הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פנדה לאב

• פותח/ת השרשור eliyav
  • פורסם בתאריך

eliyav

משתמש מתחיל
56
32
נק' מוניטין:
91
56
32
שלום ,רציתי לדעת לגבי חברת פנדה לאב אם הסארמס שלה טוב או זיוף יש הרבה תגובות לא טובות עליהם, @CycleTelephohe ראיתי שאתה תותח ידע בסארמס ,מה אתה אומר ?ובנוסף מה כדאי ,טסט בלבד או טסט עם סארמס ?

סייקל ראשון?
קודם כל אל תעשה כי זה נראה לך מגניב, כמעט ואין אף אחד שעוצר אחרי סייקל אחד, זה לא משחק, זה החיים שלך זה הבריאות שלך
ב אם אתה עושה, כמה שבועות ראשונים רק טסט לראות איך אתה מגיב, ai וכל זה, ולדעת מאיפה התופעות לוואי ורק בהמשך לשלב סארמס, לגבי החברה הזאת, לא מכיר, יכול להיות טובים יכול להיות לא ויכול להיות שזה משהו אחר, אני לא מכיר..

ואם יש הרבה תגובות לא טובות אז זה כבר נתון לשיקולך...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סליחה, סארמס מגיע לי מאיביי, התכוונתי לטסט של פנדה, איך הטסט? אני חשבתי על סייקל ראשון טסט אנתת 1-10 וlgd הבנתי שחברך לפורום פרוזן המליץ עליהם
פרגניל החל משבוע שלישי, פיסיטי טמוקסיפן בלבד
אין להם סארמים בכלל... למה אתה מספים?
למה אתה גוער בי אחי טעות אנוש
סייקל ראשון?
קודם כל אל תעשה כי זה נראה לך מגניב, כמעט ואין אף אחד שעוצר אחרי סייקל אחד, זה לא משחק, זה החיים שלך זה הבריאות שלך
ב אם אתה עושה, כמה שבועות ראשונים רק טסט לראות איך אתה מגיב, ai וכל זה, ולדעת מאיפה התופעות לוואי ורק בהמשך לשלב סארמס, לגבי החברה הזאת, לא מכיר, יכול להיות טובים יכול להיות לא ויכול להיות שזה משהו אחר, אני לא מכיר..

ואם יש הרבה תגובות לא טובות אז זה כבר נתון לשיקולך...
כמה שבועות ראשונים טסט ואז להפסיק ואז שוב סייקל טסט עם סארמס? זה מה שהבנתי ממה שכתבת

איך הבנת את זה ממה שכתבתי??
תראה איך הגוף שלך מגיב לטסט שהרמות נהיות יציבות בדם כבר ורק אז תכניס סארמס, חכה לפחות לשבוע רביעי כדי להתחיל את הסארמס
סארמס נכנס מהר יוצא מהר פחות או יותר

אתה מביא סארמס מאיביי? OK..

איזה סייקלים עשית בעבר? מ2015 שהיית בן 20 דיברת פה שאתה רוצה לעשות סייקל ראשון עד 2017 ב2018 כבר שאלת לגבי סייקל שני אם אני לא טועה

איזה סייקלים עשית בעבר? ואיזה תוצאות קיבלת מהם?

• פותח/ת השרשור
איך הבנת את זה ממה שכתבתי??
תראה איך הגוף שלך מגיב לטסט שהרמות נהיות יציבות בדם כבר ורק אז תכניס סארמס, חכה לפחות לשבוע רביעי כדי להתחיל את הסארמס
סארמס נכנס מהר יוצא מהר פחות או יותר

אתה מביא סארמס מאיביי? OK..

איזה סייקלים עשית בעבר? מ2015 שהיית בן 20 דיברת פה שאתה רוצה לעשות סייקל ראשון עד 2017 ב2018 כבר שאלת לגבי סייקל שני אם אני לא טועה

איזה סייקלים עשית בעבר? ואיזה תוצאות קיבלת מהם?
סייקל אחד של טסט אנתת, היה מצוין חומרים של נובה פארם עליתי 3 קילו בסייקל,אבל כבר אין לי גישה אליו אני קונה מדילר בשם נתי

• פותח/ת השרשור
למה שלא תנסה את הטסט של פנדה ותדווח כדי שהפורום ידע אם זה טוב או לא?
אני שואל כדי לא להיות שפן נסיונות ולפני שאני זורק כסף אני רוצה לדעת שהחומר עובד, או שעדיף מדילר בארץ?

נערך לאחרונה:
סייקל אחד של טסט אנתת, היה מצוין חומרים של נובה פארם עליתי 3 קילו בסייקל,אבל כבר אין לי גישה אליו אני קונה מדילר בשם נתי
בסייקל ראשון עלית 3 ק"ג?

שמע אחי, תלמד קצת על תזונה ואימונים גם בתור טבעי ורק אז תנסה לזרוק את עצמך למשחק שוב, חבל על הבריאות והכסף, אתה יכול להוציא הרבה יותר מסייקל, פאק איט, בתור טבעי יכולת להתקדם יותר מזה עם תזונה תומכת

• פותח/ת השרשור
לא נראה לך קצת טרולי ?
לא אחי קיבלתי ממנו הצעה לסייקל אבל ראיתי פה את פנדה יותר זולים, לכן שאלתי אחי, שיא הכנות אין לי עניין סתם לכתוב
בסייקל ראשון עלית 3 ק"ג?

שמע אחי, תלמד קצת על תזונה ואימונים גם בתור טבעי ורק אז תנסה לזרוק את עצמך למשחק שוב, חבל על הבריאות והכסף, אתה יכול להוציא הרבה יותר מסייקל, פאק איט, בתור טבעי יכולת להתקדם יותר מזה עם תזונה תומכת
אז למה אתה לוקח סארמס? גם אתה יכול להתקדם טבעי.... פשוט ניצלתי כבר את הטבעי אני אוכל מלא ולא מתקדם, עשיתי סייקל בעבר עם נובה פארם

לא אחי קיבלתי ממנו הצעה לסייקל אבל ראיתי פה את פנדה יותר זולים, לכן שאלתי אחי, שיא הכנות אין לי עניין סתם לכתוב

אז למה אתה לוקח סארמס? גם אתה יכול להתקדם טבעי.... פשוט ניצלתי כבר את הטבעי אני אוכל מלא ולא מתקדם, עשיתי סייקל בעבר עם נובה פארם
אני מתקדם כמה שאני רק יכול בתור טבעי מתי שאני לא בסייקל, אני עושה כל מה שאני יכול כדי לשמר ואיכשהו גם להמשיך להתקדם גם מתי שאני לא מכניס חומרים

סארמס אני מכניס וגם לא תמיד רק מתי שאני בסייקל.
לא ניצלת את הטבעי, אתה שוקל 63 ק"ג לפי דבריך, אוכל מלא ולא מתקדם? תאכל יותר כדי לעלות במשקל, מסה וחיטוב, מושגים בסיסיים..
אצלי אין כזה דבר לאכול מלא, אם אני אוכל מלא ולא עולה במשקל אז אני יכול לאכול מלא עד מחר.., זה לא מספיק 'מלא' כדי לעלות אותי במשקל, היינו לא הייתי במסה, לא הייתי ביתרה קלורית כדי להעלות במשקל, תבין, מלא זה הרגשה, בסופו של דבר אתה יכול לאכול יותר כדי לשקול יותר, לא עשית את זה אז לא אכלת מלא, רק הרגשת ככה

• פותח/ת השרשור
אני מתקדם כמה שאני רק יכול בתור טבעי מתי שאני לא בסייקל, אני עושה כל מה שאני יכול כדי לשמר ואיכשהו גם להמשיך להתקדם גם מתי שאני לא מכניס חומרים

סארמס אני מכניס וגם לא תמיד רק מתי שאני בסייקל.
לא ניצלת את הטבעי, אתה שוקל 63 ק"ג לפי דבריך, אוכל מלא ולא מתקדם? תאכל יותר כדי לעלות במשקל, מסה וחיטוב, מושגים בסיסיים..
אצלי אין כזה דבר לאכול מלא, אם אני אוכל מלא ולא עולה במשקל אז אני יכול לאכול מלא עד מחר.., זה לא מספיק 'מלא' כדי לעלות אותי במשקל, היינו לא הייתי במסה, לא הייתי ביתרה קלורית כדי להעלות במשקל, תבין, מלא זה הרגשה, בסופו של דבר אתה יכול לאכול יותר כדי לשקול יותר, לא עשית את זה אז לא אכלת מלא, רק הרגשת ככה
אז למה אתה לוקח סארמס אם אף פעם אין כזה דבר לאכול מספיק היית יכול להמשיך להתקדם גם בלי סארמס, פשוט קשה להתקדם ממש לאט

חחח תגיד לי הדילר שלך נתי, מוכר פנדה מקורי? חחחח מה אתה מטריל
Xiao_Liwu_im_San_Diego_Zoo_-_Foto_2.jpeg.jpeg

• פותח/ת השרשור
לא, פנדה זה מאתר באינטרנט, הדילר שלי התחייב להחזיר לי את הכסף אם החומרים לא טובים לכן ההתלבטות
מה קרה לך?

• פותח/ת השרשור
עשית פה שכונה, הדלקת את כל המנורות האדומות האפשריות שאתה טרול, בשילוב עם האשכולות שלך מהעבר וכל הטעויות החשודות האלה

שמע אחי, עניתי לך פה בהתחלה ברצינות והבנת את מה שאמרתי לך בצורה הכי מוזרה שיש

אתה לא יכול לכעוס עלינו שחושבים שאתה טרול מתי שאתה נותן כמעט כל סיבה אפשרית לחשוב את זה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית