הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד להתאמן בבית?

שאלה

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
למרות שנפתח החדר כושר עדיין אנני מרגיש ביטחון להגיע לחדר כושר בעיקר שיש לי קרובי משפחה בסיכון אשר גרים איתי.

רציתי לשאול איזה ציוד כדאי לי לקנות במחיר סביר

אני רוצה לעשות ABC ולהאתמן 5-6 פעמים בשבוע ( לנוח רק בשישי)

אני לא יודע איך להרכיב לי תוכנית, איזה ציוד לקנות מלבד משקולות, וחלק מהתרגילים בעייתים כי אין לי כיסא מכון או מזרן של מכון. האם שווה לקנות אחד כזה?

אני עושה מסה נקייה, בן 18 אשמח לעזרה להרכבת תוכנית אימונים

נתחיל בזה שאם לא קנית ציוד בחודשיים האחרונים בטח אין סיבה שתקנה עכשיו.
עדיף שתחכה בחודשים הקרובים השוק יהיה מוצף ותוכל לקנות במחיר סביר.

נמשיך מזה שאם אין לך מושג על איך להתאמן ברגע שאתה יוצא מאיזור הנוחות שלך כנראה שאין
שום סיבה שתתאמן ABC 5-6 פעמים בשבוע כי חוץ מלהתעייף בטירוף לא תקבל מזה איזו תשואה ששווה את המאמץ.

תתאמן FBW בסיסית 3 פעמים בשבוע, יש מספיק תוכניות ותרגילים מפוזרים באינטרנט וגם בפורום הזה.
רק @Sergio_Katz כתב פה איזה 5-6 פעמים תרגילים לאימון ביתי.

• פותח/ת השרשור
נתחיל בזה שאם לא קנית ציוד בחודשיים האחרונים בטח אין סיבה שתקנה עכשיו.
עדיף שתחכה בחודשים הקרובים השוק יהיה מוצף ותוכל לקנות במחיר סביר.

נמשיך מזה שאם אין לך מושג על איך להתאמן ברגע שאתה יוצא מאיזור הנוחות שלך כנראה שאין
שום סיבה שתתאמן ABC 5-6 פעמים בשבוע כי חוץ מלהתעייף בטירוף לא תקבל מזה איזו תשואה ששווה את המאמץ.

תתאמן FBW בסיסית 3 פעמים בשבוע, יש מספיק תוכניות ותרגילים מפוזרים באינטרנט וגם בפורום הזה.
רק @Sergio_Katz כתב פה איזה 5-6 פעמים תרגילים לאימון ביתי.

יש סיבה שלא הצלחתי לקנות כי כל חנות אמרה לי שאין מלאי, קניתי במחיר דווקא מאוד זול משקולות שאפשר להרכיב.

האם ניתן להרכיב תוכנית אימונים ממשקולות בלבד? או שלקנות עוד משהו?

יש סיבה שלא הצלחתי לקנות כי כל חנות אמרה לי שאין מלאי, קניתי במחיר דווקא מאוד זול משקולות שאפשר להרכיב.

האם ניתן להרכיב תוכנית אימונים ממשקולות בלבד? או שלקנות עוד משהו?

כן אפשר חפש בתגובות של מר. @Sergio_Katz

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית