שלום ,רציתי לדעת לגבי חברת פנדה לאב אם הסארמס שלה טוב או זיוף יש הרבה תגובות לא טובות עליהם, @CycleTelephohe ראיתי שאתה תותח ידע בסארמס ,מה אתה אומר ?ובנוסף מה כדאי ,טסט בלבד או טסט עם סארמס ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב אותו אתה לא רואה זה טרול?עשית פה שכונה, הדלקת את כל המנורות האדומות האפשריות שאתה טרול, בשילוב עם האשכולות שלך מהעבר וכל הטעויות החשודות האלה
שמע אחי, עניתי לך פה בהתחלה ברצינות והבנת את מה שאמרתי לך בצורה הכי מוזרה שיש
אתה לא יכול לכעוס עלינו שחושבים שאתה טרול מתי שאתה נותן כמעט כל סיבה אפשרית לחשוב את זה אחי
ניסיתי לכתוב פה בצורה 'צינית', שחור על גבי תכלת: "שקוף שאתה טרול"עזוב אותו אתה לא רואה זה טרול?
חבל אחי שאתה יורד ככה לפסים אישיים, וואלק לא מתאים יאיבני לא מתאים, החברה למעלה עוזרים פה ולא צחקו עליי מפה ועד לפגוע בי ולהגיד אני טרול,.... נחצה כאן קו אדום! לא סולח לא בעולם הזה ולא בעולם הבא ולא בשום עולם, טיפקס ברזל,עשית פה שכונה, הדלקת את כל המנורות האדומות האפשריות שאתה טרול, בשילוב עם האשכולות שלך מהעבר וכל הטעויות החשודות האלה
שמע אחי, עניתי לך פה בהתחלה ברצינות והבנת את מה שאמרתי לך בצורה הכי מוזרה שיש
אתה לא יכול לכעוס עלינו שחושבים שאתה טרול מתי שאתה נותן כמעט כל סיבה אפשרית לחשוב את זה אחי
וואלה אני מתחיל לחשוב שזה עוד משתמש שלך ואתה עושה לנו קטע פהאני מגלגל לעצמי פייסל עכשיו, ועדיין איכשהו למרות שאני כבר מגלגל לעצמי אומר לעצמי אני רוצה גם ממה שהבחור הזה עישן
😵💫🥊 למה שאני אעשה דבר כזה חחחחחחוואלה אני מתחיל לחשוב שזה עוד משתמש שלך ואתה עושה לנו קטע פה
צריך לשים לך סחוג בפה, או בטוסיק,אני מגלגל לעצמי פייסל עכשיו, ועדיין איכשהו למרות שאני כבר מגלגל לעצמי אומר לעצמי אני רוצה גם ממה שהבחור הזה עישן