הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ ✯ ✯ חולצת פורום סופי, מי מזמין? ✯ ✯ ███

ניסיתי הפקידה אמרה"אנחנו צריכים את החתימה שלך ואתה לא בן 18 אז החתימה שלך לא תופסת"

החולצות הגיעו גם אליי.

בישראל כמו בישראל כל קשר בין טבלת המידות למידות בפעול מקרי בלבד.

ליתר דיוק יש קשר כל מידה היא בגודל של מידה שקטנה ממנה לפי הטבלה (ה L בגדול של M ,ה XL בגודל של L וכו' ).

הזמנתי M והיא קטנה עלי בדיוק במידה אחת אם מישהו במקרה קיבל חולצת L או אפילו XL שגדולה עליו ומעוניין להחליף למדיום אני בעניין .

בכל מקרה שיהיה ברור אין לי שום טענה לאף אחד להפך תודה רבה לרן שאירגן את הזמנת החולצות ודאג למשלוחים .

אם תרצה אני אזמין לך חולצה חדשה

אני עדיין לא קיבלתי כלום =(

ואני גם לא מוצא זמן לקחת משגיא את החגורה.. אוף שבוע מעפן

זה תקין שעדיין לא קבלתי את החולצות? כלומר זה יכול לקחת מעל שבוע מאז ש-MOO שלח אותם?

---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:46 ----------

כן MOO הכתובת נכונה

זה תקין שעדיין לא קבלתי את החולצות? כלומר זה יכול לקחת מעל שבוע מאז ש-MOO שלח אותם?

---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:46 ----------

כן MOO הכתובת נכונה

תמתין יכול להיות שזה מתעכב קצת, לפעמים יש הרבה עבודה ופשוט לא חילקו לך את הפתק

רן סמן אותי קיבלתי את החולצה.

L צמוד עליי כנראה זה יהיה חולצת יציאות האהאהא 🤡
XL יושב לדעתי מצויין.

אולי
תן לי להרגע מהמשלוח הזה ונראה
שלח לי בה"פ כתובת + מידות וצבעים שאתה רוצה

הגיעו החולצות ...
היום אימון ראשון עם החולצה ...
כל העיניים היו עליי ... 😃
מעניין כמה ליצנים יגיעו לאתר ...

אספתי את החולצות היום, רן אתה יכול לסמן שקיבלתי.
רציתי לציין שהגזרה לא משהו ואם תהיה פעם הבאה יש מקום לשיפור, כי אין בכלל מקום בפלג גוף עליון ובידיים זה מאוד צמוד ואילו בחלק התחתון הן ארוכות מעט..

אספתי את החולצות היום, רן אתה יכול לסמן שקיבלתי.
רציתי לציין שהגזרה לא משהו ואם תהיה פעם הבאה יש מקום לשיפור, כי אין בכלל מקום בפלג גוף עליון ובידיים זה מאוד צמוד ואילו בחלק התחתון הן ארוכות מעט..

אני גם רגיל לXXXL מידות אמריקאיות ....
XXL ישראלי מרגיש ונראה ממש צמוד ...
אפשר להשתמש באותו מפעל אם קונים את החולצות ממקום אחר ומספקים למפעל ...
אבל .. לא יודע כמה יעלה ...
ואפשר להשתמש באתר מחו"ל ... אבל אז צריך גם לשכלל מכס ו... ארררררר

---------- התגובה התווספה ב 12:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:28 ----------

הכתום בחולצות הלבנות באמת כתום !!!!
ואני חשבתי שבחרתי באדום ומשה עיוור צבעים !!!!!
:120ag:

לקחתי XL,לא ארוך לפי טעמי אבל די צמוד בכל באזור של ידיים-כתפיים-טרפזים,אחלה חולצה:) נקווה שתהיה יעילה בPR'S.
רן תודה שלקחת על עצמך את היוזמה (אני בטוח שזה היה מלווה בהרבה כאבי ראש LOL )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית