הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ' - סוף סבב הפבורן, 115X5

הפברון זה למתקדמים נכון?
למה אתה לא עושה תכנית פחות "מתקדמת", כלומר הרטיו שלך לא כזה גבוה יחסית לתכנית הזאת לא?
הנלעד"כ

• פותח/ת השרשור
הפברון זה למתקדמים נכון?
למה אתה לא עושה תכנית פחות "מתקדמת", כלומר הרטיו שלך לא כזה גבוה יחסית לתכנית הזאת לא?
בתכנית הזאת גם בעבר הייתה לי התקדמות הכי טובה בבנץ' אז כשחזרתי ללחוץ יחסית ברצינות לפני כמה חודשית חזרתי אליה, לא רואה טעם שוב בניסוי וטעייה.
מה זה?
אין ברקים ברקע?😁
🤣🤣🤣
רק בחורף יש אפקטים מיוחדים

בתכנית הזאת גם בעבר הייתה לי התקדמות הכי טובה בבנץ' אז כשחזרתי ללחוץ יחסית ברצינות לפני כמה חודשית חזרתי אליה, לא רואה טעם שוב בניסוי וטעייה.

מה זה?

🤣🤣🤣
רק בחורף יש אפקטים מיוחדים
הנלעד"כ= הנראה לעניות דעתי כתבתי

שוקל 101-102
היוטיוב החליט לתפוס את הרגע עם הפרצוף הכי מביך שלי בסרטון 🤣

יפה לראות שהריצה לא מפריעה לך להרים כמו ילדה:s85:

נ.ב
אני יותר חלש, אני יודע:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
יפה לראות שהריצה לא מפריעה לך להרים כמו ילדה:s85:

נ.ב
אני יותר חלש, אני יודע:sarcastic:
גם יותר חלש וגם שוקל כמו ילדה 😛
נראה לי גם עם 40 קילו בנץ' הרטיו שלך יותר גבוה משלי 🤣🙄🙄😛😛😛

• פותח/ת השרשור
חייב לשאול מה אתה עושה במצב של כשל ?
אם מראש יש לי חשש, נגיד RM1 או משהו, אני מבקש מאישתי שתצא ותשמור עליי.
אם לא:
1. משתדל לא להגיע לכשל.
2. מאוד משתדל לא להגיע לכשל.
3. אם יצא ולא הערכתי טוב אז בחזרה הגבולית אני דוחף עם הרגליים ומרים ישבן גבוה, זה עזר לי כמה פעמים (שוב, משתדל לא להגיע לזה מראש).
4. לשמחתי לא היו לי מצבים שכל זה לא עזר ונאלצתי להתמודד עם כשל, אם זה יקרה כנראה שאעשה roll of shame או שאצעק חזק שאישתי תצא ותעזור לי, לא בטוח מה מפדח יותר 😃

בעיקרון זה משהו שאני די חושש ממנו, אני רוצה לארגן לי מקום יותר נורמלי וקבוע לאימונים (עכשיו זה בחצר ואני רוצה גם לפנות שם שיהיה לילד מקום יותר חופשי לרוץ לשחק ולהשתולל וגם שהוא לא יתקע בדברים או יפיל משהו בטעות) ואז לקנות ספה וכלוב שגם במקרה של כשל אפשר יהיה להניח על מוטות הביטחון.

זה נחמד שאתה מודע לסיכון, אבל עדיין קח בחשבון שזה תרגיל שיש לו מספר מתים כל שנה (מניח שזה גם לרוב אנשים שמתאמנים לבד).
אם תקרע את הפקטרוליס (פציעה מאוד נפוצה בלחיצת חזה) אשתך לא תוכל לעשות יותר מדי אם המשקל יהיה כבד.

לא הייתי מתקרב למשקלים של 1RM אם אין בחור שנמצא באיזור.

אפשר לא לשים סוגרים ואז להניח את המוט על החזה ולהטות אותו לאחד הצדדים במקרה של כשר, גם roll of shame יעבור אבל רצוי להתאמן עליו לפני ולראות שהכל בסדר.

מה שהכי חשוב (רושם באופן כללי) זה לעולם לא לנסות להחזיר את המוט לראק עם מרפקים מכופפים באמצע התנועה, ככה אנשים מתים.

לא הייתי מתקרב למשקלים של 1RM אם אין בחור שנמצא באיזור.

חמש חזרות בסרטון, די רחוק מ-1RM.

• פותח/ת השרשור
לגבי לא לשים סוגרים, אם אני אשבור את הבלטות אני עלול להירצח 🙄
לגבי לא להתקרב ל rm1, מסכים, כאמור בסרטון יש 5 חזרות, ואם היה לי ספוטר הייתי מנסה את השישית, לא קרוב ל rm1

נראה פצצה. לגבי הדיון על כשל - אתה בלי חגורה ככה שלא צריכה להיות לך בעיה לעשות roll of shame אבל באמת כדאי שתנסה את זה איזה פעם פעמיים לראות איך אתה מתמודד עם זה.
מה לגבי להביא סתם איזה קופסאות עץ בגובה טוב ולהניח אותן לידך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית