הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתפיים גדולות משמעותית מהידיים

omer3020

משתמש מתחיל
103
4
נק' מוניטין:
4
103
4
שלום 😃
לאחרונה שמתי לב שהכתף שלי גדולה משמעותית מהידיים וזה נותן תחושה של יד קטנה במראה בגלל כתפיים דומיננטיות (כל הכתף כולל האחורית)

התוכנית שלי כזאת:
חזה:
בנץ פרס 4x8
דמבלים בשיפוע חיובי 3×10
פרפר 3×12

כתפיים:
מיליטרי פרס 3x8
אפרייט 3×12
ריברס פלייס(כתף אחורית) 2×12

יד אחורית:
מקבילים צר 3x8
לחיצה צרפתית 3x10

איך אני יכול לנסות לשפר את זה כדי להגדיל את הידיים עמ שיהיו בפרופורציה עם הכתפיים?

נערך לאחרונה:
תתמקד בכיף שבכתפיים גדולות ותמשיך להתחזק ולגדול.
בעיניי אתה לא ברמה שזה משהו שאמור לעניין יותר מדי.
זו דעתי הכנה והצנועה*

קודם כל אני יודע שזו הצעה שנשמעת קצת הזויה אבל אולי רק תנסה להכניס תרגיל גם ליד קדמית? 🙄

חוץ מזה מוזמן להעלות תמונה של היד שנראה אם באמת מדובר בחוסר פרופורציה.

קודם כל אני יודע שזו הצעה שנשמעת קצת הזויה אבל אולי רק תנסה להכניס תרגיל גם ליד קדמית? 🙄

נראה לי שזה אימון a ובאימון b הוא עושה בייספס

• פותח/ת השרשור

נראה לי שזה אימון a ובאימון b הוא עושה בייספס

חח... אתה צודק זה הa שלי היד בקדמית בb

תתמקד בכיף שבכתפיים גדולות ותמשיך להתחזק ולגדול.
בעיניי אתה לא ברמה שזה משהו שאמור לעניין יותר מדי.
זו דעתי הכנה והצנועה*
ץראה אני מתאמן כבר בערך יותר משנה וחצי ותמיד היו לי כתפיים חזקות ודומיננטיות אבל זה באמת גורם ליד האחורית לסוג של להיראות קטנה.. השאלה היא האם אפשר לשנות את סדר האימון ולתת ליד אחורית יותר מקום כדי סוג של לגשר על הפער בינהם

חח... אתה צודק זה הa שלי היד בקדמית בb

ץראה אני מתאמן כבר בערך יותר משנה וחצי ותמיד היו לי כתפיים חזקות ודומיננטיות אבל זה באמת גורם ליד האחורית לסוג של להיראות קטנה.. השאלה היא האם אפשר לשנות את סדר האימון ולתת ליד אחורית יותר מקום כדי סוג של לגשר על הפער בינהם
אז תוסיף עוד תרגיל ליד אחורית, נראה לי מפגר להתחיל עם יד אחורית ואז לעבוד מובמנטים מרכזיים שגם בהם היא עובדת.

• פותח/ת השרשור
אז תוסיף עוד תרגיל ליד אחורית, נראה לי מפגר להתחיל עם יד אחורית ואז לעבוד מובמנטים מרכזיים שגם בהם היא עובדת.
בדיוק... בגלל זה העלתי את הפוסט בשביל לשאול חוות דעת איך אפשר לסגור את הפער הזה...
חשבתי על להוסיף תרגיל ליד אחורית אבל 18 סטים בשוע ליד אחורית בa b זה מוגזם

בדיוק... בגלל זה העלתי את הפוסט בשביל לשאול חוות דעת איך אפשר לסגור את הפער הזה...
חשבתי על להוסיף תרגיל ליד אחורית אבל 18 סטים בשוע ליד אחורית בa b זה מוגזם
הכתפיים גדולות גם ביחס לגוף או רק ביחס לטרייספ? אני לא מציע לך כלום אבל אם גם ביחס לגוף דבר שממש מקטין את הטרייספס אולי לשקול לצאת נוב ולהוריד נפח לכתפיים, אולי לטובת טרייספ לתקופה.
לא מומלץ tho, מיותר.

• פותח/ת השרשור
הכתפיים גדולות גם ביחס לגוף או רק ביחס לטרייספ? אני לא מציע לך כלום אבל אם גם ביחס לגוף דבר שממש מקטין את הטרייספס אולי לשקול לצאת נוב ולהוריד נפח לכתפיים, אולי לטובת טרייספ לתקופה.
לא מומלץ tho, מיותר.
זהו שהכתפיים הם בין השרירים החזקים אצלי, יכול להיות שהם קצת גדולות ביחס לגוף אבל לא משהו ניכר לעין.. זה ניכר ביחס ליד אחורית כי הם צמודות אחת לשניה ולכן זה גורם לה להיראות דיי קטנה.

זהו שהכתפיים הם בין השרירים החזקים אצלי, יכול להיות שהם קצת גדולות ביחס לגוף אבל לא משהו ניכר לעין.. זה ניכר ביחס ליד אחורית כי הם צמודות אחת לשניה ולכן זה גורם לה להיראות דיי קטנה.
נו תהנה מזה..
תמשיך לגדול ויהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית