נק' מוניטין:
2,305
- 3,535
- 1,249
- מיינדסט
שהטסט עולה ויש ליבידו טוב אז בשגרה שלך דברים כאלה קורים לך, וואלה יכול להעיד זה די מגניב
Lyrics for Yu
Lyrics for Yu
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם פריקת אנרגיה כי התרגשתי שהגיעו צעצועים חדשיםזהו התחלת להספים?
זה הגיע דיסקרטי כמו מוצרי קוסמטיקה, אחרי כמה דקות של הורדת עטיפות הגיע לי הכלדאוס מדיקל? הם לא מבוססים בהודו? ככה זה הגיע?
תהנה מהטרןןן 🤩🤩🤩🤯🤯🤯😵😵😵סתם פריקת אנרגיה כי התרגשתי שהגיעו צעצועים חדשים
צפה בקובץ המצורף 54833
הוא ייכנס רק בשבוע 7 של הסייקל, לשים אותו על ההתחלה יהיה בזבוז שלו מבחינת הקטע עם הרצפטורים, ותודה אח יקרתהנה מהטרןןן 🤩🤩🤩🤯🤯🤯😵😵😵
הוא ייכנס רק בשבוע 7 של הסייקל, לשים אותו על ההתחלה יהיה בזבוז שלו מבחינת הקטע עם הרצפטורים, ותודה אח יקר
למה אמפולות ולא ויאלים ? פחות נוח לא?ככה לדוגמא נראים הטבליות שלהם של הדיבול
צפה בקובץ המצורף 54834 צפה בקובץ המצורף 54835
וככה האמפולות של הבולד
צפה בקובץ המצורף 54836
פעם העדפתי וויאלים אבל וואלה אמפולות יותר נוחלמה אמפולות ולא ויאלים ? פחות נוח לא?
אתה לא מאבד יותר חומר כל פעם בשאיבה ?פעם העדפתי וויאלים אבל וואלה אמפולות יותר נוח
באמפולה כי זה פתוח לגמרי יותר קל לשאוב הכל, דווקא בוויאלות יוצא לי לאבד יותר חומר או שפשוט סתם הייתי מוגבל בסייקל הקודם אבל זה זניח.. פשוט קונים אמפולה אחת יותר או משהו כזה ונגמרה הטרחהאתה לא מאבד יותר חומר כל פעם בשאיבה ?
דאוס מדיקל זה לא רפואי עבדו עליך, אין בולד רפואי זה פשוט מעבדה בליגה גבוהה שיכולה לייצר זכוכית.
יותר לכיוון ככה