הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה אחרי צבא

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני משתחרר עוד חודשיים וחצי, משרת בתור חוקר במשרד הביטחון (ג'וב), איזה עבודות לדעתכם הכי מומלצות לחיילים משוחררים? עבודה מועדפת שווה את זה? מלצר בבר אולי? או בכלל בודק בנתבג וכו'? אני מחפש עבודה עם חברה צעירים גם אחרי צבא שיהיה צחוקים וכיף כדי לחסוך עד לטיול ולתואר שאני אתחיל באוקטובר 21 לכן לא משהו עם התחייבות גדולה. מצד שני מתכנן ללמוד מדמח וכרגע אין לי שום ידע (רק 5 יחל מחשבים בגאווה שהבנתי ששווה לתחת), אולי אוכל לקבל משרה בQA ללא ניסיון ועם ידע של קורס של חודש באינטרנט וזה יתן לי קצת ניסיון לעתיד בהייטק?

לא יודע איפה אתה גר, מלצר בתל אביב בשעות הקטנות עושה כסף יפה 🤤

גר בהרצליה, יקבלו אותי אבל למלצר בבר? בדרך כלל זה תמיד רק כוסיות, גם אין לי ניסיון עבר בתור מלצר

לא תנסה לא תדע. לא חושב שלא יקבלו אותך כי אין לך ניסיון, זה לא מדע טילים, יחפפו אותך תוך כמה משמרות בודדות.
ושמע בטוח קיימת העדפה לכוסיות, תלוי עד כמה המעסיק לחוץ על עובדים. יש מעסיקים מבחינתם 2 ידיים 2 רגליים ואתה בפנים.

• פותח/ת השרשור
לא תנסה לא תדע. לא חושב שלא יקבלו אותך כי אין לך ניסיון, זה לא מדע טילים, יחפפו אותך תוך כמה משמרות בודדות.
ושמע בטוח קיימת העדפה לכוסיות, תלוי עד כמה המעסיק לחוץ על עובדים. יש מעסיקים מבחינתם 2 ידיים 2 רגליים ואתה בפנים.
הקטע שלא יודע עד כמה ישתלם לי עם נסיעות חניה והכל לעבוד בתא כשאני בהרצליה

גר בהרצליה, יקבלו אותי אבל למלצר בבר? בדרך כלל זה תמיד רק כוסיות, גם אין לי ניסיון עבר בתור מלצר

זה מלצרות לא הנדסת טילים, מקבלים כל אחד גם בלי ניסיון.
אלא אם כן אתה רוצה להיות מארחת אף אחד לא ישים דגש על זה שאתה לא כוסית.
מלצרות זאת עבודה מתגמלת ובמיוחד בשביל חייל משוחרר אבל מאוד חד גונית ושוחקת בשעות לא שעות, אני באופן אישי חושב שעדיף להרוויח קצת פחות אבל לעבוד בשעות יותר נוחות ובעבודה קצת פחות שוחקת.
אם אתה טיפוס ורבלי הייתי מחפש עבודה בתחום המכירות אם הייתי בנעליים שלך, גם מתגמלת יחסית וגם הרבה פחות קשה פיזית וגם בסביבת עבודה יותר כיפית.

אישית מלצרתי ובירמנתי בבר ישר אחרי הצבא, אחלה כסף, ואני אישית נהנתי מכל רגע, לא קשה מידי חוץ מהפתיחה סגירה אבל גם בסדר, הזמן טס, ורוב הזמן כיף

אתה גר ההרצליה למה לנסוע למלצר בתא.
אצלעם שופכים לא פחות כסף

אני משתחרר עוד חודשיים וחצי, משרת בתור חוקר במשרד הביטחון (ג'וב), איזה עבודות לדעתכם הכי מומלצות לחיילים משוחררים? עבודה מועדפת שווה את זה? מלצר בבר אולי? או בכלל בודק בנתבג וכו'? אני מחפש עבודה עם חברה צעירים גם אחרי צבא שיהיה צחוקים וכיף כדי לחסוך עד לטיול ולתואר שאני אתחיל באוקטובר 21 לכן לא משהו עם התחייבות גדולה. מצד שני מתכנן ללמוד מדמח וכרגע אין לי שום ידע (רק 5 יחל מחשבים בגאווה שהבנתי ששווה לתחת), אולי אוכל לקבל משרה בQA ללא ניסיון ועם ידע של קורס של חודש באינטרנט וזה יתן לי קצת ניסיון לעתיד בהייטק?

אני מאוד נהנתי למלצר, סה"כ עבודה עם צוות ומול לקוחות...

אגב לגבי מה שרשמת בסוף.. סיפור מעניין, אני מגיע להתראיין במקום מסויים אחרי ששיננתי את התפריט בע"פ וכו.. האחראית משמרת מסתכלת עליי, אומרת לי "אני מתנצלת נפלה טעות כרגע אנחנו מקבלים בנות בלבד".

הייתי צריך בדיעבד לעשות עם זה משהו אבל תכלס לא כזה ישב עליי כי היו עוד 100 בתי קפה.. טוב זה היה בית קפה מיוחד כי שפכו שם טיפים.

רגע, נראלי הבנתי למה..

פולסטאק (תכנות אתרים) לדעתי הכי סבבה למצב שלך, משכורת 8-15 אלף בשנה הראשונה

• פותח/ת השרשור
יכול לברר לך ב'גרגא' (בפיתוח) או ב'רומר' (בסוקולוב נראה לי )
רק קח בחשבון שהמצב שלהם על הפנים בגלל הקורונה
זהו בגלל זה אני לא יודע אם בר יהיה ריאלי עכשיו אחרי הקורונה...
פולסטאק (תכנות אתרים) לדעתי הכי סבבה למצב שלך, משכורת 8-15 אלף בשנה הראשונה
אבל אין לי שום ניסיון בתכנות חוץ מבגרות מי יקבל אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית