הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט אננתת

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
שלום לכולם,מתחיל שבוע הבא סייקל ומתלבט לגבי המינונים...לבחור שאף פעם לא נגע בחומרים מה דעתכם עדיף? 500 מג שבועי טסט הכוונה ל250 מג הזרקה פעמיים בשבוע או שאוכל להסתפק ב250 מג שבועי ולהזריק 125 מג פעמיים בשבוע?
שאלה נוספת,למיטב הבנתי מקריאה בפורום מה שצריך מבחינת ההזרקה זה מחט 23g להזרקה ולשאיבה 21g האם הבנתי נכון או שיש משהו אחר שעדיף? תודה

מחט ירוקה לשאיבה מחט כחולה להזרקה, שים לב כל פעם להשתמש במחטים ומזרק חדש כן? נטו סטריאליות
לדעתי אחלה מינון 500 מ״ג אנתת
תדאג שיהיה לך את החומרים לפיסיטי בצד לפני שאתה מתחיל כדי שלא תידפק בסוף הסייקל במקרה ולא תצליח להשיג בזמן ! חשוב

אם תזריק 250 מג שבועי מה עשית בזה? הטסט החיצוני שיזרום לך בדם יהיה רק טיפה יותר גבוהה מהטבעי ככה שהתוצאות שתקבל מינימליות ואתה עדיין תקבל פחות או יותר אותן תופעות לוואי. אם אתה כבר מתעסק עם מזרק לפחות 400 מג שבועי

• פותח/ת השרשור
מחט ירוקה לשאיבה מחט כחולה להזרקה, שים לב כל פעם להשתמש במחטים ומזרק חדש כן? נטו סטריאליות
לדעתי אחלה מינון 500 מ״ג אנתת
תדאג שיהיה לך את החומרים לפיסיטי בצד לפני שאתה מתחיל כדי שלא תידפק בסוף הסייקל במקרה ולא תצליח להשיג בזמן ! חשוב
ואיזה מזרק אני צריך? סטנדרטי כאילו או משהו מיוחד מה לבקש בדיוק מבית המרקחת? להגיד מזרק ומחט כחולה וירוקה? וכמה יחידות ממליצים לקנות ? הסייקל יימשך 10 שבועות.
אני שואב ומזריק עם 22 ברגל, תמצא בסוף מה נוח לך.
(בכתף 25)

ותתן 500. מיותר לגמרי 250,זה רק טיפה יותר מtrt
אוקי אחרי קריאה נוספת באמת אני רואה מיותר 250 אז אעשה 500 שבועי כולל 2 זריקות 250 בשבוע. פרוזן אתה בחור מבין עניין אז אשמח למענה גם על השאלה הנוספת ששאלתי את תומר תודה

אוקי אחרי קריאה נוספת באמת אני רואה מיותר 250 אז אעשה 500 שבועי כולל 2 זריקות 250 בשבוע. פרוזן אתה בחור מבין עניין אז אשמח למענה גם על השאלה הנוספת ששאלתי את תומר תודה
מבחינת כמות מזרקים ומחטים זה שטויות,אתה מביא מבית מרקחת (עדיף בנפרד ולא מחט מחוברת למזרק) מאה יחידות בפחות מ50שח.
עזוב צבעים,תדבר בגודל
כתומה 25
אפורה 22
כחולה 23
ירוקה 21

ואיזה מזרק אני צריך? סטנדרטי כאילו או משהו מיוחד מה לבקש בדיוק מבית המרקחת? להגיד מזרק ומחט כחולה וירוקה? וכמה יחידות ממליצים לקנות ? הסייקל יימשך 10 שבועות.

בסופר פארם נגיד, ימכרו לך 4 יחידות לקנייה (זה מוגבל)
אבל כן, אתה פשוט מגיע לבית מרקחת, מבקש מחט ירוקה לשאיבה, מחט כחולה להזרקה ומזרק (אני אישית משתמש במזרק 2.5ml), וכמובן להצטייד בפדים אלכוהולים, לחטא את האיזור לפני ואחרי ההזרקה עם מגבון חדש בכל פעם וגם לחטא את הגומי שיש בויאל לאחר השאיבה.

קניתי מאה מחטים,על מה אתה מדבר לעזאזל
לא יודע מה להגיד לך חחחח, אצלי בסניף של הסופר פארם במחלקה של הבית מרקחת יש שלט מפורש שכתוב בו ״לקוח יקר, המכירה מוגבלת ל4 מוצרים לכל לקוח״, ואפילו כשניסיתי לקנות יותר מ4, פשוט הגבילו אותי ל4:stop-26:

• פותח/ת השרשור
בסופר פארם נגיד, ימכרו לך 4 יחידות לקנייה (זה מוגבל)
אבל כן, אתה פשוט מגיע לבית מרקחת, מבקש מחט ירוקה לשאיבה, מחט כחולה להזרקה ומזרק (אני אישית משתמש במזרק 2.5ml), וכמובן להצטייד בפדים אלכוהולים, לחטא את האיזור לפני ואחרי ההזרקה עם מגבון חדש בכל פעם וגם לחטא את הגומי שיש בויאל לאחר השאיבה.
מה המידות של הירוק והכחול?

תשמע אזולאי אתה בחור טוב ,לרוב אני שונא אנשים אבל לאור העובדה שאתה כבר למעלה משנה מתעניין בתחום,בודק וקורא ושואל שאלות אני אוסיף לפה ציטוטים חשובים בנושא pct שכדאי לך לדעת.
לא משנה מה תבחר לעשות בpct.. נולבדקס חייב להיות חלק מזה,זה הדבר הכי קריטי בשיקום שלך

קודם כל נולבדקס זה לא AI.
AI - aromatase inhibitor

נולבדקס הוא serm
Selective estrogen receptor modulator

נולבדקס במקור זה תרופה לטיפול בסרטן השד אצל נשים, שמתפשט בגלל היקלטות לאסטרוגן.

נולבדקס(טמוקסיפן) בעצם חוסם את ההיקשרות של אסטרוגן לתאים ורקמות בחזה
אין צורך לשימוש בו במהלך סייקל . אלא רק בpct

השאר שציינת הם באמת AI
שארומסין הוא החלש מביניהם ולטרוזול החזק(בפער גדול)
מינון בינוני של לטרו,ישמיד באיזור ה97% מהאסטרוגן בגוף. לא מומלץ לשימוש במהלך הסייקל כai אלא רק כתרופת חירום או כ"בום" ראשוני לגוף שמתחיל תסמינים של ג'ינו.

ארימידקס נמצא באמצע והוא האופציה המועדפת,אפשר גם להריץ אותו די בבטחה לאורך כל הסייקל,מומלץ חצי כדור כל 3 ימים. כמובן שתשנה את זה לפי התופעות לוואי,אולי בכלל לא תצטרך.
ארימידקס(אנסטרוזול) מגיע במינון של 1מג לכדור. הוא לא זול כלכך אבל בהחלט האופציה המועדפת.

חבר'ה יש פה בלאגן נוראי בכל מה שקשור לpct.

קודם כל נתחיל משני מחקרים על טמוקסיפן
Hormonal effects of an antiestrogen, tamoxifen, in normal and oligospermic men. - PubMed - NCBI

Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI

ככה,בלי להיכנס בכלל לבדיקות דם ואסטרוגן ואני לא יודע מה,טמוקסיפן יותר יעיל מכלומיד להעלאה של גונדוטרופינים,והחזרה של הציר לתפקוד ראוי.

לא מבין את כל ה"רק כלומיד" וכו'.
נולבדקס יותר יעיל לרוב מוחלט של מקרים.
האידיאל יהיה לשלב נולבה עם כלומיד.

מתי כלומיד יעיל?
כלומיד חוסם אסטרוגן בהיפופיזה.
ז"א שהוא מסמן למוח שאין אסטרוגן בגוף ולכן הגוף מתחייל לייצר אסטרוגן יחד עם טסטוסטרון.
זה מתאים למקרים שהאסטרדיול מאוד גבוה ויש צורך לסמן למוח שאין לנו אסטרוגן/אסטרדיול.
כי ברגע שיש לנו הרבה מזה,נוצרת תגובה שלילית ופגיעה בטסט.

נולבדקס סהכ תופס מקום של אסטרוגן ברקמות בחזה.
ניתן לדמיין את זה ככה,
האסטרוגן מגיע לרקמה שהוא רוצה להיקשר אליה ורואה שהמקום כבר תפוס.
מי תפס? נולבדקס
זה גורם לנו לאסטרוגן נמוך יותר בגוף,ותגובה חיובית על הטסטוסטרון.

קצת נתונים
Treatment of 9 patients with benign prostatic hyperplasia with 20 mg tamoxifen daily for 6 weeks resulted in a significant increase of LH (211%), FSH (215%), E2 (231%), total T (157%), free T (148%) and total DHT (148%) levels in blood
(מופיע באחד המחקרים למעלה)
עלייה משמעותית מאוד בכל המערך שחיוני לייצור טסט,שווה ערך ל150מ"ג כלומיד פחות או יותר.

לגבי כוריגון / פרגניל.
לא רלוונטי לרוב הסייקלים ולרוב המסייקלים.
בזבוז כסף.

אתה לא תמנע ציר מושבת.אם היית מונע השבתה לא היה צריך pct
לגבי אשכים מכווצים,נו אז מה? זה קריטי רק
אם אני מנסה להביא ילדים וזקוק לתפקוד זרע תקין

אני איתך במאה אחוז

• פותח/ת השרשור
תשמע אזולאי אתה בחור טוב ,לרוב אני שונא אנשים אבל לאור העובדה שאתה כבר למעלה משנה מתעניין בתחום,בודק וקורא ושואל שאלות אני אוסיף לפה ציטוטים חשובים בנושא pct שכדאי לך לדעת.
לא משנה מה תבחר לעשות בpct.. נולבדקס חייב להיות חלק מזה,זה הדבר הכי קריטי בשיקום שלך
תודה אח יקר

קניתי מאה מחטים,על מה אתה מדבר לעזאזל
בסופר פארם תמיד עושים בעיות. נכנסתי לבית מרקחת פרטי של ערבים בנצרת קניתי ארגז מזרקים ( מאה, אם אני לא טועה) ועוד ארגז מחטים בגרושים. זה היה לפני כמה שנים טובות , אבל אין על בתי מרקחת פרטיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית