הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביצוע תרגיל משיכת כתפיים יום אחרי שעבדתי על גב ויד קדמית

ohadsho

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
זה יכול לפגוע לי בהתאוששות? אני עושה כתפיים עם חזה וזה התרגיל המורכב היחיד שעובד על הכתף האמצעית כשריר יעד אבל במשיכת כתפיים היד הקדמית עובדת אמנם לא חזק אבל עובדת וגם חלק מהאמת עובדת טוב במשיכת כתפיים וגם אותו חלק בדיוק עובד במתח למשל, מצד שני אם אשים את המשיכת כתפיים ביום גב אז הכתף הקדמית תעבוד דיי חזק ואז זה יהיה בעייתי יום אחרי שאעבוד על הכתף קדמית אשמח להצעות שיפור תודה

נערך לאחרונה:
זה יכול לפגוע לי בהתאוששות? אני עושה כתפיים עם חזה וזה התרגיל המורכב היחיד שעובד על הכתף האמצעית כשריר יעד אבל במשיכת כתפיים היד הקדמית עובדת אמנם לא חזק אבל עובדת וגם חלק מהאמת עובדת טוב במשיכת כתפיים וגם אותו חלק בדיוק עובד במתח למשל, מצד שני אם אשים את המשיכת כתפיים ביום גב אז הכתף הקדמית תעבוד דיי חזק ואז זה יהיה בעייתי יום אחרי שאעבוד על הכתף קדמית אשמח להצעות שיפור תודה
בגדול אתה מתעסק בקטנות, תתעדף את מה שחשוב לך יותר.

1. אין תרגיל כזה משיכת תכפיים, למה הכוונה שלך?
2. היד קדמית לא אמורה לעבוד מהותית בשום תרגיל כתפיים, זו חוסר הבנה בקיניזיולוגיה.
3. גם האמות לא עובדות בצורה מהותית בתרגילי כתפיים.

בקיצור, אתה לא כל כך סגור על מה אתה מדבר (בלי להעליב) מבחינת ניתוח תנועתי.
דבר שני אתה מתעסק בעומסים שסביר להניח שהם סופר לא קריטיים וכנראה לא משפיעים עלייך כלל.

• פותח/ת השרשור
בגדול אתה מתעסק בקטנות, תתעדף את מה שחשוב לך יותר.

1. אין תרגיל כזה משיכת תכפיים, למה הכוונה שלך?
2. היד קדמית לא אמורה לעבוד מהותית בשום תרגיל כתפיים, זו חוסר הבנה בקיניזיולוגיה.
3. גם האמות לא עובדות בצורה מהותית בתרגילי כתפיים.

בקיצור, אתה לא כל כך סגור על מה אתה מדבר (בלי להעליב) מבחינת ניתוח תנועתי.
דבר שני אתה מתעסק בעומסים שסביר להניח שהם סופר לא קריטיים וכנראה לא משפיעים עלייך כלל.
תודה ומצטער על החוסר דיוק משום מה חשבתי שהתרגיל נקרא ככה השם שלו הוא Upright Row בוודאות יש עבודה על היד הקדמית בתרגיל הזה

תודה ומצטער על החוסר דיוק משום מה חשבתי שהתרגיל נקרא ככה השם שלו הוא Upright Row בוודאות יש עבודה על היד הקדמית בתרגיל הזה

אין לך מה להצטער פשוט לא הבנתי את הכוונה שלך.

תראה, בתרגיל Upright Rows מתבצעת כפיפה קטנה במרפק (ומפה מגיעה המוערבות של הבייספס).
לא משהו כזה שאמור לפגוע לך בהתאוששות, מדובר על מעורבות מינורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית