חולה נפש קטן עליו:sarcastic:הבחור הזה לא באמת נורמלי, אני הייתי עד לכך שהוא מכין שייק יומי מ47 ק"ג פירות וירקות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חולה נפש קטן עליו:sarcastic:הבחור הזה לא באמת נורמלי, אני הייתי עד לכך שהוא מכין שייק יומי מ47 ק"ג פירות וירקות.
היי ניתקלתי בפוסט הזה בעקבות דילמה קצת דומה תוכל לעדכן מה נסגר בסוף? הערכת את החוזה לעוד שנה? מה המסקנות שלך היה שווה את זה? ובכללי איך נסגר ביחס למה שחשבת לפני שחתמתתודה אח מישהו יצא משם לפני סיום החוזה אז 4חודשים עם אפשרות לחוזה לשנה נוספת אין ריהוט חוץ ממקרר וכיריים חשמליות יש הוט וישמ2טלויזיות קטנות אחת בחדר ואחד בסלון הדייר שעוזב רוצה למכור לי תריהוט שיש לי שםצמכונת כביסה מיטה ב 500שקל כל דבר מתלבט עם לקנות ממנו או להביא חדש כבר,חוץ,מלהזמין חברים יש עוד משהו שאפשר במידה והם לאציכולים לבוא או משהו תאמת שאין לי מושג איך אני יקבל את הלבד זה נלחיץ קצת אבל סה יגגר אותי ויגרום לי להיות עצמאי שלא מפחד מהלבד ומעצמו ויודע להתמודד עם הכל..
הייתי מוכן לשלם הון עתק,כדי לגור עם ההורים..בגיל 28 לגור עם ההורים??!
אמא עוד מבשלת ומכבסת לך? 😆
הייתי מוכן לשלם הון עתק,כדי לגור עם ההורים..
זה המקום היחיד,שבוא אתה מרגיש באמת בבית
אין על האוכל של אמא
ואין על המילה של אבא
מסכים למחצה.הורה צריך ללמד ולהעביר את תחושת הביטחון והעצמאות לילד שלו ולעזור לו לצאת מהבית...
סליחה שאני אומר, אבל גבר בן 28 שגר עם ההורים לא מעיד על מצב תקין.
מסכים למחצה.
עם המצב בחוץ היום,אפשר עוד קצת להשתהות אצל ההורים..
שכירות זה אשכרה זריקת כסף לפח
נכון,אין מחיר לחופש
אבל עדין
צריך לפרוש כנפיים לבד,אין ספק!
אבל צריך להיות מבוסס ומגובש לקראת צעד שכזה.
אני עברתי בגיל 27 לגור לבד,
אז נכון שזה מלא כסף אבל אין תחליף לפרטיות, חוץ מזה שזה מבגר אותך ומחשל אותך לעתיד
היה ואתה עדין לא בשל?חופש ועצמאות זה לא זריקת כסף לפח!
מרגישה בת 40 ביי