עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התשובה אחיכן מה הבעיה 2 ק"ג זה בקטנה.
מ73 תחטב לסביבות 69-68 ואמור להיראות פצצה.
והמשקל לא רלוונטי כי בא.ש שהייתי ב74.8 אני בספק אם תגיע, עשיתי הכנה לתחרות.
תודה על התשובה אחי
וחס וחלילה לא ניסיתי להשוות בינינו אפילו לא חשבתי על זה
לא מחפש גוף לתחרות עכשיו רוצה פשוט שיהיה גוף שהוא בולט ויפה מה שניקרא אם הבנת
לרוב תרצה להיות חטוב בקיץ כי חלק מלפתח גוף זה גם ״להשוויץ בו״, תמיד כיף לקבל מחמאות ואם תלך עם קפוצ׳ון של פוקס אף פעם לא יעריכו את רמת החיטוב שאתה נמצא בה.מה זה משנה באיזו עונה בשנה עושים את החיטוב?
אני יגיד לך תאמת לא באמת אכפת לי איך אנשים יראו תגוף שלי בטח תחשוב שאני שקרן אבל אכפת לי שרני יסתכל במראה ויהיה מבסוט אני עושה את זה רק בשביל עצמי ודי שלא יהיה לי גוף כמו 99% מהאנשים בערך שנמצאים בים סתם דוגמא אלא שונהזה ממש לא בקטע מתנשא שלא תבין לא נכון זה בקטע שאתה לא צריך להגיע למצב כזה ביום יום, סתם התעללות.
לרוב תרצה להיות חטוב בקיץ כי חלק מלפתח גוף זה גם ״להשוויץ בו״, תמיד כיף לקבל מחמאות ואם תלך עם קפוצ׳ון של פוקס אף פעם לא יעריכו את רמת החיטוב שאתה נמצא בה.
לפי דעתי בסרטון הוא נותן זווית מעניינת על העניין הזה
אותי תמיד מפתיע התמונה הזו:
צפה בקובץ המצורף 55127
כמובן שהתמונה השמאלית בזווית הרבה יותר טובה ואולי גם תאורה קצת שונה והוא יותר מגולח אבל הוא נראה הרבה יותר גדול על 20 פאונד פחות. אבל עם חולצה ככל הנראה הוא יראה יותר גדול בתמונה הימנית מאשר השמאלית.
ברור, כל אחד והframe שלו עם יתרונותיה וחסרונותיה. גם alphadestiny די נמוך ועוד כשהוא בbear mode הוא נראה מאסיבי בטירוף.גף הוא דוגמא לאנשים נמוכים, הוא איזה 165 סנטימטר. כשאתה 165 זה בדרך כלל ייתרון, המבנה קטן וכל שריר זה בומבה.
כשאתה גבוה, זה בדרך כלל חיסרון. הנפח נעלם (במיוחד אם אתה טבעי)
תחשוב ש10 קילו פחות לגף, על 165 סנטימטר, ו10 קילו פחות על 185 סנטימטר, זה עולם אחר.