מדמיין שורה של רוברט אוברסט נכנסים בשורה של ניק בסט. יכול להיות מענייןכרס וזקן
מצרף תמונות להמחשה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדמיין שורה של רוברט אוברסט נכנסים בשורה של ניק בסט. יכול להיות מענייןכרס וזקן
משהו כזהמדמיין שורה של רוברט אוברסט נכנסים בשורה של ניק בסט. יכול להיות מעניין
מצרף תמונות להמחשה.
צפה בקובץ המצורף 55064 צפה בקובץ המצורף 55065
שכתוב שאגב המצב אסור ליותר משני איש להיכנס למעלית בבת אחת ולא נותנים לך להיכנס כי אתה בעצם שלושה אנשים דחוסים לאחדכשאתה נכנס למעלית, מסתכל על השלט "עד 6 אנשים, 450 ק''ג" ומבין שבלחץ 4 במשקל שלך יכנסו
אני אשכרה מחשבן כמה אנחנו שוקלים יחד כי אני מפחד לתקוע את המעלית.כשאתה נכנס למעלית, מסתכל על השלט "עד 6 אנשים, 450 ק''ג" ומבין שבלחץ 4 במשקל שלך יכנסו
זה קרה לי כול הזמן ביפן 🤣
רציתי לצעוק להם ''למה אתם לא מתאמנים?!"'
אני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי ג׳ינס, בטוח לפני שעברתי לאוסטרליה (2014) כנראה קצת לפני קניתי משהו לעבודה בזול.אם כבר,שהג'ינס נהיה פריט אספנות בארון (לא עולה על הרגל משנת 2017)
מאז שהכפתור מהג'ינס האחרון עף על אחי הקטן,עברתי למכנסי עבודה (הרבה יותר נוח ופרקטי)אני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי ג׳ינס, בטוח לפני שעברתי לאוסטרליה (2014) כנראה קצת לפני קניתי משהו לעבודה בזול.
מאז אני קונה רק צ׳ינוס (מכנס חצי אלגנטי נמתח אלסטי) או ג׳ינסים נמתחים, לא קל למצוא אבל בהחלט אפשר. צ׳ינוס זה מדהים, אפשר לעשות עם זה סקוואט.
בלי צחוק, הייתי שם באיזה מכון בעיירה קטנה (טאקאיאמה) והייתי בדילואד, עשיתי סקוואט 160 לשמיניות, משהו כזה. אני לא מגזים, הבעלים וחלק מהמתאמנים באו והצטלמו איתי ועם חברה שלי (שפפה נראה לי 80 לחזרות) וכמעט התעלפו שהראיתי להם שעשיתי 300+... הייתה חוויה מיוחדת. יפנים עם מאוד מיוחד וחיובי אבל להתאמן... קצת מתקשים.
🤣🤣🤣🤣🤣מאז שהכפתור מהג'ינס האחרון עף על אחי הקטן,
שכחתי מה זה ג׳ינס כבר לפני עשר שנים ( לא בגלל שרירים)מאז שהכפתור מהג'ינס האחרון עף על אחי הקטן,עברתי למכנסי עבודה (הרבה יותר נוח ופרקטי)
שמע זאת בעיה דיי גדולה ביפןאני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי ג׳ינס, בטוח לפני שעברתי לאוסטרליה (2014) כנראה קצת לפני קניתי משהו לעבודה בזול.
מאז אני קונה רק צ׳ינוס (מכנס חצי אלגנטי נמתח אלסטי) או ג׳ינסים נמתחים, לא קל למצוא אבל בהחלט אפשר. צ׳ינוס זה מדהים, אפשר לעשות עם זה סקוואט.
התאמנתי במכון של היה ימאגאשי, שהיה כביכול מכון הארד קור בודיבילדינג אבל היה שכונה לגמרי בתוך בניין משרדים. אבל היה ציוד סביר לגמרי. יש להם באופן כללי המון מכונות מוזרות ומיותרות.