הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי בגידה

בוודאי שאסור להרביץ לחף מפשע שעומד מולך חסר אונים ואינו יכול להתגונן! לא אגרופים ולא סטירות!

* אלא אם אתה רוצח אותו לאחר מכן, מבתר את גופתו לחתיכות קטנות, מצפה אותן בפירורי לחם, מטגן בשמן זית ואוכל בהנאה עם צ'יפס וקטשופ בצד.

היית צריך להחסיר את התיאור הגרפי, עשית אותי רעב.

קצת ברזלים ואתה כמו חדש, סך הכל שיעור לחיים.

יש כאן כשל לוגי חמור

אתה מבין שאתה ממן את תעשיית הבשר בכך שאתה קונה עופות ושאר הדברים הנחמדים הללו, כן? שחיטה כשרה לא כשרה
לפני שהתרנגולות או הפרות / לא משנה מה מגיעות אליך, הן עוברות יופי יופי של התעללות. אני ואתה חלק מהתעשייה שמתעללת בחיות, לא ניתן להכחשה.
ככה שאם אתה רוצה להוציא את זה אל מחוץ לנורמה, אל תממן את התעשייה ותהיה טבעוני, לא ככה? אתה אומר שאתה נגד התעללות בבעלי חיים
תוך כדי שאתה זורק כספים בסופר על עוף או לא יודע מה שקשור לתעשיית הבשר? אבסורד

ובהמשך לא ישיר אליך:

אגב התעללות בבעלי חיים. אם אנשים יראו מישהו מתעלל בחתול / כלב חמוד וחסר ישע ברחוב או מצידי חיה של אותו אדם, הם יגידו שזה הדבר הכי נוראי בעולם ומי הפסיכופת שמסוגל לעשות כזה דבר. 20 דקות לאחר מכן הם אוכלים בפה פתוח מלא ברוק חיה שעברה התעללות מאסיבית בתאים קטנטנים מלאים בחרא. וכל זה בשביל טובת הטעם האישי שלהם בפה. אנשים מסוגלים לומר דברים כאלו עם שניצל בפה!

אני באמת לא מבין אנשים שמביעים דעה נגד התעללות בבעלי חיים ובאותה נשימה הם ממנים בכספם את תעשיית הבשר. אם זה לטובת הטעם אז זה בסדר? ואם בא לי לאכול בן אנוש, זה מותר? כי זה לטובת הטעם. או שכאן זה כבר מוגזם, ואם זה מוגזם, למה עם חיות זה בסדר כשאתה נגד התעללות.

אבל לא רוצה להרוס את הפריקה, זו פריקה על פריקה.
דבר אחד בטוח, ברזל לעולם לא יבגוד בך ותמיד יחכה לך:s29:

קצת ברזלים ואתה כמו חדש, סך הכל שיעור לחיים.

יש כאן כשל לוגי חמור

אתה מבין שאתה ממן את תעשיית הבשר בכך שאתה קונה עופות ושאר הדברים הנחמדים הללו, כן? שחיטה כשרה לא כשרה
לפני שהתרנגולות או הפרות / לא משנה מה מגיעות אליך, הן עוברות יופי יופי של התעללות. אני ואתה חלק מהתעשייה שמתעללת בחיות, לא ניתן להכחשה.
ככה שאם אתה רוצה להוציא את זה אל מחוץ לנורמה, אל תממן את התעשייה ותהיה טבעוני, לא ככה? אתה אומר שאתה נגד התעללות בבעלי חיים
תוך כדי שאתה זורק כספים בסופר על עוף או לא יודע מה שקשור לתעשיית הבשר? אבסורד

ובהמשך לא ישיר אליך:

אגב התעללות בבעלי חיים. אם אנשים יראו מישהו מתעלל בחתול / כלב חמוד וחסר ישע ברחוב או מצידי חיה של אותו אדם, הם יגידו שזה הדבר הכי נוראי בעולם ומי הפסיכופת שמסוגל לעשות כזה דבר. 20 דקות לאחר מכן הם אוכלים בפה פתוח מלא ברוק חיה שעברה התעללות מאסיבית בתאים קטנטנים מלאים בחרא. וכל זה בשביל טובת הטעם האישי שלהם בפה. אנשים מסוגלים לומר דברים כאלו עם שניצל בפה!

אני באמת לא מבין אנשים שמביעים דעה נגד התעללות בבעלי חיים ובאותה נשימה הם ממנים בכספם את תעשיית הבשר. אם זה לטובת הטעם אז זה בסדר? ואם בא לי לאכול בן אנוש, זה מותר? כי זה לטובת הטעם. או שכאן זה כבר מוגזם, ואם זה מוגזם, למה עם חיות זה בסדר כשאתה נגד התעללות.

אבל לא רוצה להרוס את הפריקה, זו פריקה על פריקה.

בתור אחד שהיה טבעוני(4 שנים)אין מה להכנס לדיון הזה פה.

היום כבר לא טבעוני,אבל לא צבוע עם עצמי.
יודע שאני גורם לדבר נוראי בתעשייה....היום אם תביא לי לשחוט כל דבר...פשוט לא אכפת לי.

תבקש בן אדם שסתם אוכל מהחיי לאכול בבית מטבחיים הוא יתפרפר לך במקום.

עברתי כמה וויכוחים פה בפורום.
נגמר בזה שאומרים שזה כשר.(וזה לא רבנים כבר אומרים שבשר בארץ לא כשר)

מי שאוכל בשר,שידע שפרות מתחשמלות נאנסות(וכן,זאת המילה...צריך לראות את זה במציאות בישביל להבין)
שגורסים אפרוחים ולנקבות חותכים את המקור בישביל שלא יפצעו אחת את השנייה.

ומסכים איתך לגמרי,מי שנגד התעללות ביצורים חיים ואוכל מהחיי לא יכל להגיד את המשפט מתנגד בהתעללות בבעלי חיים.

ואגב,כולנו מתעללים בסינים שאנחנו אוכלים אורז.
אבל זה כבר מורכב יותר.

אני לא יכול לשפוט סיפור רק מצד אחד
בשביל שזה יהיה הוגן תגיד לה לפתוח משתמש ולספר את הצד שלה

סוג אחר של התעללות? נניח מותר לי להתעלל בבן אדם חף מפשע ברחוב על ידי כך שאביא לו אגרופים לפנים, אבל סטירות אסור לי?
אפשר להמתין עם זה לצאת שבת, מסקרן אותי איך אפשר לשמור על העמדה הזו מבלי להישמע פסיכופת / צבוע / חסר היגיון.
תיקח לדוגמה את האינדיאנים. לא שהם היו אנשים שידועים ברחמנות הגדולה שלהם, אבל כן בקשר האדוק שלהם לטבע ולעולם החי סביבם.
הם כיבדו בעלי חיים ואפילו ראו בהם גיגולי נשמות של אנשי השבט שלהם.

אבל זה לא מנע מהם בשעת הצורך להרוג בעלי חיים (בצורה הכי מהירה שלהם) והלזין את הגוף שלהם מהבשר שלהם.

אנו חיים בעולם עם מעגל חיים ברור. ישנם בעלי חיים צמחוניים, אך ישנם בעלי חיים טורפים שחיים על בשר הבעלי חיים הצמחוניים, וזה הדרך היחידה והנכונה שלהם לחיות.
האריה אוכל בעלי חיים גם בלי להרוג אותם הרבה פעמים, תוך כדי שהם חיים, אולי יש סיבה מדעית למה הוא עושה את זה, אבל בסופו של דבר, אי אפשר להשוות להרוג בעל חי כדי לאכול אותו, ולהתעלל בו סתם או אפילו למטרת חיסכון כספי כלשהו.

אני לא רואה שום בעיה לאכול בעלי חיים, כמו שאני לא חושב שצריך למנוע מבעלי חיים לאכול אחד את השני. למרות שהאדם יכול להתקיים בלי להרוג, זה עדיין לא מחייב אותו להימנע מבשר.

גם בגלל היותי דתי, אני לא רואה בעיה לאכול בעלי חיים אם התורה התירה לי.

אבל יש נושא אחר, וזה נושא ההתעללות בבעלי חיים שקורה בכל מקום כמעט, אם זה פסיכופטים, או סתם עסקנים שמוכנים לדחוף כמות גדולה של בעלי חיים למקומות קטנים ומטונפים כדי לחסוך בהוצאות.

כמו שציינו מעלי, גם אכילת אורז או קניית מוצרים מסוימים כרוך בהתעללות של אנשים, אז כל אחד צריך להחליט בינו לבין עצמו מה הוא מוכן לעשות כדי למנוע התעללות.
אני לא מכיר אנשים שנמנעים ממוצרי חשמל בגלל ההתעללות שקורה בפיתוח שלהם.

אבל בעניין הבשר, אני רואה שבקלות אני יכול להימנע מבשר בקר, אז אני רק יאכל בשר בקר לעיתים מאוד רחוקות, ובתנאי שזה הובא לארץ קפוא, ולא הגיע חי בקופסא לארץ.

דגים זה גם בעל חי שאני לא חושב שסובל או מתעללים בו, ואני צורך הרבה מהם. ביצים ועוף הם המוצרים שאני צורך למרות הידעה שזה תומך כלכלית בגורמי הסבל בדרך כלל, אבל גם כאן, זה לא דבר שאני רואה שאצליח להתקיים בקלות בלעדיו. אני יודע שאפשר בלי, אבל לא תמיד בקלות.

בקיצור, מכיוון שאני לא רואה שום בעיה להרוג בעלי חיים כדי לאכול אותם, אני אוכל מהם. וכמו שאם ארצה לחיות חיים שלא מסיבים צער לאף בריה, יהיה קשה לחיות בעולם הזה. אני בוחר למזער כמה שאני יכול את התמיכה שלי בגורמי התעללות, היכן שאני יכול בקלות.

תיקח לדוגמה את האינדיאנים. לא שהם היו אנשים שידועים ברחמנות הגדולה שלהם, אבל כן בקשר האדוק שלהם לטבע ולעולם החי סביבם.

אבל זה לא מנע מהם בשעת הצורך להרוג בעלי חיים (בצורה הכי מהירה שלהם) והלזין את הגוף שלהם מהבשר שלהם.

אנו חיים בעולם עם מעגל חיים ברור. ישנם בעלי חיים צמחוניים, אך ישנם בעלי חיים טורפים שחיים על בשר הבעלי חיים הצמחוניים, וזה הדרך היחידה והנכונה שלהם לחיות.
האריה אוכל בעלי חיים גם בלי להרוג אותם הרבה פעמים, תוך כדי שהם חיים, אולי יש סיבה מדעית למה הוא עושה את זה, אבל בסופו של דבר, אי אפשר להשוות להרוג בעל חי כדי לאכול אותו, ולהתעלל בו סתם או אפילו למטרת חיסכון כספי כלשהו.

אני לא רואה שום בעיה לאכול בעלי חיים, כמו שאני לא חושב שצריך למנוע מבעלי חיים לאכול אחד את השני. למרות שהאדם יכול להתקיים בלי להרוג, זה עדיין לא מחייב אותו להימנע מבשר.

אבל יש נושא אחר, וזה נושא ההתעללות בבעלי חיים שקורה בכל מקום כמעט, אם זה פסיכופטים, או סתם עסקנים שמוכנים לדחוף כמות גדולה של בעלי חיים למקומות קטנים ומטונפים כדי לחסוך בהוצאות.

כמו שציינו מעלי, גם אכילת אורז או קניית מוצרים מסוימים כרוך בהתעללות של אנשים, אז כל אחד צריך להחליט בינו לבין עצמו מה הוא מוכן לעשות כדי למנוע התעללות.

אבל בעניין הבשר, אני רואה שבקלות אני יכול להימנע מבשר בקר, אז אני רק יאכל בשר בקר לעיתים מאוד רחוקות, ובתנאי שזה הובא לארץ קפוא, ולא הגיע חי בקופסא לארץ.

דגים זה גם בעל חי שאני לא חושב שסובל או מתעללים בו, ואני צורך הרבה מהם. ביצים ועוף הם המוצרים שאני צורך למרות הידעה שזה תומך כלכלית בגורמי הסבל בדרך כלל, אבל גם כאן, זה לא דבר שאני רואה שאצליח להתקיים בקלות בלעדיו. אני יודע שאפשר בלי, אבל לא תמיד בקלות.

בקיצור, מכיוון שאני לא רואה שום בעיה להרוג בעלי חיים כדי לאכול אותם, אני אוכל מהם. וכמו שאם ארצה לחיות חיים שלא מסיבים צער לאף בריה, יהיה קשה לחיות בעולם הזה. אני בוחר למזער כמה שאני יכול את התמיכה שלי בגורמי התעללות, היכן שאני יכול בקלות.

לגזור ולשמור

אתה לא רואה בעיה לאכול בעלי חיים תוך כדי שאתה קורא נגד ההתעללות בהם, זה צבוע. אני מבין איפה אתה רואה את ההבדל, עדיין צבוע.
לגבי היותך דתי, כן זה העניין של החוסר היגיון. זה לא נושא אחר זה אותו הנושא בדיוק, אתה מפריד אותו בכוחות עצמך. להתעלל בבעל חיים
נטו לשם ההתעללות זה יותר שחור מאשר להרוג אותו (בתנאים נוחים כלכלית = התעללות) בשביל האוכל בספקטרום המוסרי של רוב בני האדם.
לא סותר את העובדה שזה עדיין צבוע וחסר היגיון להגיד ''התורה מאשרת לי'' או ''יש נושא אחר'' אתה מבטל את מה שנוח לך לבטל.

''זה עדיין לא מחייב אותו להימנע מבשר'' שום דבר לא מחייב כי אין כזה חוק. אתה עושה את זה מבחירתך, מה שהופך אותך לצבוע.
כמו שאמרתי בהתחלה, אתה לא יכול לנסות להצדיק את עצמך מבלי להישמע צבוע וחסר היגיון, הכי נכון מצידך יהיה להודות שזה אבסורד
ולמרות זאת אתה עושה את זה, כי ככה זה יותר נוח.

אתה לא רואה בעיה לאכול בעלי חיים תוך כדי שאתה קורא נגד ההתעללות בהם, זה צבוע. אני מבין איפה אתה רואה את ההבדל, עדיין צבוע.
לגבי היותך דתי, כן זה העניין של החוסר היגיון. זה לא נושא אחר זה אותו הנושא בדיוק, אתה מפריד אותו בכוחות עצמך. להתעלל בבעל חיים
נטו לשם ההתעללות זה יותר שחור מאשר להרוג אותו (בתנאים נוחים כלכלית = התעללות) בשביל האוכל בספקטרום המוסרי של רוב בני האדם.
לא סותר את העובדה שזה עדיין צבוע וחסר היגיון להגיד ''התורה מאשרת לי'' או ''יש נושא אחר'' אתה מבטל את מה שנוח לך לבטל.

''זה עדיין לא מחייב אותו להימנע מבשר'' שום דבר לא מחייב כי אין כזה חוק. אתה עושה את זה מבחירתך, מה שהופך אותך לצבוע.
כמו שאמרתי בהתחלה, אתה לא יכול לנסות להצדיק את עצמך מבלי להישמע צבוע וחסר היגיון, הכי נכון מצידך יהיה להודות שזה אבסורד
ולמרות זאת אתה עושה את זה, כי ככה זה יותר נוח.
עזוב את היותי דתי, נגיד שאני אינדיאני.
אני מאמין בעולם החי כעולם עם תבונה ורגשות וגם גילגולי נשמות.
זה לא סותר שאני לא רואה בעיה לאכול מהם, אני גם רואה בעולם הצומח אינטלגנציה ורגשות. אם פעם גידלת צמחים אתה בוודאי יודע כמה הם מושפעים מהסביבה שלהם. קראתי על מגדלי צמחים מדהימים שמשמעים מוזיקה מסוימת בשביל גדילה יפה.

מי החליט שאם אתה רואה תבונה ורגש במשהו אתה לא יכול לאכול אותו?

אפילו קניבליזם זה דבר נפוץ בעולם החרקים, וחלק מעולם החי. זה אסור חוקית והלכתית, וכנראה שאני יכול למצוא עוד סיבות רבות שזה אסור, כמו הקשר שנשאר בין החי למת מאותו מין. גם כלב לא יאכל כלב אחר.

מי החליט שאם אתה רואה תבונה ורגש במשהו אתה לא יכול לאכול אותו?

יש דברים שעובדים ככה לפי החוק (כמו בני אדם) ויש מקומות ללא חוקים מוגדרים. תראה, לא אמרתי שאתה לא יכול לעשות את זה.
אמרתי שאם אתה עושה את זה, ואתה אומר שאתה נגד התעללות בבעלי חיים - אתה צבוע. אתה כל הזמן אומר לי שזה אפשרי
ואני לא אומר לך שזה לא אפשרי, אני אומר שזה אפשרי אבל זה צבוע. פחות מבין בקטע של הצמחים והמוזיקה (?)

לגבי הפסקה האחרונה, לא הבנתי איך היא קשורה.

יש דברים שעובדים ככה לפי החוק (כמו בני אדם) ויש מקומות ללא חוקים מוגדרים. תראה, לא אמרתי שאתה לא יכול לעשות את זה.
אמרתי שאם אתה עושה את זה, ואתה אומר שאתה נגד התעללות בבעלי חיים - אתה צבוע. אתה כל הזמן אומר לי שזה אפשרי
ואני לא אומר לך שזה לא אפשרי, אני אומר שזה אפשרי אבל זה צבוע. פחות מבין בקטע של הצמחים והמוזיקה (?)

לגבי הפסקה האחרונה, לא הבנתי איך היא קשורה.
אני גם נגד כריתת יערות הגשם אבל אוכל על שולחן עץ, זה לא סותר.
אני נגד התעללות בבעלי חיים, אבל בעד להרוג מהם כדי לאכול. זה די פשוט.

הכנסתי את נושא הקניבליזם, כדי שאם תרצה לומר לי שלפי דעתי שאפשר להרוג חיים עם תבונה ורגש ולאכול, אז מה דעתי על קניבליזם? לכן הקדמתי לומר שיש הבדל.

אבל תכלס זה מיותר, כי לא שאלת:sarcastic:

אני גם נגד כריתת יערות הגשם אבל אוכל על שולחן עץ, זה לא סותר.
אני נגד התעללות בבעלי חיים, אבל בעד להרוג מהם כדי לאכול. זה די פשוט.

הכנסתי את נושא הקניבליזם, כדי שאם תרצה לומר לי שלפי דעתי שאפשר להרוג חיים עם תבונה ורגש ולאכול, אז מה דעתי על קניבליזם? לכן הקדמתי לומר שיש הבדל.

אבל תכלס זה מיותר, כי לא שאלת:sarcastic:

ברור שיש הבדל, אבל אתה קראת נגד ההתעללות בבעלי חיים. חוץ מזה, זה שתביא לי עוד דוגמאות ללמה משהו לא בסדר לא הופך משהו לא בסדר אחר לבסדר כן? המשפט ''אני נגד התעללות בבעלי חיים, אבל בעד להרוג מהם כדי לאכול. זה די פשוט'' לא מוכיח כלום, גם אם מוסיפים ''פשוט'' לסיום המשפט. זה לא פשוט בכלל למען האמת..

ברור שיש הבדל, אבל אתה קראת נגד ההתעללות בבעלי חיים. חוץ מזה, זה שתביא לי עוד דוגמאות ללמה משהו לא בסדר לא הופך משהו לא בסדר אחר לבסדר כן? המשפט ''אני נגד התעללות בבעלי חיים, אבל בעד להרוג מהם כדי לאכול. זה די פשוט'' לא מוכיח כלום, גם אם מוסיפים ''פשוט'' לסיום המשפט. זה לא פשוט בכלל למען האמת..
ואמשיך לקרוא נגד התעללות מכל סוג. גם התורה שמתירה לאכול בשר, אוסרת התעללות.

ואם התורה הייתה מתירה התעללות?
ואם היא הייתה מתירה לי לרצוח?
שאלות תאורתיות יש בשפע, ואולי זה מעניין ומרתק להיכנס לזה.
אבל בזכות הנתונים שהיא מתירה אכילת בשר ואוסרת התעללות, אני לא צריך להיכנס לדיון התאורתי הזה.

@Ron.cohen13
@אני=]
@biker
@nlr666
איבדתי כל רגש אליה... הדבר היחיד שמפריע לי כרגע זה כאילו האגו שלי נפגע... שבזמן שהיתה איתי שכבה עם אחרים.. זה מגעיל אותי
ותודה שקראתם והגבתם !
מבין אותך שזה ממש פגיעה באגו, אבל לצערנו אין מה לעשות, חרא אנשים היו ויהיו ואין לך מה לעשות עם זה רק באמת תשמח שזה יצא לאור עכשיו ונפתרת מהמכה הזאת עכשיו וזה לא המשיך למשהו יותר רציני.
אני מכיר טוב בחור שהתחתן עם אחת דומה (לא יודע בוודאות על בגידות, אבל היא שקרנית מניפולטיבית) הוא היה יותר מבוגר ממך, באזור ה 35. בוא נגיד שכדאי לך לשמוח ולחגוג שלא המשכת לשם עם אחת כזאת ונפתרת ממנה עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית