אלכוהול זה השטןהבירה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלכוהול זה השטןהבירה
אתה מבין שאם אתה שם בחתימה שלך ערבית, ושבתמונות שלך יש לך זקן , אז באופן טבעי כול מי שיקרא את המשפט הזה יניח שאתה מוסלמי?אלכוהול זה השטן
כמובןאתה מבין שאם אתה שם בחתימה שלך ערבית, ושבתמונות שלך יש לך זקן , אז באופן טבעי כול מי שיקרא את המשפט הזה יניח שאתה מוסלמי?
נכון מבאס?כמובן
אני יהודי
זה וחשישחלילה
להיות יהודי זה המתנה הכי טובה שאלוהים נתן לנו
נשמע ממש כיף בדיוק כמו שהייתי רוצה, אני גם בהרצליה אז זה יכול להיות מעולה אבל אני יודע שהזאפה זה יותר בוגרים, חייל משוחרר טרי בן 21 יתאים לשם?יכול מאוד להיות שעכשיו להיות מלצר/ברמן זה לא הכי מומלץ (כי השוק יהיה מוצף גם אחרי שיפתחו כי מלא מקומות נסגרו). אבל אני בהחלט ממליץ בחום לפי מה שכתבת להיות ברמן/מלצר.
עבדתי 7 שנים בתור ברמן, וואלה תקופה מאוד יפה בחיים שלי, מאוד נהניתי לעבוד ועשיתי כסף יפה ביחס לשעות עבודה, שלא היה ניתן לעשות בעבודה ״רגילה״. אפשר כמובן להיות מלצר/ברמן בשכר יחסית נמוך, או לתת 100+ לשעה בדאנס ברים (לא מכיר את המצב היום, מאמין שמלצר גבר בדאנס בר פחות הולך).
בלי קשר לשכר השעתי, זה לחלוטין עניין של חוויה. שאתה עובד במקום בילוי, אתה עובד עם אנשים שמחים (לרוב) לפעמים שותים (תלוי במקום) והחיבור עם הצוות הוא מאוד טוב. סיימתי לעבוד בזאפה הרצליה לפני 6 שנים, עד היום אני בקשר עם הצוות (רובו) שחלק מהברמנים סיימו לעבוד כמה שנים לפני. היינו יושבים / יוצאים אחרי המשמרת, חלק היו מעשנים ג׳וינטים, היה ממש כיף ברמה שביקרתי בארץ ועשינו מפגש, ממש רצינו לבקש מהמנהל לעבוד משמרת בשביל הכיף (אף אחד מאיתנו כבר לא עובד שם...).
באמת התקופה הכי כיפית בחיים שלי מבחינת עבודה, מאוד מתגעגע ואף שקלתי הרבה פעמים לעבוד פה (אוסטרליה) בתור ברמן במשרה חלקית בסופ״שים, שאני כותב את זה עכשיו, אני באמת שוקל את זה. כמובן שאתה רווק זה בכלל מכניס עוד עניין וכיף (לא רווק עכשיו).
אם מעניין אותך, אני יכול לקשר אותך לזאפה הרצליה, מאמין שעכשיו שסגור אין שום עבודה, אבל אולי בשלב יותר מאוחר. מקום כיף בטירוף לעבוד, במיוחד אם אתה אוהב מוזיקה.
עכשיו לאחר שהשתפכתי על כל הדברים הטובים של חיי הלילה, קצת דברים שליליים שחשוב לקחת בחשבון:
- רוב השכר זה טיפים, לטוב ולרע. זה שכר שעתי גבוה ובדר״כ לא משלמים עליו מס, אבל אתה לא מקבל על זה פנסיה (עכשיו לא בעיה, אבל אם תעבוד 10 שנים, זה כן)
- תנאי העסקה מפוקפקים מאוד. יצא לי לעבוד בכל מגוון מקומות הבילוי, ממסעדה עד לדאנס בר, במקרים הגרועים אתה יכול לצפות ל: לחכות בישיבה שעה-שעתיים עד שהמנהל יחליט שהגיע הזמן להתחיל לעבוד (ללא תשלום), לבוא לעבוד לשעה-שעתיים וללכת הביתה, לבוא לסטנד ביי וללכת הביתה, תשלום שכר בסיסי שמגיע מהטיפים, ימי מחלה / חופשה שלא ממש קשורים למה שעבדת, לבוא לישיבות צוות ללא תשלום, ביטול משמרות מהרגע להרגע וכו׳ וכו׳. ככה שעובדים במקום יותר מסודר ככה זה פחות רלוונטי, אבל זה בחיים לא יהיה כמו מקום עבודה ״רגיל״
- בגלל שזה מהנה, יש אנשים שנשארים לעבוד עד גיל מאוד מאוחר. ידידה שלי עבדה כמעט עד גיל 40 ונהנתה מכל רגע, אבל זה יכול לתקוע אותך בחיים אם אתה לא עם היד על הדופק.
- הרבה אנשים מבזבזים המון כסף על יציאות בגלל שהרבה פעמים באים לעבוד ויוצאים אחר כך, או שיש לך מזומן טיפים וזה ״קל לבזבז״.
עבדו שם בני 21 אני מאמין, אני התחלתי לעבוד שם בגיל 22. מהנסיון שלי (לא עבדתי כברמן 6 שנים) בדאנס ברים יש חשיבות עליונה למראה, יותר לנשים אבל גם גברים יחסית. עבדו איתי הרבה נמוכים מנגד. זה לא המראה, זה הגישה והבטחון העצמי בעיקר. לגבי מסעדות ומקומות כאלה זה ממש לא קריטי כל עוד אתה מדוגם (לא נראה כאילו בעטו אותך מהמיטה) רושם ראשוני עושה הבדל. שלח לי הודעה מתי שההגבלות יסתיימו ואבדוק עם המנהל שם אם צריך.נשמע ממש כיף בדיוק כמו שהייתי רוצה, אני גם בהרצליה אז זה יכול להיות מעולה אבל אני יודע שהזאפה זה יותר בוגרים, חייל משוחרר טרי בן 21 יתאים לשם?
עוד חשש שיש לי בנוגע לעבודה בחיי הלילה זה שכולם שם כוסיות וחתיכים ברוב המקרים בוא נודה באמת, עכשיו אני לא אחד כזה מודה וגם מבחינה פיזית אני נמוך, זה יכול לבוא לרעתי או שאין קשר למראה? כי לדעתי כן יש קשר בחיי הלילה
תודה רבה אחי!עבדו שם בני 21 אני מאמין, אני התחלתי לעבוד שם בגיל 22. מהנסיון שלי (לא עבדתי כברמן 6 שנים) בדאנס ברים יש חשיבות עליונה למראה, יותר לנשים אבל גם גברים יחסית. עבדו איתי הרבה נמוכים מנגד. זה לא המראה, זה הגישה והבטחון העצמי בעיקר. לגבי מסעדות ומקומות כאלה זה ממש לא קריטי כל עוד אתה מדוגם (לא נראה כאילו בעטו אותך מהמיטה) רושם ראשוני עושה הבדל. שלח לי הודעה מתי שההגבלות יסתיימו ואבדוק עם המנהל שם אם צריך.
יש חשיבות למראה, אבל הרבה יותר לביטחון והגישה.תודה רבה אחי!
מה שכן לא הבנתי אם יש חשיבות אז למראה או אין? הזאפה כאילו זה לא דאנס בר? בבר רגיל יש פחות חשיבות? לדעתך איפה עדיף לעבוד בדאנס בר או בר ישיבה רגיל?
תראה אבל אני לא מדבר בקטע של להתחיל עם בנות, אלא נטו האם הקבלה לעבודה היא על סמך מראה? כמו שלא יקחו כונפה להיות מארחת לא משנה איזו שפת גוף תהיה לה. האם בעצם אצל גברים גם צריך להיות "חתיך" כמו שהמלצריות צריכות ברובן להיות "כוסיות"?יש חשיבות למראה, אבל הרבה יותר לביטחון והגישה.
שפת גוף = המפתח.
אני מכיר כמה אנשים שהם חתיכים+ ואין להם מושג איך לגשת לבנות בכלל, לעומת גברים שנראים סביר אבל עם עם ים ביטחון עצמי וים בחורות מסביב.
בכללי, גישה טובה לחיים זה המפתח.
אין לי תשובה ודאית להגיד לך, אבל בגדול - כן.תראה אבל אני לא מדבר בקטע של להתחיל עם בנות, אלא נטו האם הקבלה לעבודה היא על סמך מראה? כמו שלא יקחו כונפה להיות מארחת לא משנה איזו שפת גוף תהיה לה. האם בעצם אצל גברים גם צריך להיות "חתיך" כמו שהמלצריות צריכות ברובן להיות "כוסיות"?
תראה אבל אני לא מדבר בקטע של להתחיל עם בנות, אלא נטו האם הקבלה לעבודה היא על סמך מראה? כמו שלא יקחו כונפה להיות מארחת לא משנה איזו שפת גוף תהיה לה. האם בעצם אצל גברים גם צריך להיות "חתיך" כמו שהמלצריות צריכות ברובן להיות "כוסיות"?
בדיוק. עבדו איתי בזאפה אנשים מכל מגוון הצורות והצבעים. אלא אם יש משהו ממש קיצוני, לא מאמין שתהיה בעיה.זה מאוד תלוי בקהל יעד שמקום הבילוי מכוון אליו,לבתי קפה למשפחות וכאלו כל עוד אתה נראה בסדר אין שום בעיה. למועדונים מסוגים כאלו ואחרים שנוצרו על בסיס של מקום לרווקים ולרווקות למצוא בן/בת זוג, כנראה שכן תהיה חשיבות למראה טוב אצל העובדים.
הזכרת כאן את הדוגמא של מאחרת, אתה צודק.
אני די בטוח שזה מוכח שגברים רואים אישה יפה בכניסה למסעדה הם יעדיפו מסעדה זאת בהשוואה למסעדה ללא מארח/מארח גבר/מארחת לא ״מושכת״
(כמובן יש עוד קריטריונים נוספים... אוכל, מחיר וכו׳ אבל לצורך השיקול הזה)
כמה שזה נשמע מחפיץ, חשוך וכו׳ זה נכון. כך גם בפרסומות,משתמשים תמיד באנשים ״שעוברים מסך״
הצד החיובי הוא שאתה, כמלצר לא מוכרח להראות טוב אלא סביר על מנת להתקבל למסעדה נרמאלית.. כמובן לא להיראות פריק, בר מכוון כבר לקהל יעד שונה וזה סיפור אחר.
הסתייגות:כותב מהיגיון בלבד, לא למדתי את התחום או משהו כזה