הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת חדרי הכושר

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך
מהדיווחים האחרונים נראה שקצב הבדיקות בישראל עומד על 10K ביום שזה המון ולא שמעתי על ירידה במספר הזה, כנראה שהסגר פשוט עשה את שלו ושיטח את העקומה.
מקווה שזה באמת ככה
זה לא ריאלי לחכות לחיסון או תרופה בזמן הקרוב כי הדיבורים הם על שנה מהיום, השגרה חייבת להתקיים בצל הקורונה וכרגע כשמספר הנדבקים החדשים נשאר כל כך נמוך ולמדינה יש מודעות באופן הטיפול בחולים הנוכחיים להבדיל מתחילת המשבר אפשר לקיים שגרה בצל הנגיף הזה כל עוד שומרים על ההנחיות.
מסכים 100%

לא בדיוק יודע איך הם הולכים לנהל את זה,
נצא מתוך נקודת הנחה שהם הולכים לעשות רישום לשעת אימון או משהו כזה? ההיסטריה של אנשים, זה הולך להיות מטורף, בהצלחה להשיג שעת אימון.
יפה אז הגעת למסקנה שזה הולך להיות לא מלא משמע הסיכוי להידבקות קטן.

כנראה שזה יהיה בן אדם אחד ל20 מטר מרובע, אולי פחות.

וחוץ מזה שאני מתכוון להגיע בשעות המוקדמות של הבוקר כך שהחדכ גם ככה יהיה ריק

בגדול, הדבר היחיד שאכפת לי כרגע ושאני מפחדת ממנו זה שיחדשו את הלימודים האקדמיים במכללה שלי 🥷
לא רוצה שזה יקרה.

בגדול, הדבר היחיד שאכפת לי כרגע ושאני מפחדת ממנו זה שיחדשו את הלימודים האקדמיים במכללה שלי 🥷
לא רוצה שזה יקרה.
למה?
מצפה לפתיחה המחודשת של החד"כ, מה שכן מדובר במקום מאוד קטן, לא ברור לי מה תהיה האסטרטגיה שם.

למה?
מצפה לפתיחה המחודשת של החד"כ, מה שכן מדובר במקום מאוד קטן, לא ברור לי מה תהיה האסטרטגיה שם.

כי אין לי כח להגיע לשם כל בוקר חח
מעדיפה שימשיכו לחרפן אותנו בזום שעתיים שלוש ביום מאשר להיגרר לשם הלוך ושוב.
יותר מדי כיף לי לקום מאוחר ולאכול אוכל טרי וחם....

אני חייב להגיד שהתקופה הזאת גרמה עוד להבין כמה אני שונא את החברה הישראלית.
נתנו להם הקלות ''קלות'' וכבר ישר אנשים ממלאים את חוף הים והפארקים כאילו אין מחר(מה שכנראה יהיה נכון בקרוב) מה שנקרא נותנים להם אצבע והם לוקחים את כול היד.
אני לא יתפלא עם עוד חודש נחזור שוב לסגר אגב החמרה חמורה במצב.
הפעם אני לא יודע עם זה באמת אשמת הממשלה , הם סך הכול מנסים לתת אמון בעם החוצפן ביותר בעולם.

נתנו להם הקלות ''קלות'' וכבר ישר אנשים ממלאים את חוף הים והפארקים כאילו אין מחר(מה שכנראה יהיה נכון בקרוב) מה שנקרא נותנים להם אצבע והם לוקחים את כול היד.
הפעם אני לא יודע עם זה באמת אשמת הממשלה , הם סך הכול מנסים לתת אמון בעם החוצפן ביותר בעולם.

Welcome to Israel, my friend! 😄

מת למצוא דרך להסביר אותנו, פשוט צורב לי לשמוע בגנאי המדינה שאני אוהב.
אולי זה מעיד על החברתיות הישראלית 🫤

נצא מתוך נקודת הנחה שהם הולכים לעשות רישום לשעת אימון או משהו כזה? ההיסטריה של אנשים, זה הולך להיות מטורף, בהצלחה להשיג שעת אימון.
אני גם צופה שזה יהיה ככה, אנשים בלחץ על המכון.
אני לא בטוח, נראה לי הרבה אנשים לא ילכו מהפחד להידבק במשהו
ראית שרשורים בקבוצת הפייסבוק? אנשים כותבים שהם מוכנים למות כדי לחזור למכון ויוצאים על כל מי אומר שזה מסוכן.

אני אישית אתן לזה עוד חודש-חודשיים כדי לראות איך העניינים מתנהלים, בינתיים אני מסתדר מעל ומעבר עם המשקולות המתברגות ואני שוקל לקנות טבעות אולימפיות ואז בכלל אני אהיה מסודר.

ראית שרשורים בקבוצת הפייסבוק? אנשים כותבים שהם מוכנים למות כדי לחזור למכון ויוצאים על כל מי אומר שזה מסוכן.
גם אני הייתי מוכן לקבל ווירוס בשביל להתאמן.
אבל כאן גם מדובר להינעל אחר כך בבית שבועיים בלי מכון, זה כבר ממש לא שווה.

מת למצוא דרך להסביר אותנו, פשוט צורב לי לשמוע בגנאי המדינה שאני אוהב.
אולי זה מעיד על החברתיות הישראלית 🫤
גם אני מת על המדינה אבל לצערי הרב יש קטעים שגורמים לי להתבייש בכך שאני ישראלי, מעבר לכך הדבר הגיוני לעשות זה לנהוג בזהירות כך שנוכל להמשיך בסדר חיים כזה למשך זמן רב יותר במקום ליצור עוד סגר עקב עלייה מטורפת מהמעשה.

גם אני מת על המדינה אבל לצערי הרב יש קטעים שגורמים לי להתבייש בכך שאני ישראלי, מעבר לכך הדבר הגיוני לעשות זה לנהוג בזהירות כך שנוכל להמשיך בסדר חיים כזה למשך זמן רב יותר במקום ליצור עוד סגר עקב עלייה מטורפת מהמעשה.
כולם מנבאים את החרפת הקורונה.
אני מקווה שבדרך נס זה לא יחזור.

אני בכל אופן ממשיך את חיי המוסגרים.

כולם מנבאים את החרפת הקורונה.
אני מקווה שבדרך נס זה לא יחזור.

אני בכל אופן ממשיך את חיי המוסגרים.
דיברו שכנראה תהיה החרמה גבוהה מאוד בחגים מקווה גם שיפול עלינו נס ולא יקרה כלום כמוך אישית אני מעדיף להימנע ממגע אנושי כמה שיש

ראית שרשורים בקבוצת הפייסבוק? אנשים כותבים שהם מוכנים למות כדי לחזור למכון ויוצאים על כל מי אומר שזה מסוכן
כן ראיתי את הגישה, אבל זה ה"מורעלים", לדעתי יש הרבה כאלה שגם לא בקבוצות וגם לא מורעלים כאלה שלא יחזרו

כן ראיתי את הגישה, אבל זה ה"מורעלים", לדעתי יש הרבה כאלה שגם לא בקבוצות וגם לא מורעלים כאלה שלא יחזרו

זה כל האלה שעכשיו השרירים שלהם נובלים והם בלחץ מהקיץ המממש ובא 🤣
אז יכניסו התעלפות כעוד תסמין של קורונה:lol:

חחחח שמע, בתכלס זה בעיות בנשימה, וויצ' איז תסמין מוכר וידוע של הקורונה 🙄

יש מישהו שחזר היום לחדר כושר ורוצה לשתף איך העניינים מתנהלים?
הייתי היום
הצהרת בריאות בכניסה,עמדות אלכוג'ל ברחבי המקום וכמובן שמלתחות סגורות
כמו כן ישנה הגבלה ל60 דק' אימון (באתי שעתיים לקראת סגירה אז יצא לי טוב)

לא הרגשתי 'אווירת קורונה' כלשהי (אולי זה רק אני)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית