרוף מעפן של 8 ק"ג אבל עדיף מכלום וכמו שניתן לראות יש שם מוט מתח
לעשות עם זה סקוואט שמחבקים את זה מרגיש די נחמד, החלק המאתגר זה להיכנס לתנוחה עם זה ולהרים את השק מההתחלה לשם כך ולהכניס אותו לזווית בין הידיים וכל זה, עם מוט וכתוב וכל זה הכל הרבה יותר קל

חבל על הזמן שלך עם האלתורים הטיפשיים האלה.
מכוני הכושר נפתחו כבר באמריקה בשבוע האחרון (עם מגבלה של מספר האנשים).

עם השכונה שהולכת בארץ עכשיו אין שום סיבה שהדבר יהיה שונה ושחדרי הכושר לא יפתחו בקרוב.

• פותח/ת השרשור
חבל על הזמן שלך עם האלתורים הטיפשיים האלה.
מכוני הכושר נפתחו כבר באמריקה בשבוע האחרון (עם מגבלה של מספר האנשים).

עם השכונה שהולכת בארץ עכשיו אין שום סיבה שהדבר יהיה שונה ושחדרי הכושר לא יפתחו בקרוב.
אם חדרי הכושר יהיו מוגבלים בזמן אני אעשה שם דברים שאני לא יכול לעשות בבית ואעשה השלמות בבית, בנוסף הסייקל שאני מתכנן אדרוש ממני אלתורים כאלו ואחרים
כך שלהתאמן בבית בנוסף לחדר כושר בהחלט משהו שנשמע אפשרי
בנתיים אין חדרי כושר שייפתחו בעתיד הקרוב

באמריקה אם לא היו פותחים את החדר כושר אנשים היו עושים שם מהפכה, יש להם קליניקות trt ומה לא, בארץ אנו רחוקים משם שנות אור..

אין בנתיים פתיחה של חדרי כושר באופק בזמן הקרוב, לפחות לא במתכונת שהכרנו

אם חדרי הכושר יהיו מוגבלים בזמן אני אעשה שם דברים שאני לא יכול לעשות בבית ואעשה השלמות בבית, בנוסף הסייקל שאני מתכנן אדרוש ממני אלתורים כאלו ואחרים
כך שלהתאמן בבית בנוסף לחדר כושר בהחלט משהו שנשמע אפשרי
בנתיים אין חדרי כושר שייפתחו בעתיד הקרוב

באמריקה אם לא היו פותחים את החדר כושר אנשים היו עושים שם מהפכה, יש להם קליניקות trt ומה לא, בארץ אנו רחוקים משם שנות אור..

אין בנתיים פתיחה של חדרי כושר באופק בזמן הקרוב, לפחות לא במתכונת שהכרנו
אתה נכנס לסייקל שעולה לך אלפי שקלים ומקריב את הבריאות שלך בשביל לאלתר שכיבות סמיכה בבית?
איזה דבר דבילי. וואטאבר לא באמת אכפת לי.

• פותח/ת השרשור
אתה נכנס לסייקל שעולה לך אלפי שקלים ומקריב את הבריאות שלך בשביל לאלתר שכיבות סמיכה בבית?
איזה דבר דבילי. וואטאבר לא באמת אכפת לי.
אם לא אכפת לך אז אל תגיב פה. ביקשתי עזרה, לא רוצה לעזור לא צריך, אמרת את שלך..

יש לי איך להתאמן אבל מחפש לעלות רמה ולתכנן איך להתקדם גם בבית למקרה שאין אפשרות, בהמשך אולי אקנה עוד ציוד בנוסף למה שיש לי, יש לי איזה מולטי טריינר מעפן שיכול לתת קצת גירוי אבל צריך לעשות step up לקראת הסייקל ,כדי לעשות איזשהו progressive overload

יש לי כמה משקולות יד שאפשר לעבוד איתם אבל זה לא מספיק 'כבד'...

והתזונה זה המפתח ובה אני משתדל להשקיע.
אימונים זה פשוט לשים עוד משקל בווריאציות שונות.
כאשר הכי חשוב זה התמקדות בmuscle mind connection כי להרים יותר משקל זה לתרגל תנועה, לצבור יותר מסה זה לאמץ את השריר, לתרגל שריר.. והפעלה שלו כיווץ ומתיחה שלו או איך שלא אכתוב לך כדי שתבין

נערך לאחרונה:
אתה מסוגל לבצע Archer Pull-Up?
מה עם Advanced Tuck Front Lever Row?
אתה מצליח לגעת עם החלק התחתון של הבטן במוט בזמן תרגיל המתח?

אני מקווה שאתה מספיק חזק על מנת לבצע לפחות מתח ביד אחת אחרת אין טעם בכלל לכל האילתורים האלה.

אתה חושב שבחיים לא תצליח להחליף את הסקוואט עם משקל גוף?
נסה את התרגילים הללו ותגיד לנו כמה חזרות הצלחת:
Pistol Squat
Natural Leg Extension
Deficit Shrimp Squat
Nordic Leg Curl
כמובן הכל עם טווח תנועה מלא ובלי מומנטום, כמו במכון.

• פותח/ת השרשור
אני לא בא מstreet workout
את חלק מהתרגילים שרשמת אני לא יודע לבצע ברמת הטכניקה, על חלק ניסיתי לעבוד ולשפר עוד מתי שהיה חדרי כושר.. חלקם אני מסוגל לבצע, חלקם אין לי מושג איך להפעיל את הגוף בצורה שכזאת
כרגע מחפש progressive overload ותרגילים של התקדמות במשקלים

גב- מתח עם משקל- חגורה פלוס דלי. זה דווקא רעיון טוב כי אתה יכול לשים אותו על משקל ולהוסיף כל שבוע. חתירת דלי ביד אחת. אם יש לך משטח שאפשר לעבוד איתו אז אפילו Seal Rows עם שני דליים.
רגליים- לאנג'ים בהליכה וסקווט בולגרי עם דלי בכל יד. אם תגיע ל45 כל יד, זה די והותר. דדליפט רומני על רגל אחת על ספסל, גם פה שני דליים ואתה מסודר. תאומים על רגל אחת.
בטן-לא צריך משקל. תעשה הרמות רגליים בתלייה, והרמות ברכיים לצדדים.
כתפיים-לחיצת כתף ביד אחת כנגד דלי. או עם משקל גוף pike pushups.
חזה- אם יש מקבילים באיזור אז פשוט תעשה עם משקל. אם אין אז שכיבות שמיכה עם רגליים על ספסל כשהשק על הגב (עדיף מדלי בגלל חלוקת המשקל על כל הגב). פרפר עם דליים בשכיבה גם יכול לעבוד, רק תיזהר על הפנים.

אני לא בא מstreet workout
את חלק מהתרגילים שרשמת אני לא יודע לבצע ברמת הטכניקה, על חלק ניסיתי לעבוד ולשפר עוד מתי שהיה חדרי כושר.. חלקם אני מסוגל לבצע, חלקם אין לי מושג איך להפעיל את הגוף בצורה שכזאת
כרגע מחפש progressive overload ותרגילים של התקדמות במשקלים
העיקרון הכי חשוב באימוני משקל גוף הוא פרוגרסיב אוברלואד.
הקטע הוא שגם באימוני התנגדות חיצונית וגם באימוני משקל גוף הפרוגרסיב אוברלואד ניתן לביצוע בדרכים רבות.
אני אזרוק כאן כמה רעיונות:
הגדלת מנופים, התמקדות על צד אחד, ביצוע התרגיל עם גומיית התנגדות והקטנת העזרה עם הזמן, תנועה מהירה יותר, תנועה איטית יותר, טווח תנועה גדול יותר, קשר מוח-שריר, החזקה איזומטרית ועוד.
כל האמצעים כשרים כאשר מדובר בבניית מסת שריר, ומה שניסיתי להעביר זה שבעזרת אימוני משקל גוף אפשר בהחלט לעשות את זה, ולפעמים זה אפילו עדיף.

אגב, מניסיון אישי, רוב תרגילי משקל הגוף דרשו ממני הרבה פחות זמן ללמידת הטכניקה מאשר סקוואט, דדליפט או אפילו בנץ' פרס (אני מדבר על טכניקות פאוורליפטינג).
אז הם לא דורשים באמת טכניקה מורכבת.
מה שהם כן דורשים, זה כוח.
חופשת הקורונה זו הזדמנות מצוינת לגלות כמה אתה חלש 😉, ולצבור כוח באופן משמעותי יותר מאי פעם.

אני לא מבין בשביל מה להיכנס לסייקל כדי להרים שקי אדמה מלאים בחצץ.
חכה עוד שבוע שבועיים יפתחו את המכונים

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בשביל מה להיכנס לסייקל כדי להרים שקי אדמה מלאים בחצץ.
חכה עוד שבוע שבועיים יפתחו את המכונים
מתח עם משקל, שכיבות שמיכה עם השקים האלה על הגב, דדליפט לפרונט סקוואטים עם השקים האלה כמו באבני אטלס

הזמנתי עכשיו כמה פלטות שיהיה לי למתח עם משקל ובהמשך אשיג גם מוט ואעשה בפארק שם דדליפט, ככה אוכל לעשות בלי לשבור את הרצפה
45 ק"ג בטוטאל בפלטות שהזמנתי כי זה מה שהיה במלאי ועוד 2 דמבלים של 20 יהיה אפשר לעשות קצת בייספס וכתפיים וחתירות איתם למרות שזה לא מספיק משקל

היה פלטות ב9 לק"ג קפצתי על המציאה

בסייקל העיקר זה התזונה...

לגבי גב, אפשר לתת גירוי יפה מאוד ממתח עם משקל
ארדן: ''יש לפתוח את המשק ובמהירות, קניונים, שווקים וחדרי כושר''
פוש ערוץ 20

אתה מסוגל לבצע Archer Pull-Up?
מה עם Advanced Tuck Front Lever Row?
אתה מצליח לגעת עם החלק התחתון של הבטן במוט בזמן תרגיל המתח?

אני מקווה שאתה מספיק חזק על מנת לבצע לפחות מתח ביד אחת אחרת אין טעם בכלל לכל האילתורים האלה.

אתה חושב שבחיים לא תצליח להחליף את הסקוואט עם משקל גוף?
נסה את התרגילים הללו ותגיד לנו כמה חזרות הצלחת:
Pistol Squat
Natural Leg Extension
Deficit Shrimp Squat
Nordic Leg Curl
כמובן הכל עם טווח תנועה מלא ובלי מומנטום, כמו במכון.
הבעיה שהחמור הזה עושה טווח תנועה אפסי גם בתרגילים כמו כפיפות מרפקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית