הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אתגר לכל החזקים

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
ולכל הפסאודו-חזקים:

http://www.70sbig.com/?p=1689

בקצרה:
1. מקסימום חזרות בסקוואט עם משקל 100 קילו (225 פאונד), מנוחה.
2. מקסימום חזרות בבנץ' עם 100 קילו, מנוחה.
3. מקסימום חזרות בדדליפט עם, נחשתם נכון, 100 קילו. בסיום יש לאכול חצי קילו המבורגר ושייק וניל.

עידן: בעיקרון, לך יצרו קטגוריה נפרדת שבה עובדים עם 315 פאונד, אבל שאל את AC עם איזה משקל הוא יעבוד.

שלד: לך יש את קטגורית הנשים 🤪

בקרוספיט הרצליה אין עדיין ספה לבנץ', אז אני אעשה פרס, רק כדי לנסות את כוחי.

פרסמו תוצאות. יהיה מעניין!

• פותח/ת השרשור
זה לא היה הכיוון שלו מלכתילה?

הכיוון של מי?

זה פורסם באתר 70sBig, חשבתי שיהיה נחמד אם חברי הפורום ינסו את כוחם.

זה קטן עליך? לא מאתגר בשבילך? אל תעשה. אני פשוט לא מבין איך זה קשור לקרוספיט.

גם באתגרים שמותאמים בשבילם הם מפחדים.
אבל עזוב, אם תתחרה נגדם במתח ברפיז וריצה של 30 קילומטר אתה תפסיד.

איפה פה ההתאמה לקרוספיט? יש פה שלושה תרגילי כוח קלאסיים: סקוואט, דדליפט ובנץ'.
רצית עוד הזדמנות לנגח את הקרוספיט ומצאת, רק חבל שזה לא קשור.

אגב, שיהיה ברור: לא אכפת לי מה אתם חושבים על קרוספיט. מפריע לי שפתחתי אשכול בנושא מסויים ואתם מסיטים את הדיון להתנגחות בקרוספיט. מה הקטע?

נערך לאחרונה:
יאללה אני מציע סולחה אצל רן, ה2 עם התוצאה הכי נמוכה משלמים על הבשר לאחרי האימון.
מוזמנים: המטבחון, קרוספיט הרצליה.

הכיוון של מי?

זה פורסם באתר 70sBig, חשבתי שיהיה נחמד אם חברי הפורום ינסו את כוחם.

זה קטן עליך? לא מאתגר בשבילך? אל תעשה. אני פשוט לא מבין איך זה קשור לקרוספיט.

איפה פה ההתאמה לקרוספיט? יש פה שלושה תרגילי כוח קלאסיים: סקוואט, דדליפט ובנץ'.
רצית עוד הזדמנות לנגח את הקרוספיט ומצאת, רק חבל שזה לא קשור.

אגב, שיהיה ברור: לא אכפת לי מה אתם חושבים על קרוספיט. מפריע לי שפתחתי אשכול בנושא מסויים ואתם מסיטים את הדיון להתנגחות בקרוספיט. מה הקטע?

אלון, בלי בכי בבקשה. זה לא חלק מה modal domains. בוא נבין את השתלשלות האירועים רגע.
אתה פותח אתגר בפורום, שנראה כמו אימון קרוספיט טיפוסי (ולא, זה לא מבחן כוח. אם זה מה שאתה חושב, אתה טועה). אני טוען שאפילו שזה אימון קרוספיט, הקרוספיטרים יהיו גרועים בזה (לא דובר כאן על קרוספיט הרצליה במיוחד, אז בלי בכי).
אתה מזמין אותי לעשות את האתגר. אני מציב את התנאים שלי, ואתה נעלב בשם כל קרוספיט הרצליה על זה שאתם לא מוכנים לכל דבר בחיים, אלא אם כן, הדבר תוכנן בהתאמה אליכם.
זה הקטע.

יאללה אני מציע סולחה אצל רן, ה2 עם התוצאה הכי נמוכה משלמים על הבשר לאחרי האימון.
מוזמנים: המטבחון, קרוספיט הרצליה.

האמת שאין לי בעיה להגיע בכיף .תמיד שמח לפגוש חבר'ה חדשים .מה שכן המשקלים שלי לא מתקרבים לשלכם ורוב הסיכויים שאני לא אהיה בין הראשנים (מקבלים הנחה על גיל ? :().

בקשר לתשלום דחילק אני די מרושש מגל הקניות פה בפורום .אני אשמח לשלם את חלקי במנגל כמובן אבל אין אפשרות להתחייב על התערבות שתגזול אוכל מילדי LOL

זה בסדר תביא את כל קרוספיט הרצליה אני בטוח שנמצא 2 אחרים שיעשו פחות ממך 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית