הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פנדה לאב

• פותח/ת השרשור eliyav
  • פורסם בתאריך

eliyav

משתמש מתחיל
56
32
נק' מוניטין:
91
56
32
שלום ,רציתי לדעת לגבי חברת פנדה לאב אם הסארמס שלה טוב או זיוף יש הרבה תגובות לא טובות עליהם, @CycleTelephohe ראיתי שאתה תותח ידע בסארמס ,מה אתה אומר ?ובנוסף מה כדאי ,טסט בלבד או טסט עם סארמס ?

עשית פה שכונה, הדלקת את כל המנורות האדומות האפשריות שאתה טרול, בשילוב עם האשכולות שלך מהעבר וכל הטעויות החשודות האלה

שמע אחי, עניתי לך פה בהתחלה ברצינות והבנת את מה שאמרתי לך בצורה הכי מוזרה שיש

אתה לא יכול לכעוס עלינו שחושבים שאתה טרול מתי שאתה נותן כמעט כל סיבה אפשרית לחשוב את זה אחי
עזוב אותו אתה לא רואה זה טרול?

• פותח/ת השרשור
עשית פה שכונה, הדלקת את כל המנורות האדומות האפשריות שאתה טרול, בשילוב עם האשכולות שלך מהעבר וכל הטעויות החשודות האלה

שמע אחי, עניתי לך פה בהתחלה ברצינות והבנת את מה שאמרתי לך בצורה הכי מוזרה שיש

אתה לא יכול לכעוס עלינו שחושבים שאתה טרול מתי שאתה נותן כמעט כל סיבה אפשרית לחשוב את זה אחי
חבל אחי שאתה יורד ככה לפסים אישיים, וואלק לא מתאים יאיבני לא מתאים, החברה למעלה עוזרים פה ולא צחקו עליי מפה ועד לפגוע בי ולהגיד אני טרול,.... נחצה כאן קו אדום! לא סולח לא בעולם הזה ולא בעולם הבא ולא בשום עולם, טיפקס ברזל,
אבל עזוב מה אתה אומר לי לא לעשות סייקל אני מדריך אותי נתי לנתי יש שרירים מפה ועד השמיים

נערך לאחרונה:
אני מגלגל לעצמי פייסל עכשיו, ועדיין איכשהו למרות שאני כבר מגלגל לעצמי אומר לעצמי אני רוצה גם ממה שהבחור הזה עישן
וואלה אני מתחיל לחשוב שזה עוד משתמש שלך ואתה עושה לנו קטע פה

וואלה אני מתחיל לחשוב שזה עוד משתמש שלך ואתה עושה לנו קטע פה
😵‍💫🥊 למה שאני אעשה דבר כזה חחחחחח
שמע אחי, תגיד עלי הרבה דברים אבל לפתוח עוד משתמש ולדבר עם עצמי, זה לא הקטע שלי.

• פותח/ת השרשור
אני מגלגל לעצמי פייסל עכשיו, ועדיין איכשהו למרות שאני כבר מגלגל לעצמי אומר לעצמי אני רוצה גם ממה שהבחור הזה עישן
צריך לשים לך סחוג בפה, או בטוסיק,
אגב סייקל יש לי בעיה בטלפון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית