הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח בבקשה לעזרה...

Shlomo 22037

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אני מעוניין להתחיל עכשיו סייקל של טסט ומאסטרון.
1.מה אתם ממליצים לי טסט קצר או ארוך. או שעדיף סוסטנון?
2. על אלו חברות אתן ממליצים לי . וורטקס. או פיור או אלפה פארמה ...
תודה לכולם

אני מעוניין להתחיל עכשיו סייקל של טסט ומאסטרון.
1.מה אתם ממליצים לי טסט קצר או ארוך. או שעדיף סוסטנון?
2. על אלו חברות אתן ממליצים לי . וורטקס. או פיור או אלפה פארמה ...
תודה לכולם
זה סייקל ראשון?

אני גם עשיתי סייקל ראשון של טסט ומאסטרון... בגדול הייתי ממליץ לך 12 שבועות עם טסט ארוך שבשבוע 6-7 תכניס את המאסטרון (קצר). הסיבה היא שבשש שבועות הראשונים אתה רוצה להתרגל לאיך טסט מרגיש ולכמות של מעכב הארומטאז (אם בכלל) אתה צריך. זה למה אולי ימליצו לך פה טסט בלבד לסייקל ראשון. טסט ארוך המלצה שלי ולא סוסטנון זה פשוט רכבת הרים בסייקל ראשון לא מומלץ. קצר אתה תצטרך זריקה כל יום וזה יפחיד אותך ממחטים בטוח... (גם המאסטרון תעשה עם הזרקה כל יום וזה למה עוד סיבה רק לטסט סייקל ראשון).

עצה שלי לראשון לך על טסט ארוך ומסטרון ארוך 12 שבועות זה במידה ואתה מתעקש מאד על המסטרון.
קח בחשבון עדיף ללכת על טסט לבד כדי לדעת איך אתה מגיב לתופעות לוואי ..אקנה גינו וכו' .עם המסטרון לעולם לא תדע למשל אם אתה רגיש לאסטרוגן מהטסט כי הוא עוזר מאד ברגישות לאסטרוגן וסיכוי גבוה מאד שלא תחווה רגישויות בפטמות במינון סביר של טסט. ..ויש עוד המון דברים.. הליבידו יהיה מטורף עם שילוב המסטרון ההשפעה על הכולסטרול תיהיה קשה יותר.
בקיצור לך על חומר אחד תלמד על בשרך כמו שאומרים תראה איך רק טסט משפיע עליך בכול התחומים עצה ממני.

אני גם עשיתי סייקל ראשון של טסט ומאסטרון... בגדול הייתי ממליץ לך 12 שבועות עם טסט ארוך שבשבוע 6-7 תכניס את המאסטרון (קצר). הסיבה היא שבשש שבועות הראשונים אתה רוצה להתרגל לאיך טסט מרגיש ולכמות של מעכב הארומטאז (אם בכלל) אתה צריך. זה למה אולי ימליצו לך פה טסט בלבד לסייקל ראשון. טסט ארוך המלצה שלי ולא סוסטנון זה פשוט רכבת הרים בסייקל ראשון לא מומלץ. קצר אתה תצטרך זריקה כל יום וזה יפחיד אותך ממחטים בטוח... (גם המאסטרון תעשה עם הזרקה כל יום וזה למה עוד סיבה רק לטסט סייקל ראשון).
אל תשבור את הראש אחי,הוא טרול.
יש לו פוסט מלפני חודשיים שהוא כתב שהתחיל סייקל לפני שבועיים

• פותח/ת השרשור
טרול אני לא !
אמנם התחלתי בזמנו סייקל אבל כנראה שהחומר היה מזויף כי לא היה שום השפעה לאחר חודש וכן בבדיקות טסט !
לכן לקחתי הפסקה והחלטתי לברר מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית