עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי במסת שריר וכמה החולצות צמודות:sarcastic:איך תראה מסיבי יותר אם אתה שוקל פחות?
אתה תראה חטוב יותר, תהיה יותר הגדרה לשרירים . בתכלס אתה תראה טוב יותר ללא חולצה.
אם לזה אתה מתכוון, אז כן, אתה תראה יותר שרירי, אבל אתה כן תראה קטן יותר עם חולצה
הבנתיאיך תראה מסיבי יותר אם אתה שוקל פחות?
אתה תראה חטוב יותר, תהיה יותר הגדרה לשרירים . בתכלס אתה תראה טוב יותר ללא חולצה.
אם לזה אתה מתכוון, אז כן, אתה תראה יותר שרירי, אבל אתה כן תראה קטן יותר עם חולצה
הבנתי
הבעיה שלי היא שאני רוצה לצבור עןד טיפה מסה ובגלל זה אני כניראה לא יסיים חיטוב בקיץ אלא יותר בסופו ואני כאילו עדיין מרגיש קצת קטן לא יודע להסביר את זה אולי בגלל שאני לא גבוה כל כך(1.75)
כשאני בלי חולצה רואים שיש לי קצת מסה אבל עם אני עם אני מרגיש לא כל כך רחב וכל זה
העלתי פה תמונה לפני כחודש ואמרו לי תמשיך עוד קצת במסה 2-3 קילו ככה ותעשה חיטובלמה שלא תסיים חיטוב בקיץ? חיטוב של חודשיים זה מספיק אלא אם כן אתה במצב חמור.
וגם אני עם חולצה מרגיש קצת קטן, זה הגיוני לגמרי.
העלתי פה תמונה לפני כחודש ואמרו לי תמשיך עוד קצת במסה 2-3 קילו ככה ותעשה חיטוב
התמונות עדיין קיימות לדעתי
כן זאת לא השאלהעכשיו ראיתי, אין שום בעיה לחטב אותך גם בפחות מחודשיים.
כן זאת לא השאלה
השאלה שלי אם יש לי בעיה להתחיל חיטוב? פשוט לא רוצה מסה בקיץ אבל אולי זה מוקדם לי מדי.
אם אני יעשה חיטוב יהיו תוצאות טובות לדעתך?
ביחס אליי אם יהיה הבדל משמעותי? אז מתי כן לעשות חיטוב?יהיו תוצאות טובות ביחס למה? אישית לא הייתי עושה עכשיו חיטוב.
כל אחד וההעדפה אישית שלו.
אני עכשיו עושה מסה אחרי שבחיטוב שלי הגעתי ל74.8 היום המשקל שלי עומד על 79.4 ובמגמת עלייה. 😋🍴
לא אחטב לפני 82 ק"ג, מאמין שאעצור בסביבות ה83-85 ק"ג.
ביחס אליי אם יהיה הבדל משמעותי? אז מתי כן לעשות חיטוב?
זה הולך להיות פעם ראשונה ואני לא מבין בזהשוב, בחירה שלך אחי.
אני למשל בחיטוב שלי התחלתי מ78.6 בערך וסיימתי 74.8 הפעם חשבתי שאני רוצה להיראות טיפה יותר גדול בפיק של החיטוב.
הפעם החלטתי להתחיל לחטב רק בסביבות 82 ק"ג כדי להגיע לפיק באיזור ה76-77 ק"ג.
אתה גבוה ממני באיזה 8 סמאני 1.83 בערך,
אתה לדעתי כרגע על סביבות 13%-14% אבל קשה מאוד לשערך ככה.
המס' לא רלוונטי מה שמשנה זה המראה שלך.
אתה גבוה ממני באיזה 8 סמ
72 קילו זה 3 קילו מתחת לגובה שלי
למרות שמשקל לא באמת אמור להיות רלוונטי אלא המראה בכלל זה לא מייחס לזה חשיבות רבה
שמע בתמונה אני 69 קילו בערך וכרגע 71 אם
מסה עד 73 ואז חיטוב אני יכול להספיק?
והמשקל לא רלוונטי כי בא.ש שהייתי ב74.8 אני בספק אם תגיע, עשיתי הכנה לתחרות.
תגיד עבדת עם ליווי של מישהו? אשמח לשמוע של מי אם כן