הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר מומלץ!

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
אהלן חברים, כמו שניתן לראות בכותרת אני מחפש המלצות לגיינר, חברות, טעמים, מרקם וכו.
כל מי שמשתמש בגיינר או יצא לו להשתמש אשמח לשמוע המלצות, כמובן גם מבחינת מחיר וכאלו נתונים, תודה לכל העוזרים מראש!

אני אהבתי מאוד את הטעם של הגיינר של ON.
גם MP נחמד למרות שמתערבב פחות טוב לטעמי.

כל גיינר שהבסיס הפחמימתי שלא הוא לא מלטודקסטרין יחשב כאיכותי יותר, כמו שכתב הבחור מעלי
יש לך של MP מבסיס שיבולת, ושל ON gold שגם מש"ש ומבטטה, שאני מכיר

כאחד שהיה משתמש בגיינר בעבר, אני יכול להגיד לך שזה מוגזם, דורשים ממך 4 סקופים ביום (!) בשביל 1,300 קלוריות שבארוחה אחת אני מכסה.
ממליץ לך להחליף את הגיינר באוכל, גם יותר איכותי וגם אחלה הרגל, בהצלחה אחי ☝️

• פותח/ת השרשור
כאחד שהיה משתמש בגיינר בעבר, אני יכול להגיד לך שזה מוגזם, דורשים ממך 4 סקופים ביום (!) בשביל 1,300 קלוריות שבארוחה אחת אני מכסה.
ממליץ לך להחליף את הגיינר באוכל, גם יותר איכותי וגם אחלה הרגל, בהצלחה אחי ☝️
לא הייתי פונה לגיינר ללא סיבה, אני בתחום לא מהיום, מחזיק תפריט כבר לא מעט זמן והתוסף תזונה היחיד שהייתי משתמש בו זה סקופ חלבון אחד ביום, כרגע אני עובד בעבודה שדורשת ממני לקום בארבע וחצי בבוקר, אין לי ממש זמן לאכול כמו שהייתי אוכל, לא בבוקר ולא בשאר היום, לכן פניתי לגיינר, אגב אין שום גיינר שצריכים לקחת ממנו 4 סקופים ביום בשביל 1300 קלוריות

לא הייתי פונה לגיינר ללא סיבה, אני בתחום לא מהיום, מחזיק תפריט כבר לא מעט זמן והתוסף תזונה היחיד שהייתי משתמש בו זה סקופ חלבון אחד ביום, כרגע אני עובד בעבודה שדורשת ממני לקום בארבע וחצי בבוקר, אין לי ממש זמן לאכול כמו שהייתי אוכל, לא בבוקר ולא בשאר היום, לכן פניתי לגיינר, אגב אין שום גיינר שצריכים לקחת ממנו 4 סקופים ביום בשביל 1300 קלוריות

תתפלא 🤣
מדובר בMusclePharm דרך אגב.

קבצים מצורפים

• 113C7538-05A1-4110-90A9-2FFCB438ED06.jpeg
    113C7538-05A1-4110-90A9-2FFCB438ED06.jpeg
    KB 135.1 · צפיות: 76
אביב, הייתי מציע לך להכין גיינר ביתי. גיינר בבסיסו מלא מרכיבים שאתה לא כל כך צריך על מנת לייצר בו יותר נפח. מה גם שעד היום לא מצאתי גיינר שהוא באמת בריא.
גיינר בהכנה עצמית הוא הרבה יותר בריא, מזין ואתה מכנס בו בדיוק מה שאתה צריך וגם יכול לשחק עם המרכיבים והיחסים בין המרכיבים.
גיינר ביתי ייקח לך 10 דקות הכנה ותוכל גם לשים במקרר לילה לפני במידה ויש לך יום עמוס. זה מסוג הדברים שלא הייתי מתפשר עליהם.

• פותח/ת השרשור
אביב, הייתי מציע לך להכין גיינר ביתי. גיינר בבסיסו מלא מרכיבים שאתה לא כל כך צריך על מנת לייצר בו יותר נפח. מה גם שעד היום לא מצאתי גיינר שהוא באמת בריא.
גיינר בהכנה עצמית הוא הרבה יותר בריא, מזין ואתה מכנס בו בדיוק מה שאתה צריך וגם יכול לשחק עם המרכיבים והיחסים בין המרכיבים.
גיינר ביתי ייקח לך 10 דקות הכנה ותוכל גם לשים במקרר לילה לפני במידה ויש לך יום עמוס. זה מסוג הדברים שלא הייתי מתפשר עליהם.
אתה צודק לגמרי והבעיה היחידה שלי עם גיינר בייתי זה הרכיבים, אני בעייתי עם טעמים:🤦‍♂️:
אני גם השתמשתי בגיינר בעבר, שאלתי בשירות הלקוחות של iHerb ואישרו לי שצריך להשתמש ב4 סקופים.
מוזר, מסתמן כגיינר הכי לא משתלם שנוצר אי פעם

אתה צודק לגמרי והבעיה היחידה שלי עם גיינר בייתי זה הרכיבים, אני בעייתי עם טעמים:🤦‍♂️:

מוזר, מסתמן כגיינר הכי לא משתלם שנוצר אי פעם

בדיוק עכשיו בדקתי וגם לדעתי יש מצב שזה 4 סקופים.

בכל מקרה אתה לוקח בננה, 2 תמרים, 20 ג' חמאת בוטנים, קצת שקדים / אגוזים (העדפה אישית), 25-30 ג' קוואקר, סקופ חלבון, על בסיס חלב או מים.
והנה לך גיינר לפנים 🤩

בדיוק עכשיו בדקתי וגם לדעתי יש מצב שזה 4 סקופים.

בכל מקרה אתה לוקח בננה, 2 תמרים, 20 ג' חמאת בוטנים, קצת שקדים / אגוזים (העדפה אישית), 25-30 ג' קוואקר, סקופ חלבון, על בסיס חלב או מים.
והנה לך גיינר לפנים 🤩
מסכים, ככה אני עושה, ערכים הרבה יותר טובים וגם זול יותר!

חח בהחלט נשמע מוזר עניין ההמלצה שלהם. נראה יותר כמו רצון שתסיים מהר את הגיינר, תעלה כמה קילוגרמים "תתרשם לטובה" ותחזור לקנות.
אור רשם לך אחלה מתכון וזה אחד מיני רבים שאתה יכול ליצור. אם יש לך בעיית טעמים, אני חושב שחלק מהבית ספר שאנחנו עוברים כמתאמנים זה גם לדעת מה הגוף אוהב או דוחה וכך להגיע למקסום ידע בכל הנוגע להכנת ביתית של הארוחות שלך. אל תתפשר, תנסה כמה מתכון עד שתגיע לנוסחה שעובדת בשבילך. גיינר זה לא בריא, ואם הייתי יכול לשים לך תמונת מראה של כמה הגוף שלך סופג באמת מתוך זה, היית די מופתע. אין תחליף לתזונה טבעית. קצת המלצות שעלו לי בראש שעשויות לשפר לך את הטעם ולעבוד טוב: כפית קפה, חלב שקדים, דבש, מיקס של שקדים ופקאנים, אגס, קיווי (מעולה מבחינת ערכי ויטמין C). נסה שילובים שונים של פירות וזה ברוב הפעמים משנה את כל טעם הבסיס של המשקה. חלבון על בסיס וניל יותר "זורם" עם פירות בגלל הטעם העדין יותר. אני חושב שבצורה הזו תוכל גם להרוויח אם תזרוק עלי תרד פנימה. לא תרגיש אותם בשייק בגלל הפירות אבל תרוויח המון ערכים מצויינים ממנו. בנוסף לעובדה שהוא עוזר בספיגת כל המרכיבים שאתה שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית