הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם בסוף חיטוב ניראים יותר גדולים?

• פותח/ת השרשור
כן מה הבעיה 2 ק"ג זה בקטנה.

מ73 תחטב לסביבות 69-68 ואמור להיראות פצצה.

והמשקל לא רלוונטי כי בא.ש שהייתי ב74.8 אני בספק אם תגיע, עשיתי הכנה לתחרות.
תודה על התשובה אחי
וחס וחלילה לא ניסיתי להשוות בינינו אפילו לא חשבתי על זה
לא מחפש גוף לתחרות עכשיו רוצה פשוט שיהיה גוף שהוא בולט ויפה מה שניקרא אם הבנת

תודה על התשובה אחי
וחס וחלילה לא ניסיתי להשוות בינינו אפילו לא חשבתי על זה
לא מחפש גוף לתחרות עכשיו רוצה פשוט שיהיה גוף שהוא בולט ויפה מה שניקרא אם הבנת

זה ממש לא בקטע מתנשא שלא תבין לא נכון זה בקטע שאתה לא צריך להגיע למצב כזה ביום יום, סתם התעללות.
מה זה משנה באיזו עונה בשנה עושים את החיטוב?
לרוב תרצה להיות חטוב בקיץ כי חלק מלפתח גוף זה גם ״להשוויץ בו״, תמיד כיף לקבל מחמאות ואם תלך עם קפוצ׳ון של פוקס אף פעם לא יעריכו את רמת החיטוב שאתה נמצא בה.

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא בקטע מתנשא שלא תבין לא נכון זה בקטע שאתה לא צריך להגיע למצב כזה ביום יום, סתם התעללות.

לרוב תרצה להיות חטוב בקיץ כי חלק מלפתח גוף זה גם ״להשוויץ בו״, תמיד כיף לקבל מחמאות ואם תלך עם קפוצ׳ון של פוקס אף פעם לא יעריכו את רמת החיטוב שאתה נמצא בה.
אני יגיד לך תאמת לא באמת אכפת לי איך אנשים יראו תגוף שלי בטח תחשוב שאני שקרן אבל אכפת לי שרני יסתכל במראה ויהיה מבסוט אני עושה את זה רק בשביל עצמי ודי שלא יהיה לי גוף כמו 99% מהאנשים בערך שנמצאים בים סתם דוגמא אלא שונה
וכן המטרה שלי לא להתעלל בגוף שלי ולהדיע לאיזה 6% שומן אני בסך הכל רוצה להיראות אתלטי כזה...

לפי דעתי בסרטון הוא נותן זווית מעניינת על העניין הזה

אותי תמיד מפתיע התמונה הזו:
jeff.jpg

כמובן שהתמונה השמאלית בזווית הרבה יותר טובה ואולי גם תאורה קצת שונה והוא יותר מגולח אבל הוא נראה הרבה יותר גדול על 20 פאונד פחות. אבל עם חולצה ככל הנראה הוא יראה יותר גדול בתמונה הימנית מאשר השמאלית.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי בסרטון הוא נותן זווית מעניינת על העניין הזה

אותי תמיד מפתיע התמונה הזו:
צפה בקובץ המצורף 55127

כמובן שהתמונה השמאלית בזווית הרבה יותר טובה ואולי גם תאורה קצת שונה והוא יותר מגולח אבל הוא נראה הרבה יותר גדול על 20 פאונד פחות. אבל עם חולצה ככל הנראה הוא יראה יותר גדול בתמונה הימנית מאשר השמאלית.

תאמת שלדעתי בתמונה השמאלית הוא ניראה יןתר גדול אבל ברור שבימנית הרבה יותר שרירי

כמו שאמרו, חטובים נראים יותר טוב בלי בגדים. אם במאסה הגזמת ויש כרס, כמובן שאם זה בולט בחולצה זה משפיע לרעה. אני זוכר חבר שלי שהיה בחור רגיל בחדר כושר, הראה לי תמונה של אחד המתאמנים במכון בלי חולצה ואמר שהוא רוצה להיות כמוהו. המתאמן היה מאוד חטוב ונראה מעולה (יחסית) בתמונה בלי חולצה, עם תאורה טובה. אבל במציאות שראיתי אותו עם בגדים, הוא נראה כמו תלמיד תיכון ממוצע, בלי שום מאסה נראית לעין. אז הכל בפרופורציה.

אני עד עכשיו בהתלבטות מה אני מעדיף, חטוב ולהיראות טוב בלי חולצה או BEAR MODE ולהיראות יותר מסיבי, כנראה באמת שהאידיאל זה חטוב בחודשי הקיץ כשאתה עם גופיה והרבה בים כשעם גופיה כן רואים וBEAR MODE בחורף. החיסרון אצלי הוא שבמסה אבל אני משמין (וגם אחרי זה יורד) ראשון בפנים ונראה יותר שמן ממה שאני באמת עם פנים נפוחות ואז בעצם זה או פרצוף שמן אבל להיראות מסיבי, או פרצוף רזה אבל קטן, ואני באמת לא יודע להחליט

גף הוא דוגמא לאנשים נמוכים, הוא איזה 165 סנטימטר. כשאתה 165 זה בדרך כלל ייתרון, המבנה קטן וכל שריר זה בומבה.
כשאתה גבוה, זה בדרך כלל חיסרון. הנפח נעלם (במיוחד אם אתה טבעי)

תחשוב ש10 קילו פחות לגף, על 165 סנטימטר, ו10 קילו פחות על 185 סנטימטר, זה עולם אחר.

גף הוא דוגמא לאנשים נמוכים, הוא איזה 165 סנטימטר. כשאתה 165 זה בדרך כלל ייתרון, המבנה קטן וכל שריר זה בומבה.
כשאתה גבוה, זה בדרך כלל חיסרון. הנפח נעלם (במיוחד אם אתה טבעי)

תחשוב ש10 קילו פחות לגף, על 165 סנטימטר, ו10 קילו פחות על 185 סנטימטר, זה עולם אחר.
ברור, כל אחד והframe שלו עם יתרונותיה וחסרונותיה. גם alphadestiny די נמוך ועוד כשהוא בbear mode הוא נראה מאסיבי בטירוף.

אם אוכלים כמו שצריך ועם היד על הדופק בעודף הקלורי, אפשר למזער את העליה בשומן. צריך למצוא איזור. קצת מצחיק לתת לאחוזי שומן שמות כמו ״מצב דוב״.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית