הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ככה מרגיש הליבידו בטסט

• פותח/ת השרשור
זהו התחלת להספים?
סתם פריקת אנרגיה כי התרגשתי שהגיעו צעצועים חדשים
15885722526067626310417528089813.jpg

הוא ייכנס רק בשבוע 7 של הסייקל, לשים אותו על ההתחלה יהיה בזבוז שלו מבחינת הקטע עם הרצפטורים, ותודה אח יקר

באמת שאני מתלבט לגבי הסייקל הבא ותקופת הקורונה נתנה לי הרבה זמן לקרוא ולהתעדכן מבחינת ידע.
מבחינתי הבעיה עם טרן שהוא גומר לי את היכולת האירובית, כל שאר תופעות הלוואי נסבלות ואני שולט טוב בעצבים אבל פשוט עושה ממני עגלה מתנשפת,
מת לנסות גם את הויאלים של המיקס test-tren-masteron אבל לאור העניין עם האירובי לדעתי אחליף אותו בננדרולון כמו שהרבה הציעו פה. וגם אעבור לאסטרים קצרים פעם ראשונה. אבל הקשיחות והיובש מספר 1 עם טרן 👑👑

• פותח/ת השרשור
וככה זה מגיע, הסבירו לי שמוצרים רפואיים לשימוש צריכים להיות פר מנת הגשה ולכן זה אמפולות ולא וויאלים, דווקא רציתי וויאלים אבל למדתי להסתדר עם אמפולות
אתה לא מאבד יותר חומר כל פעם בשאיבה ?
באמפולה כי זה פתוח לגמרי יותר קל לשאוב הכל, דווקא בוויאלות יוצא לי לאבד יותר חומר או שפשוט סתם הייתי מוגבל בסייקל הקודם אבל זה זניח.. פשוט קונים אמפולה אחת יותר או משהו כזה ונגמרה הטרחה

• פותח/ת השרשור
דאוס מדיקל זה לא רפואי עבדו עליך, אין בולד רפואי זה פשוט מעבדה בליגה גבוהה שיכולה לייצר זכוכית.

אם יש שם את החומר הפעיל והמינון שאני צריך אז זה מספיק לי, מצדי שיהיה כתוב על זה, "יוצר בבית מטבחיים של איזה סיני שאוכל עטלפים", כל עוד זה עובד אני לא מתלונן..
אגב זה מגיע מושקע עם עלון וכל זה..

לגבי רפואי או לא, יש חברה שיש לה חומרים והיא מספקת אותם, אם החומרים סטריליים והמינון לא מדולל מבחינתי זה מספיק, זה היה שווה את המחיר לפי דעתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אגב יש להם כזה משהו מגניב כמו בכרטיסיות גירוד של הלוטו שמגרדים ואז אפשר לסרוק qr לבדוק שזה תקין
Screenshot_20200504-100447_Chrome.png
1588575916921514576193873879069.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית