עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל במקרים מסויימים שלגוף אין יכולת לתחזק את השריר בגירעון קלורי הוא מפרק אותו, הגוף בטוח מפיק אנרגיה כלשהי מהעניין.שריר הוא לא מאגר אנרגיה בניגוד לשומן, ככה שזה לא נכון להסתכל עליו ככה
קילו שומן "נקי" זה 9000 לא קילו שומן שבגוףקילו שומן= 9000 קלוריות
אני מסכים, אבל שריר לא נבנה או מפורק בצורה לינארית למאזן הקלורי, לכן גם לא ניתן להחשיב אותו ככה.אבל במקרים מסויימים שלגוף אין יכולת לתחזק את השריר בגירעון קלורי הוא מפרק אותו, הגוף בטוח מפיק אנרגיה כלשהי מהעניין.
ואולי אף ניתן לעשות פשוט חישוב הפוך של כמה קלוריות צריך בשביל לבנות קילו שריר.
אפשר גם להסתכל על הרכב השריר ולחשב בצורה יבשה כמה קלוריות יש שם.
זה ברור ששריר מורכב מחלבונים שהם לא העדיפות הראשונה של הגוף לאנרגיה אבל עדיין
ניראה לי קצת גבוה ,תחשוב על זה קילו שריר עוף שווה 1250 קלוריות5000 לפי לייל מקדונלד.
ניראה לי קצת גבוה ,תחשוב על זה קילו שריר עוף שווה 1250 קלוריות
קילו שריר פרה 2500 קלוריות אומרים שבני אדם אומרים של בנאדם יש טעם של בשר חזיר,אז הכי טוב לדעתי לבדוק כמה קלוריות יש בבשר חזיר ולהקביל לבנאדם
טוב לדעת ש5000 קלוריות דרושים לבנות ק"ג שריר, מעניין אם את הקלוריות צריך לצרוך רק מחלבון או מכול מקור אנרגטי,אני שואל כמה אנרגיה זמינה יש בשרירים שלנו פר kgאולי לא הבנתי את השאלה שלך נכונה. ה5000 קלוריות על פי מקדונלד זה מה שדרוש בשביל לבנות ק"ג שריר אחד.
כמו שאמרתי קודם, שריר הוא לא מקור אנרגיה ואסור להתייחס אליו ככזה.טוב לדעת ש5000 קלוריות דרושים לבנות ק"ג שריר, מעניין אם את הקלוריות צריך לצרוך רק מחלבון או מכול מקור אנרגטי,אני שואל כמה אנרגיה זמינה יש בשרירים שלנו פר kg
זה ממש לא נראה כמו מקור אמין, וזה רק נכון לפי תכולה יבשה, אם אתה מתכוון לאכול אותו. אם אתה רוצה ערכים תזונתיים של שריר אז מצאת את התשובהמצאתי תשובה באחד האתרים, ק''ג שריר נא בין 700-1400 קלוריות