הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות זה קילו שריר

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
ידוע שקילו שומן שווה ערך ל7000 קלוריות, השאלה היא כמה קלוריות זה קילו שריר האדם

הייתי מהמר סביב ה3500 אבל את האמת אין לי מושג אז תחכה לעוד תגובות

שריר הוא לא מאגר אנרגיה בניגוד לשומן, ככה שזה לא נכון להסתכל עליו ככה

שריר הוא לא מאגר אנרגיה בניגוד לשומן, ככה שזה לא נכון להסתכל עליו ככה
אבל במקרים מסויימים שלגוף אין יכולת לתחזק את השריר בגירעון קלורי הוא מפרק אותו, הגוף בטוח מפיק אנרגיה כלשהי מהעניין.
ואולי אף ניתן לעשות פשוט חישוב הפוך של כמה קלוריות צריך בשביל לבנות קילו שריר.

אפשר גם להסתכל על הרכב השריר ולחשב בצורה יבשה כמה קלוריות יש שם.

זה ברור ששריר מורכב מחלבונים שהם לא העדיפות הראשונה של הגוף לאנרגיה אבל עדיין

קילו שומן= 9000 קלוריות
קילו שומן "נקי" זה 9000 לא קילו שומן שבגוף

אבל במקרים מסויימים שלגוף אין יכולת לתחזק את השריר בגירעון קלורי הוא מפרק אותו, הגוף בטוח מפיק אנרגיה כלשהי מהעניין.
ואולי אף ניתן לעשות פשוט חישוב הפוך של כמה קלוריות צריך בשביל לבנות קילו שריר.

אפשר גם להסתכל על הרכב השריר ולחשב בצורה יבשה כמה קלוריות יש שם.

זה ברור ששריר מורכב מחלבונים שהם לא העדיפות הראשונה של הגוף לאנרגיה אבל עדיין
אני מסכים, אבל שריר לא נבנה או מפורק בצורה לינארית למאזן הקלורי, לכן גם לא ניתן להחשיב אותו ככה.
בהחלט אפשר לחשב כמה קלוריות הוא מכיל על בסיס המרכיבים היבשים שלו, אבל האם זה באמת מה שנשאל פה?

• פותח/ת השרשור
5000 לפי לייל מקדונלד.
ניראה לי קצת גבוה ,תחשוב על זה קילו שריר עוף שווה 1250 קלוריות
קילו שריר פרה 2500 קלוריות אומרים שבני אדם אומרים של בנאדם יש טעם של בשר חזיר,אז הכי טוב לדעתי לבדוק כמה קלוריות יש בבשר חזיר ולהקביל לבנאדם

ניראה לי קצת גבוה ,תחשוב על זה קילו שריר עוף שווה 1250 קלוריות
קילו שריר פרה 2500 קלוריות אומרים שבני אדם אומרים של בנאדם יש טעם של בשר חזיר,אז הכי טוב לדעתי לבדוק כמה קלוריות יש בבשר חזיר ולהקביל לבנאדם

אולי לא הבנתי את השאלה שלך נכונה. ה5000 קלוריות על פי מקדונלד זה מה שדרוש בשביל לבנות ק"ג שריר אחד.

• פותח/ת השרשור
אולי לא הבנתי את השאלה שלך נכונה. ה5000 קלוריות על פי מקדונלד זה מה שדרוש בשביל לבנות ק"ג שריר אחד.
טוב לדעת ש5000 קלוריות דרושים לבנות ק"ג שריר, מעניין אם את הקלוריות צריך לצרוך רק מחלבון או מכול מקור אנרגטי,אני שואל כמה אנרגיה זמינה יש בשרירים שלנו פר kg
מצאתי תשובה באחד האתרים, ק''ג שריר נא בין 700-1400 קלוריות
אפשר לנעול את הנושא

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-05-05-00-24-09-965_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-05-00-24-09-965_com.android.chrome.jpg
    KB 182.3 · צפיות: 144
טוב לדעת ש5000 קלוריות דרושים לבנות ק"ג שריר, מעניין אם את הקלוריות צריך לצרוך רק מחלבון או מכול מקור אנרגטי,אני שואל כמה אנרגיה זמינה יש בשרירים שלנו פר kg
כמו שאמרתי קודם, שריר הוא לא מקור אנרגיה ואסור להתייחס אליו ככזה.
הקלוריות שדרושות כדי לבנות שריר הן האנרגיה הדרושה כדי לבנות את מרכיבי התא וסיבי השריר הנחוצים, אבל בנוסף צריך אתה המרכיבים, בין השאר חלבון

מצאתי תשובה באחד האתרים, ק''ג שריר נא בין 700-1400 קלוריות
זה ממש לא נראה כמו מקור אמין, וזה רק נכון לפי תכולה יבשה, אם אתה מתכוון לאכול אותו. אם אתה רוצה ערכים תזונתיים של שריר אז מצאת את התשובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית