הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטסטרון פוגע בייצור קולגן

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
ולכן סייקלים שיש בהם רק טסט זה לא טוב
מקור
Which Compounds Enhance Collagen Synthesis? A Quick Overview : PEDsR
מחקר עם ריפרנסים מתוך הקישור

Testosterone delays vascular smooth muscle cell senescence and inhibits collagen synthesis via the Gas6/Axl signaling pathway
בתכלס די פשוט 'להתגבר' על הבעיה הזאת..
ניתן לצרוך סטרואיד נוסף או bpc-157
mk677 שנוי במחלוקת אבל גם יכול לעזור משהו עם הgh

בתגובות הציעו תיסוף קולגן ממקור חיצוני כמו אבקת קולגן

פטרייה בשם צ'אגה
A mushroom called Chaga

וחלק המליצו על כורכום מרוכז, מקווה שהבנתי נכון

מה הבנתכם בנושא

אם למישהו בא להיות הפיל שבחדר ולהסביר למה צריך קולגן זה גם יהיה נחמד

קולגן זה חלבון מאוד נפוץ בגוף, אצלינו שליש מהגוף זה קולגן. ממנו עשויים גידים, כלי דם, מערכת עיכול וכו׳ כמובן יש כמה סוגים של קולגן בגוף עם הבדלים קטנים. וויטמין c מוכח כהכרחי נגיד לסינתזה של קולגן, לכן שיש מחסור (צפדינה) מתחילים לדמם מעור וחניכיים.
ג׳לטין זה קולגן שעבר הידרוליזה (מכינים סוכריות גומי מגידים של חזירים).

• פותח/ת השרשור
ויטמין c עוזר לסנתוז קולגן או מפריע לו?
לא הבנתי לגמרי מתוך דבריך
סוכריות גומי שאנחנו אוכלים עושויות מחזירים?
מה אחי אז איך זה כשר
זה למה בילי סטאר בזמנו המליץ למתאמנים שלו תצרוך 10,000 ויטמין c ביום כנראה בהנחה ומה שאתה אומר זה נכון אני מבין למה
In addition to vitamin C’s ability to promote collagen synthesis [73,79], there is evidence to suggest that vitamin C increases proliferation and migration of dermal fibroblasts [78,82,102], functions vital for effective wound healing, although the underlying mechanisms driving this activity are not yet known [78]. Through the stimulation of regulatory hydroxylases, vitamin C also regulates the stabilization and activation of the hypoxia-inducible factor (HIF)-1, a metabolic sensor that controls the expression of hundreds of genes involved with cell survival and tissue remodelling, including collagenases [103,104,105]. Vitamin C has been shown to both stimulate [69] and inhibit elastin synthesis in cultured fibroblasts [81]. Glycosaminoglycan synthesis as part of extracellular matrix formation is also increased by vitamin C treatment [106], and it may also influence gene expression of antioxidant enzymes, including those involved in DNA repair [78]. As such, vitamin C has been shown to increase the repair of oxidatively damaged bases. [78]. The modulation of gene expression may be important for its ability to protect during UV exposure via its inhibition of pro-inflammatory cytokine secretion and apoptosis [107,108,109].

ובנוסף לזה יש לו תכונות אפוגנטיות!!
Modulation of Epigenetic Pathways
In addition to the gene regulatory activities listed above, vitamin C has a role in epigenetic regulation of gene expression by functioning as a co-factor for the ten-eleven translocation (TET) family of enzymes, which catalyse the removal of methylated cytosine through its hydroxylation to 5-hydroxymethylcytosine (5 hmC) [110,111,112]. As well as being a DNA demethylation intermediate, it appears that 5 hmC is an epigenetic mark in its own right, with transcriptional regulatory activity [113]. Aberrant epigenetic alterations are thought to have a role in cancer progression, and there is data to suggest that a loss of 5 hmC occurs during the early development and progression of melanoma [114]. Interestingly, vitamin C treatment has been shown to increase 5 hmC content in melanoma cell lines, also causing a consequent alteration in the transcriptome and a decrease in malignant phenotype [115]. Because TETs have a specific requirement for vitamin C to maintain enzyme activity [116], this provides a further mechanism by which the vitamin may affect gene expression and cell function. For example, Lin and co-workers showed that vitamin C protected against UV-induced apoptosis of an epidermal cell line via a TET-dependent mechanism, which involved increases in p21 and p16 gene expression [117].

תקראו אם בא לכם זה דווקא נורא מעניין, מקור
The Roles of Vitamin C in Skin Health

כמובן שעושים זאת מתי שאתם בסייקל(את הקטע 1 גרם ויטמין c וברגיל תגבילו את עצמכם ככה ב5גג..

כן וויטמין c מזיק שיש חוסר ממנו, אבל אין צורך מוכח לצרוך כמויות גדולות שלו. הוא אנטיאוקסידנט על הדרך, אבל 10 גרם ביום זה בזבוז

• פותח/ת השרשור
כן וויטמין c מזיק שיש חוסר ממנו, אבל אין צורך מוכח לצרוך כמויות גדולות שלו. הוא אנטיאוקסידנט על הדרך, אבל 10 גרם ביום זה בזבוז
בסייקל הגוף יודע מה לעשות עם 10 גרם?
לדוגמא גם קריאטין שביום רגיל מספיק 5 גרם ובסייקל אפשר וכדאי לצרוך ממנו יותר, זוכר שהיה פה אשכול שדיברנו על כך, הלא כן?
וכמובן גם חלבון..

לדוגמא גם קריאטין שביום רגיל מספיק 5 גרם ובסייקל אפשר וכדאי לצרוך ממנו יותר,
יש מחקר או הוכחה בנושא?
או שהכל פרי דמיונך?
וגם אם זה כן מוכח,בשביל מה אני צריך 10 גרם קריאטין? במיוחד מי שמזריק,מה הוא יעשה עם קריאטין?.
אתה מדבר פה על להיות בדיסנילנד ולרצות לבלות בחי-כיף בראשל"צ

• פותח/ת השרשור
יש מחקר או הוכחה בנושא?
או שהכל פרי דמיונך?
וגם אם זה כן מוכח,בשביל מה אני צריך 10 גרם קריאטין? במיוחד מי שמזריק,מה הוא יעשה עם קריאטין?.
אתה מדבר פה על להיות בדיסנילנד ולרצות לבלות בחי-כיף בראשל"צ
קריאטין וחומרים זה סבבה?
תגובתו של McGregor, מלווה במחקרים
1.בזמן סייקל השריר יכול לספוג הרבה יותר קריאטין מבזמן רגיל וזה בין היתר דרך שחלוף החלבונים המוגבר ושחלוף קריאטין מוגבר
2. אנאבוליות תלויה מאוד במאגרי הATP בשריר. קריאטין ובכן מעלה את רמות הATP וחיוני במיוחד בסייקל' במידה ורמות הATP יורדות במעט אפילו שום אפקט אנאבולי לא יהיה
3. תהליך של סינטזת חלבון בשריר הינו תהליך הצורך אנרגיה רבה ולכן צריכת קריאטין גבוהה היא דבר חיוני.
4. חלק מתוספת ה"כח" שאתם מרגישים תחת סטרואידים באה בגלל צריכת קריאטין גבוהה יותר בסיבי שריר.
5. טסטוסטרון מגביר את רגישות השריר לתכונות האנאבוליות הבאות מקריאטין.
6 לקריאטין מנגנון פעולה שונה אמנם אך במעט דומה לאינסולין ע"י ייעול מנגנון GLUT-4
7. קריאטין+סטרואידים - יותר תאי לווין + יותר גרעיני תא = יכולת לגדל יותר שריר

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1269086

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC426911/?page=4

קריאטין וחומרים זה סבבה?
תגובתו של McGregor, מלווה במחקרים
אתה קראת את המחקרים בכלל או שעשית ההעתק הדבק? הם מדברים על קריאטין בלי שום קשר לסטרואידים.

עכשיו תשכנע אותי שוב,למה שמישהו ירצה קריאטין שזורם לו טרן בדם? אתה עד כדי כך בטוח שקריאטין יהיה הערך המוסף לסייקל שלך?

• פותח/ת השרשור
אתה קראת את המחקרים בכלל או שעשית ההעתק הדבק? הם מדברים על קריאטין בלי שום קשר לסטרואידים.

עכשיו תשכנע אותי שוב,למה שמישהו ירצה קריאטין שזורם לו טרן בדם? אתה עד כדי כך בטוח שקריאטין יהיה הערך המוסף לסייקל שלך?
תקרא מה שהוא רשם במקום לצעוק עלי

תקרא מה שהוא רשם במקום לצעוק עלי
אוקי הוא רשם ו? על מה זה מבוסס? המחקרים לא קשורים לסטרואידים.

אני רק מנסה להוכיח לך שאתה אוסף ערימה של שטויות בגוף שלך רק כי הדילר אמר או כי למישהו יד ריבועים והוא אמר.

• פותח/ת השרשור
אוקי הוא רשם ו? על מה זה מבוסס? המחקרים לא קשורים לסטרואידים.

אני רק מנסה להוכיח לך שאתה אוסף ערימה של שטויות בגוף שלך רק כי הדילר אמר או כי למישהו יד ריבועים והוא אמר.
אני לא עובד עם 'דילר', אני עושה את המחקרים בעצמי ורוכש בעצמי מחו"ל
אותי הוא שכנע במה שהוא אמר, לקחת 10 גרם קריאטין בזמן סייקל זה לא כ"כ סיפור, אני יודע שקריאטין זה התוסף מספר אחד מבחינת יעילות בכל העולם של התוספים, מלווה במחקרים, לא רואה סיבה למה שלא לצרוך טיפה יותר ממנו בזמן סייקל

הוא הביא מחקרים על אופי הפעילות של קריאטין והסביר איך הגוף מתנהג בזמן סייקל ולמה זה יבוא לו בטוב

אותי זה שכנע. אם אתה 'כועס' עלי בגלל תוסף כזה או אחר שאני צורך זה לא רלוונטי לדיון

אתה חד משמעי צודק וזה התוסף הנחקר בעולם.
כנראה שהוא לא יזיק לך על סייקל,נכון,אבל להוסיף אותו שווה לך את הכסף,התייבשות ובעיות שינה?על זה יקום ויפול סייקל טוב?
בכל מקרה,לא על זה הוויכוח. הוויכוח הוא איפה נחקר ונבדק שאפשר לצרוך 10 גרם קריאטין בסייקל וזה יעיל?
וכמובן גם חלבון.
אה כמובן כמובן,מי חקר את זה? לא מכיר משהו מדעי בנושא.
ידוע לנו כיום שהגוף יודע לנצל יותר טוב את ה2.2-2.6 שאתה צורך על חומרים אבל אין שום הוכחה שהוא ידע בכלל לעבוד עם יותר מזה.
מעבר לזה יש תיאוריות שאפשר לעבוד עם הרבה פחות חלבון בסייקל כי הגוף מייעל את המנגונים שלו בצורה מדהימה.
אל תחשוב שטבעי אתה מנצל את ה200 גרם חלבון שאתה צורך,לא קרוב אפילו. על חומרים אתה יודע לנצל אחוז מאוד גבוה מהצריכה היומית
לצורך השוואה סטרונגמנים צורכים בערך 400 גרם חלבון במשקל גוף של 150-200 וכחלק מתזונה של קרוב ל10,000 קלוריות ביום

• פותח/ת השרשור
את הכסף הוא שווה, ק"ג קריאטין עולה 35-50₪ בימינו, ממש לא עסק יקר
לגבי בעיות שהוא יכול לגרום, שותים מספיק נוזלים ואין בעיות אלא אם כן אתה מגיב לזה בהתקרחות ויש קונצנזוס לגבי העניין הזה אם כי שום דבר מוכח.
לגבי בעיות שינה כתוצאה מקריאטין, לא ידוע לי על דבר שכזה.
אפשר לצרוך 20-25 גרם בשלב 'העמסה', חקרו את זה, ויש לזה סיבות, לא בהכרח מספיק משכנעות כדי באמת לעשות את זה.

לחלבון יש מגוון של פעילויות בגוף מעבר לצבירת שריר, אני לא רואה פסול בלצרוך הרבה ממנו כל עוד זה לא בא על חשבון משהו אחר

גילוי נאות, אני צורך יותר מ200 גרם חלבון או לפחות משתדל, אני שוקל באיזור 100 לצורך העניין ויחסית חטוב

המחקרים על טרן דווקא מראים שאתה יכול לסנתז 99.99 אחוז מהחלבון שאתה מכניס, כל 'חומר' והמתודה שלו, לא רואה פסול בלצרוך יותר חלבון כדי ללכת על בטוח
תזונה זה משהו שמשתנה בהתאם למטרות.

המחקרים על טרן דווקא מראים שאתה יכול לסנתז 99.99 אחוז מהחלבון שאתה מכניס, כל 'חומר' והמתודה שלו, לא רואה פסול בלצרוך יותר חלבון כדי ללכת על בטוח
אין משהו פסול בזה,אבל בשביל מה? לדחוף קלוריות בכוח? להוציא אקסטרה על אוכל ובישולים?
גם אין משהו פסול בלעשות עמידת ידיים בסוף אימון משקולות אבל למה שתעשה את זה?

• פותח/ת השרשור
אין משהו פסול בזה,אבל בשביל מה? לדחוף קלוריות בכוח? להוציא אקסטרה על אוכל ובישולים?
גם אין משהו פסול בלעשות עמידת ידיים בסוף אימון משקולות אבל למה שתעשה את זה?
אם אתה לא עולה באחוזי השומן, והמטרה שלך לעלות במשקל כדי לצבור יותר שריר וזה עובד לך, לא רואה סיבה שלא לעשות את זה.

חחחחחחחחח אתה הורג אותי,אני כבר לא יודע אם אתה צוחק או רציני
רק במקרה החברה שפירסמה את זה מוכרת תערובת צמחים בשם טרן נכון ?
Screenshot_20200505-113618.jpg

תודה שהוכחת את הטענה שלי שאין לך שמץ של מושג מה אתה מכניס לגוף שלך ואתה לא מתבסס על שום מקור ידע רלוונטי

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחח אתה הורג אותי,אני כבר לא יודע אם אתה צוחק או רציני
רק במקרה החברה שפירסמה את זה מוכרת תערובת צמחים בשם טרן נכון ?
צפה בקובץ המצורף 54868
תודה שהוכחת את הטענה שלי שאין לך שמץ של מושג מה אתה מכניס לגוף שלך ואתה לא מתבסס על שום מקור ידע רלוונטי

עזוב את זה שהם מוכרים מוצר כזה, כל מה שאמרו בסרטון מה לא נכון?
עשיתי פעמיים שימוש בטרן, וגם במינון נמוך מאוד חוויתי את רוב מה שהם דיברו עליו חוץ מהתקרחות ופראנויות.
נשארתי יבש מאוד בלי עלייה באחוז שומן כשהכנסצתי כמויות וסיימתי דחוס בטירוף מבחינת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית